ngs.canım iş olmadı ,konuyu açtığım yerede yazdım..
oğlum için yazdığın güzel temenniler için teşekkür ederim..Şeniz
Günaydınlarrrrr.....
Sağlıklı,huzurlu güzel bir gün diliyoruma.s.
asiyah,nerelere tatile gittin...hiç bahsetmedinÇok üzgünüm çoook
yaramas anlatsana bacım memlekette neler hazırladın:dance:sen boş durmamışındır:dance:
Şeniz Şeniz Şeniz
Arkadaşlar,selamlarrrr,nasılsınız..Şeniz
Ramazan'ınız mübarek olsun rabbim yapılan tüm ibadet ve dualarınızı kabul etsin. inş..
zepp ,aktinya ve asiyah,yavrularınıza Allah zihin açıklığı versin okulları hayırlı olsun..vatana millete yarar insan olsunlar...
gulancım rabbim tez zamanda kurtarmayı nasip etsin günlerin yaklaşıyor.:1hug:
arkadaşlar Ramazanla aranız nasıl hazırlıklar ne durumda..
ben sıcaklardan çok korkmuştum ama rabbim yardım ediyor..
Dün oğlumun üniversite kaydını yaptırdık ve yurt kaydınıda yaptırdık Antalya'ya 50 dk mesafe.haftaya pazartesi resmen başlıyor, darısı inş sizlerinde evlatlarına olsun bu günleri sizlerde görün..henüz ayrılık acısı içimize düşmedi ama galiba gittikten sonra daha iyi anlıyacağım.Rabbim başka acı ayrılıklar vermesin..evde en mutlumuz ufak oğlum ev ona kalıyor..:teytey:
selam kızlarrr nasılsınızz bakalım asiyah kütahyalımısın canım oft den görünce atladım hemen........
slm kırıkkaleliyim ama teyzem var kütahyada düğün için gittik
hayırlı geceler hanımlar nasılsınızz ben geldimm
ah ah ah memlekette hep iş vardı 6 yorgan köpüdüm 3 döşek yaptım 6 yastık yaptık bular kardeşimin çeyizleri ablam valla yorgunluktan nasıl zaman geçirdim bilmiyorum
darısı tüm bekarların başina
ee kk da eşim yanlız bırakmamış bee oyun bölümünü
şimdide bana vermiyorr(
şu ev işleri bir bitsin de bakalım
dağçiçeğim hayırlı olsun darısı benim başima
ngs ablam nasıl sahura uyana biliyormusunn
neyse hepinizi öpüyorum muxxkkk by
Ooooooo yaramas ablam günaydın,oralar çok sıcaktır,buralarda çok sıcak,e allah kolaylık veriyor oruç için,ben pek zorlanmıyorum şimdilik,ne kadar çok yünle uğraşmışsın,iyi günlerde kullansın kardeşin.
dur ablacım üzülme bahsediyimsırnaşık şeyönce kuzenimin düğünü için kütahyaya gittik ordan izmire kardeşime geçtik sonrada didimde çoooook güzel bir tatil yaptık ama benim büyük oğlum denize ve havuza girmedi korktu sorun çıkardı sadece güneşlendi o biraz üzdü bizi sudan korktu ama küçük oğlum tam anlamıyla tatilin tadını çıkardıaslında ilk önce ayvalığa gitmeyi düşünüyorduk ama orda çok sinek var dediler o yüzden didimi tercih ettik hepinize tavsiye ederim çok güzel bir yer altınkum hem orda polisevide var plajı çok güzel15 gün kaldık eşimin işi dolayısıyla erken döndük seneye artık inşallah daha fazla kalırızLEFT]
slm kızlar bakıyorum herkes toplanmış yine, bende evime döndüm çok şükür ama ben hiç memnun dönmedim önce eşimin memleketine giddik bayağı bi huzursuzluklar yaşadık sonra beni annemlere bırakdı eşim ordada paso yattım düşük tehlikesi varmış:CüvCüv: daha yeni geldim evime aman insanın kendi evi gibisi yok
bu arada herkese hayırlı ramazanlara.s. ben tutamasamda:çok üzgünüm:
slm kızlar bakıyorum herkes toplanmış yine, bende evime döndüm çok şükür ama ben hiç memnun dönmedim önce eşimin memleketine giddik bayağı bi huzursuzluklar yaşadık sonra beni annemlere bırakdı eşim ordada paso yattım düşük tehlikesi varmış:CüvCüv: daha yeni geldim evime aman insanın kendi evi gibisi yok
bu arada herkese hayırlı ramazanlara.s. ben tutamasamda:çok üzgünüm: