kaydirigubbakcemile3hayırlı ramazanlar kızlar biraz ğec oldu ama lojmana tasındık bir haftadır ev tasıma internette bu gün bağlandı bende dayanamıdım hemen ğirdim özlemisim kk yı neyse hepiniz kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oh oh maşallah iyi gezmişsiniz...
ben sana ayvalığa gel demiştim,bizim denizimiz çocuklar için birebir:jeyyarğluşun bayılırdı,çıkımak istemezdi denizdena.s
Ayvalıkta sinek varmışda,didimde yokmuymuş:mymeka:
Hım demek ki Didimi sinekler terk etmiş:roflol:
Şeniz
selam kknin süper polis eşleri nasılsınız?????
ben hastayım boğazım acıyor ve sesim çıkmıyor öksürükte var yani tahmin edin artık zor oluyor nasıl geçecek bilmiyorum sabahları kötüyüm çok ballı süt içiyorum ama geçmiyor.............
selam kknin süper polis eşleri nasılsınız?????
ben hastayım boğazım acıyor ve sesim çıkmıyor öksürükte var yani tahmin edin artık zor oluyor nasıl geçecek bilmiyorum sabahları kötüyüm çok ballı süt içiyorum ama geçmiyor.............
ablam nasılsın gunaydın
erkencisin benim gibi
birazdan pazara gidiceğim
cocuklar oruç tutuyorlar ve ne pişirsen diye düşünüyorum valla
ee
kız gelin nasıl ?
biz ordaykende vardı kene ama vakit ğecmiyordu bide bizim o zamanlar bebek yoktu öyle bir korkumuz yoktu yaniBu arada janetcigim kene tehlikesini unutmayalim malesef oda var ...
daha gecen gun esimin memurunun cocugunu kene isirdi hemde nerde ...en iyi soylemeyeyim ...guvenmiyorum yani .
Neyse ben kacayim oglusum bisiklet surecek biraz gamyoncuiremsuoptum bye ..:1hug:.
Günaydınlarrrrrr....
Herkesler sağlıklı,huzurlu,mutlu güzel bir gün olsun inşallah:Saruboceq:
Gülancım geçmiş olsun,boğazın için sütle nişastayı pişirin biraz da şeker,muhallebi gibi yap,bak hemen öksürüğünde geçer,boğaz ağrında,hem de sana faydalı olacaktır,sabah,akşam günde iki kere bunu iça.s
siyahcım,oğluşunu öp benim için,eeee..çocuk bunlar,dikkat çekmek için her şeyi yaparlarŞeniz
aktinyacım,hım sen demek daha önce geldin buralaraCADIARZUgerçekten ayvalık da Türkiyenin güzel yörelerinden....sessizlik,sakinlik,huzur isteyen buyursun bu tarafa..oksijen kaynağı,doğa,denizi halen tertemiz(fazla insan keşfedememiş buraları)inşallah nasip olur gelirsiniz buralara:1hug:
Şeniz Şeniz Şeniz
slm kizlar kisa bir aradan sonra burdayim :jeyyar:
Gecmis olsun dilekleri icin canim arkadaslarima tsk ederim a.s. eksik olmayin arkadaslar a.s.