(- 155 Merkez -)

kaydirigubbakcemile3hayırlı ramazanlar kızlar biraz ğec oldu ama lojmana tasındık bir haftadır ev tasıma internette bu gün bağlandı bende dayanamıdım hemen ğirdim özlemisim kk yı neyse hepiniz kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

janet hoş geldin..lojmanınız hayırlı olsun güle güle oturun inş iyi komşularla tanışırsın..
ben açıkçası 2 ay oldu pek komşularımdan memnun kalmadım, tamamı seneye taşınıyorlarmış bir ayrımcılık bir gruplaşma gördüm hiç hoş değil..

selamlar kızlar
gelenler hoş geldiler
çiçegim ablam hayırlısı olsun bu iş olmaz başkası olur
zepime çok geçmiş olsun biran önce iyileşip gelir inş.
bende yavaştan başladım misafir çagırmalarıma
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

Herkese hayırlı cumalar olsun....
Zep geçmiş olsun canım....kib..
Ezine sana kolay gelsin.....
çiçek her yerde var aynı sorunlar....elektrik meselesi,insanlarla kaynaşmakyerimseniben
sağlık,huzur,mutluluklar hep bizlerle olsun:Saruboceq:
Şeniz Şeniz Şeniz

Marhabalar arkadaşlar,sabahtan beri dişiim ağrıyor,yeni daha işlerimi bitirdim,şimdide kızımı dışarı çıkaracağım,zepp çok geçmiş olsun güzelim,kendine iyi bak,çiçeğim ablam bir ara görüşelim öpüyorum,ngs ablam eğer tatile çıkacak olsam inan ilk geleceğim yerlerden biri ayvalık olurdu,çünkü ben oraya aşık oldum,rabbim özenerek yaratmış oraları,inşallah tekrar gitmek kısmet olur.Gülenyüz hamileliğin hayırlı olsun tatlım.

walla ne ayvalık ne didim hiç bir yerde girmezdi denize onun korkusu aslında deniz değil bizim her dakika dikkatimizi çekmek rüzgar, kar, yağmur ,deniz ,düğün v.s. yani mutlaka bir şey buluyor korku numarası yapacak:1no2:

selam kknin süper polis eşleri nasılsınız?????

ben hastayım boğazım acıyor ve sesim çıkmıyor öksürükte var yani tahmin edin artık zor oluyor nasıl geçecek bilmiyorum sabahları kötüyüm çok ballı süt içiyorum ama geçmiyor.............

gulan çok geçmiş olsun demekki sen çok kötü kapmışın şifayı...:1hug:

bu gece sahurda uyanamadık ve çokkk susadımmmmmmmmmm...kafamçokkarıştı

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine:1hug:
çiçeğim kıyamam bu sıcakta sahursuz oruç :teselli:
biz korkudan iki telefonuda kuruyoruza.s.​

Günaydınlarrrrrr....
Herkesler sağlıklı,huzurlu,mutlu güzel bir gün olsun inşallah:Saruboceq:

Gülancım geçmiş olsun,boğazın için sütle nişastayı pişirin biraz da şeker,muhallebi gibi yap,bak hemen öksürüğünde geçer,boğaz ağrında,hem de sana faydalı olacaktır,sabah,akşam günde iki kere bunu iça.s

siyahcım,oğluşunu öp benim için,eeee..çocuk bunlar,dikkat çekmek için her şeyi yaparlarŞeniz

aktinyacım,hım sen demek daha önce geldin buralaraCADIARZUgerçekten ayvalık da Türkiyenin güzel yörelerinden....sessizlik,sakinlik,huzur isteyen buyursun bu tarafa..oksijen kaynağı,doğa,denizi halen tertemiz(fazla insan keşfedememiş buraları)inşallah nasip olur gelirsiniz buralara:1hug:

Şeniz Şeniz Şeniz

ablam nasılsın gunaydın
erkencisin benim gibi
birazdan pazara gidiceğim
cocuklar oruç tutuyorlar ve ne pişirsen diye düşünüyorum valla
ee
kız gelin nasıl ?

ablam nasılsın gunaydın
erkencisin benim gibi
birazdan pazara gidiceğim
cocuklar oruç tutuyorlar ve ne pişirsen diye düşünüyorum valla
ee
kız gelin nasıl ?

erkenden kalktım,hava çok sıcakkafamçokkarıştı
Allah kabuk etsin oruçlarınızı:Saruboceq:cümlemizin..
sıcakda yemekde yenmiyor daha bende düşünmedim ne yemek yapacağımıkafamçokkarıştı
kızım,gelinim hepsi şükür iyiler...bu yaz torunlarla çok eğlendik,çok yaramazlar ahhh..o...sevgileri olmasa işimiz zor vallahihoyyyt
Şeniz

selam arkadaşlar,evet ngs ablam ben daha önce ayvalığa geldim,cunta adasında piknik yaptık,kaz dağlarında çay içtik,ve hemen hemen güzel olan heryerini gördük diyebilirim,ha bu arada denize akçayda girdik ama.

biz ordaykende vardı kene ama vakit ğecmiyordu bide bizim o zamanlar bebek yoktu öyle bir korkumuz yoktu yani
evet bizim zamanımızdada eslerimiz ek ğörev olarak ğece 11 den sonra korumaya ğidiyorlardı lojmanları
birde ben hep varımda buralarda biliyorsun yaz mevsimi polisler icin tatil ve aile yanına ğitme mevsimi bizim yazda öyle ğecti birde yeni lojmana tasındık onun icin iki haftadır filan yoktum yazını daha yeni gördüm
insallah sende alısırsın bir an öncede senin icin kolay ğecer o üc yıl birde bu yoğun ğünler kar yağınca ğecer inan kar yağdımı cok sakin bir calısma yeri olur bizim zamanımızda öyleydi allah hayırlısıyla kurtarsın canım

sağol ablacığım verdiğin tarif için bugün yapalım inş.iyiy gelir....
bugün dahada kötü boğazım,,:çok üzgünüm:,,,,,,,,,,

slm kizlar kisa bir aradan sonra burdayim :jeyyar:
Gecmis olsun dilekleri icin canim arkadaslarima tsk ederim a.s. eksik olmayin arkadaslar a.s.

slm kizlar kisa bir aradan sonra burdayim :jeyyar:
Gecmis olsun dilekleri icin canim arkadaslarima tsk ederim a.s. eksik olmayin arkadaslar a.s.

Noluyor sizlere yahu?
bir gülan bir sen,bakamıyomusunuz kendinize
soğuk su mu içiyosunuz,dondurmamı fazla kaçırıyosunuz....kendinize dikkat edin kızlarrr..
Şeniz Şeniz

Günaydınlarrrrrr...
Herkese sağlıklı,huzurlu,güzel bir gün dilerim...:1hug:
Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…