(- 155 Merkez -)

ngs.canım iş olmadı ,konuyu açtığım yerede yazdım..
oğlum için yazdığın güzel temenniler için teşekkür ederim..Şeniz

öbür topiğini okumadım ama hayırlısı olsun...bundada vardır bir hayır...ama çalışmaya karar vermen,başarmanın yarısıdır,bu iş olmassa,başka bir iş olur,sen umudunu yitirme,başka alanda işler ara,elbet şartlarına uygun bir tane çıkabilir...hayırlısı olsun...
Şeniz

hayırlı geceler hanımlar nasılsınızz ben geldimm
ah ah ah memlekette hep iş vardı 6 yorgan köpüdüm 3 döşek yaptım 6 yastık yaptık bular kardeşimin çeyizleri ablam valla yorgunluktan nasıl zaman geçirdim bilmiyorum
darısı tüm bekarların başina
ee kk da eşim yanlız bırakmamış bee oyun bölümünü
şimdide bana vermiyorr :KK43:(
şu ev işleri bir bitsin de bakalım
dağçiçeğim hayırlı olsun darısı benim başima
ngs ablam nasıl sahura uyana biliyormusunn
neyse hepinizi öpüyorum muxxkkk by

Günaydınlarrrrr.....
Sağlıklı,huzurlu güzel bir gün diliyoruma.s.

asiyah,nerelere tatile gittin...hiç bahsetmedinÇok üzgünüm çoook
yaramas anlatsana bacım memlekette neler hazırladın:dance:sen boş durmamışındır:dance:
Şeniz Şeniz Şeniz

dur ablacım üzülme bahsediyimsırnaşık şey
önce kuzenimin düğünü için kütahyaya gittik ordan izmire kardeşime geçtik sonrada didimde çoooook güzel bir tatil yaptık ama benim büyük oğlum denize ve havuza girmedi korktu sorun çıkardı sadece güneşlendi o biraz üzdü bizi sudan korktu ama küçük oğlum tam anlamıyla tatilin tadını çıkardı
aslında ilk önce ayvalığa gitmeyi düşünüyorduk ama orda çok sinek var dediler o yüzden didimi tercih ettik hepinize tavsiye ederim çok güzel bir yer altınkum hem orda polisevide var plajı çok güzel
15 gün kaldık eşimin işi dolayısıyla erken döndük seneye artık inşallah daha fazla kalırızLEFT]​

selam kızlarrr nasılsınızz bakalım asiyah kütahyalımısın canım oft den görünce atladım hemen........

Arkadaşlar,selamlarrrr,nasılsınız..Şeniz
Ramazan'ınız mübarek olsun rabbim yapılan tüm ibadet ve dualarınızı kabul etsin. inş..
zepp ,aktinya ve asiyah,yavrularınıza Allah zihin açıklığı versin okulları hayırlı olsun..vatana millete yarar insan olsunlar...:nazar:
gulancım rabbim tez zamanda kurtarmayı nasip etsin günlerin yaklaşıyor.:1hug:
arkadaşlar Ramazanla aranız nasıl hazırlıklar ne durumda..
ben sıcaklardan çok korkmuştum ama rabbim yardım ediyor..
Dün oğlumun üniversite kaydını yaptırdık ve yurt kaydınıda yaptırdık Antalya'ya 50 dk mesafe.haftaya pazartesi resmen başlıyor, darısı inş sizlerinde evlatlarına olsun bu günleri sizlerde görün..henüz ayrılık acısı içimize düşmedi ama galiba gittikten sonra daha iyi anlıyacağım.Rabbim başka acı ayrılıklar vermesin..evde en mutlumuz ufak oğlum ev ona kalıyor..:teytey:

seninde Ramazanın mübarek olsun iyi dileklerin için teşekkür ederim
senin oğlun nereyi kazandı çok sevindim ayrılık zor olur biraz ama olsun eğitimi herşeyden önemli değilmi:1hug:a.s.​

iyi geceler arkadaşlar geçerken bir uğrayayım dedim...................

hepinize hayırlı geceler..............

hayırlı geceler hanımlar nasılsınızz ben geldimm
ah ah ah memlekette hep iş vardı 6 yorgan köpüdüm 3 döşek yaptım 6 yastık yaptık bular kardeşimin çeyizleri ablam valla yorgunluktan nasıl zaman geçirdim bilmiyorum
darısı tüm bekarların başina
ee kk da eşim yanlız bırakmamış bee oyun bölümünü
şimdide bana vermiyorr :KK43:(
şu ev işleri bir bitsin de bakalım
dağçiçeğim hayırlı olsun darısı benim başima
ngs ablam nasıl sahura uyana biliyormusunn
neyse hepinizi öpüyorum muxxkkk by

ben tahmin etmiştim senin boş durmayacağını:CüvCüv:
sahura kalkmaya çalışıyorum şimdilik bir gece kalkamadım:çok üzgünüm:akşama kadar evin içinde emekledim :roflol:
ama şükür iyi gidiyor:Saruboceq:
Şeniz

