(- 155 Merkez -)

sağol ablacığım verdiğin tarif için bugün yapalım inş.iyiy gelir....
bugün dahada kötü boğazım,,:çok üzgünüm:,,,,,,,,,,
gulan geçşim olsun
slm kizlar kisa bir aradan sonra burdayim :jeyyar:
Gecmis olsun dilekleri icin canim arkadaslarima tsk ederim a.s. eksik olmayin arkadaslar a.s.
bacım ya duymadım sanada geçşim olsunanacığim kendinize iyi bakım
Günaydınlarrrrrr...
Herkese sağlıklı,huzurlu,güzel bir gün dilerim...:1hug:
Şeniz Şeniz Şeniz

tşkler ablamm evet doğru söyledin sen bullara kızda yoksa soğuk suyu işerlerrr ah ah gençlik
güzel dileğine saollasınn

4054xb8we1ur7pp2yl6bo7.jpg

4054xb8we1ur7pp2yl6bo7.1c912361b4.jpg

arkadaşlar nerdeyse böyleyim................yarın dk.gidiyorum.......

Tünaydınlar arkadaşlar,gece sahura kalkamadım,pek iyi değilim,
gülan geçmiş olsun canım,zepp tekrar hoşgeldin canım geçmiş olsun sanadaŞeniz

Mrb kizlar ayy bugun evin altini ustune getirdim temizlik yaptim ...kac gundur hastane de oldugum icin eve bakamamistim ...
sizde ne var ne yok ?

benim oglus hasta bugun nezle olmus :KK43:burnu fisir fisir ...

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
gülancım geçmiş olsun dikkat et kendine
zepcim selim mertede geçmiş olsun iyi bak yegenime

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
gülancım geçmiş olsun dikkat et kendine
zepcim selim mertede geçmiş olsun iyi bak yegenime

sagol canim ..sen nasilsin ?uyku duzenini oturtabildin mi :mymeka:ahh seni seni :)

ne olmuş burda herkesler hasta olmuş dikkat edin kendinize çok geçmiş olsun hamişler senağlamabende doğuma giderken öksürük vardı diyodum ki ya ameliyatta öksürürsem hehe ne öksürmesi kendi horultumu bile dinledim :jeyyar:yarın kızım okula başlayacak hayırlısı bakalım herkese hayırlı geceler:eek:kaydirigubbakcemile3

Gunaydin arkadaslar ...hepimize guzel bir hafta diliyorum ...
erkenciyim malum ;oglusumu okula biraktim :jeyyar:

Günaydınnnnnnn.....
Herkese sağlıklı,huzurlu,güzel bir hafta diliyorum:1hug:

Hastalara geçmiş olsun...kib..a.s.
Okula başlayan yavrularımıza yeni ders yılında başarılar...Allah zihin açıklığı versin:Saruboceq:KK43:benim okula başlıyan torunumada)
Annelerede kolaylıklar ve sabır diliyorum:CüvCüv:
Şeniz Şeniz Şeniz

Günaydınlar arkadaşlarŞeniz
bende kızımı okula bıraktım, tüm okula başlayan yavrularımıza başarılar dilerim,allah zihin açıklığı versin,

GÜNAYDINNNN KK NIN EN ŞEKER BAYANLARINAAAA
yeni okul dönemi herkese hayırlı olsun öğrencilerimiz başarılı bir okul dönemi geçirsin dileklerimle kusura bakmayın sizleri bayağı ihmal ettim biliyorum suçluyum cezam neyse çekmeye hazırım :) zeep canım hayırlı olsun sizin krallığa bir prens daha geliyormuş ee seninde 2 gelinin olcak he rabbim tamamına erdirsin canım herkesi öptüm şimdi kaçiim minik cadım bağırıyo öpücüklerrr

Tünaydın arkadaşlar,,
okular açıldııııı.yavrularımıza zihin açıklığı diliyorummm.a.s.
Annelere kolay gelsin.:eek:
hastalarada acil şifalarrr.:teselli:

Selencim merabalar...kız ile oğlan seni anlaşılan uğraştırıyolar:1hug:eee..anne olmak kolay değil....sağlık versin...:nazar:.....Şeniz

aktinya,el işlerine bayıldım:1hug:ne kadar güzel ve muntazam olmuşlar...emeğine sağlık canım...kızın iyi günlerde giyinsin cicilerini....kız anneleri böyle hamarat oldumu,kızlar giyim konusunda sıkıntı çekmiyorlar (benim annemde çok hamarattı,kulakları çınlasın,akşam diker,sabah gidirirdi:CüvCüv:)
yeni ürünlerini bekliyorumŞeniz

X