(- 155 Merkez -)

yazan kacmis bakiyorum da :mymeka:
Evet bugun okullar acildi :)Allah zihin acikligi versin tum yavrularimiza ..biz erken basladik tabi :)

selam arkadaşlar dr.geldim dr.şurup lar verdi inş.işe yararda iyileşirim..........
eğer sorun çıkmazsa kesin doğum ayın 20 si az kaldı ya

Günaydınnnnnnn....
Sağlıklı,huzurlu güzel bir gün olsun herkese:1hug:
Şeniz

günaydın hanımlar
gününüz güzel geçsinkaydirigubbakcemile5

Günaydın arkadaşlar,
az önce dişçiden geldim,sonunda çektirdim 20 lik dişimi,henüz uyuşuk olduğu için ağrı hissetmiyorum,ama şunu biliyorum doktorun eli çok hafifmiş,güzel çekti,dişçi korkusu olan arkadaşlarıma duyrulur,

geçşim olsun bacım
ben yakışıklı olsun da bakarım yoksa çektirmem gııı ))

gecmis olsun canim :teselli:

Oglusumu okuldan aldim geldim ..simdi sira ogle uykusunda ...yerimseniben

sende uyu bak sonra eline ğecmeyecek o uykular biri uyuduğundu biri mutlaka uyanık olacak
slm arkadaslar sizinde ğününüz ğüzel ğecsinkaydirigubbakcemile5

sende uyu bak sonra eline ğecmeyecek o uykular biri uyuduğundu biri mutlaka uyanık olacak
slm arkadaslar sizinde ğününüz ğüzel ğecsinkaydirigubbakcemile5

şakkıdıhoş geldin bacım bende mersin sen adana oo yakınız hayırlı akşamlarr

eeeeeeeeee...kimse yok mu ?telef oldunuz valla ramazandakaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlarrr.
az önce terafiden geldim...
sabahlarıda mukabeleye gidiyorum çok şükür Ramazan ayı dolu dolu geçiyor...
yarın iftara misafirlerim var lojmandan arkadaşlarımız. menü şimdiden hazır yani kafamda...
eşim yıllık izine ayrıldı sağolsun 25 gün başımda..:jeyyar:
kendisine accuk darıldım.Ramazan ayının dışında alsaydı baş başa gezer tozardık ...ee artıkın yıllar geçtikçe yaşlanıyoruz...kendini düşünür oldu beyimiz...klava:

aktinya çok geçmiş olsun..:1hug:
eeeeeeeeee...kimse yok mu ?telef oldunuz valla ramazandakaydirigubbakcemile3

zepp aynen Ramazan rehaveti çöktüüü..:1closedeyes:
kış geldimi yine bol bol kaynatırız..:dance:
tabi sen bebişle ilgilenmelisin ama üzülme ...bebiş doğsun büyüsün abisi gibi okula başlasın o zaman kaynatmaya devam...:roflol:yani bi beş yıl daha bekle..gamyoncuiremsu

iyi geceler arkedaşlar....................
nette sorun vardı gündüz giremedim şimdi düzeldi.........

hepinize şimdiden iyi uykular,,,,,,,,,,,

iyi geceler arkadaşlar bu sene çok yoğun olucak galiba kafamçokkarıştıdeğil neti açmak yanına bile gidemiyorum hem bebek geliyo:ecrin_bebek: hemde oğlum okula başladı aman allahım ne zormuş sanki onunla birlikde bende öğrenci oldum tekrar:uhm: çok zorlanıyo yapmak istemiyo nasıl baş edicem bilemiyorumlaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3cicegim o kadar bekleyemem yaa :ecrin_bebek: ben bir firsat bulurum :jeyyar:ben adim Zeppkaydirigubbakcemile5

Gunaydin arkadaslar dukkani acayim dedim sabah sabah :)
oglusumu okula biraktim geldimkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…