20061002Davul.jpg

gunaydın budün davulçuyu göremedim yaa
kızlar balkolun yanın da çalıyordu duymamışım
yınede yaarım saat kala uyandım ee davulsus beçerdim sahuru
gulanerkenden uyusana bak bebeler olsun da görr ah ah bir uyusan dersin erken uyu tmm
kütahya nasılsın gıı
asıyahla buluşamadınızmı gııı iyi tatil yapmısın
neyse ben çıkıyorumm

Günaydın hanımlar,ramazanımız şimdilik güzel geçiyor,daha davetlere başlamadım,
benim küçük kız biraz üşütmüş onunla uğraşıyorum,ateşler içinde yanıyor yavrum.zepp nerelerdesin tatlım gözükmüyorsun.çiçeğim ablam hakkında hayırlısı olsun inşallah.gülancım hayırla kucağına alırsın inşallah yavrularını.

Ooooooo yaramas ablam günaydın,oralar çok sıcaktır,buralarda çok sıcak,e allah kolaylık veriyor oruç için,ben pek zorlanmıyorum şimdilik,ne kadar çok yünle uğraşmışsın,iyi günlerde kullansın kardeşin.

Ooooooo yaramas ablam günaydın,oralar çok sıcaktır,buralarda çok sıcak,e allah kolaylık veriyor oruç için,ben pek zorlanmıyorum şimdilik,ne kadar çok yünle uğraşmışsın,iyi günlerde kullansın kardeşin.

tşkler bacım yaa evet buralar da cok sıcak valla lastik gibi sünüyoruzz oruç hep yakağa veriyorum Allahım gunahlarımızı ef etsin

dur ablacım üzülme bahsediyimsırnaşık şey
önce kuzenimin düğünü için kütahyaya gittik ordan izmire kardeşime geçtik sonrada didimde çoooook güzel bir tatil yaptık ama benim büyük oğlum denize ve havuza girmedi korktu sorun çıkardı sadece güneşlendi o biraz üzdü bizi sudan korktu ama küçük oğlum tam anlamıyla tatilin tadını çıkardı
aslında ilk önce ayvalığa gitmeyi düşünüyorduk ama orda çok sinek var dediler o yüzden didimi tercih ettik hepinize tavsiye ederim çok güzel bir yer altınkum hem orda polisevide var plajı çok güzel
15 gün kaldık eşimin işi dolayısıyla erken döndük seneye artık inşallah daha fazla kalırızLEFT]​

oh oh maşallah iyi gezmişsiniz...
ben sana ayvalığa gel demiştim,bizim denizimiz çocuklar için birebir:jeyyar:eek:ğluşun bayılırdı,çıkımak istemezdi denizdena.s
Ayvalıkta sinek varmışda,didimde yokmuymuş:mymeka:
Hım demek ki Didimi sinekler terk etmiş:roflol:
Şeniz​

slm kızlar bakıyorum herkes toplanmış yine, bende evime döndüm çok şükür ama ben hiç memnun dönmedim önce eşimin memleketine giddik bayağı bi huzursuzluklar yaşadık sonra beni annemlere bırakdı eşim ordada paso yattım düşük tehlikesi varmış:CüvCüv: daha yeni geldim evime aman insanın kendi evi gibisi yok
bu arada herkese hayırlı ramazanlara.s. ben tutamasamda:çok üzgünüm:

slm kızlar bakıyorum herkes toplanmış yine, bende evime döndüm çok şükür ama ben hiç memnun dönmedim önce eşimin memleketine giddik bayağı bi huzursuzluklar yaşadık sonra beni annemlere bırakdı eşim ordada paso yattım düşük tehlikesi varmış:CüvCüv: daha yeni geldim evime aman insanın kendi evi gibisi yok

Hoşgeldin GülencimŞeniz
Huzursuzluk,çok kötü ya,insanın burnundan geliyor:çok üzgünüm:neyse kendi evine gelmişsin,sağlıklı,huzurlu olun inş:Saruboceq:
Kendine dikkat et,yat dinlen güzelim:1hug:
Seninde ramazanın mubarek olsun:Saruboceq:

Selam kızlar,,,
az önce zepple görüştüm iki gündür rahatsızmış..canım zeppimm çok geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşmanı diliyorum...kendine dikkat ediyorsundur eminim.. Allah emanet olun..Şeniz
kızlar bu gece sahurda çok uykulu olduğum için fazla birşeyler yiyemedim bu gün eminim bana hiç akşam olmuyacak..cokacimcoook

gülen yüz hoşgeldin,seninde Ramazanın mübarek olsun ,umarım birdaha tatsızlık yaşamazsın senin sağlığın her şeyden daha önemli canım...:1hug:

selam arkadaşlar nasılsınız oh oh maşallah toplanmışsınız öğlen öğlen..........

ben yeni kalktım sayılır iki gündür üşüttüm sanırım ceryanda kalmışım boğazlarım acıyor sesim

çıkmıyor aşkım ballı süt yaptı içtim biraz öncede ses çıkmaya başladı inş.fazla sürmez doğum

zamanında kötü olurum .............

kendinize iyi bakın.............oruçla aranız nasıl gidiyor bu arada

X