Günaydınnnnnnhihoyyythihoyyyt
Herkese sağlıklı,huzurlu,güzel bir gün olsun:1hug:
Çiçek,işten mi kaytardın:roflol:buralardasın???
Zep,geriye sayım başladı...hadi hayırlısı canım...sen Türkiye'nin doğusunda ben batısında,aramızda mesafeler ama sanki kendimi senin yanındaymışım gibi hissediyorum..heyecanla...inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın tatlım..:Saruboceq:
Şeniz Şeniz Şeniz....
Günaydınn,,,kızlar nerdesiniz ,
zepp,iyi olmana sevindim,doğuma kadar inş dahada iyi olursun.
eminim içinde tatlı bir heyecan ve tedirginlik var ,hepsi geçecek bunların,bir bakmışın yavrun kollarında,ağrılar geçmiş,,ha bu arada Selim Mert'i okula kim götürüp getirecek merak ettimde hani,:uhm:
kızlar boş bırakmayın buralarıŞeniz
Gunaydin kizlar ....
Hava kapali burda ;yagmur var :bbo:Cok SIKICI beee!!alisikta degilim ya hani :)
ngs işten kaytarmadım işyen ayrıldım ,kriz benide vurduuuuuuuuu:lepi:
kriz olurmu bee:mymeka:ne kriziymiş..senin patronların yalan sölemiş:dilcikar:
neyse..sevindim buralarda olmana:1hug:
hg,şişko zepp,sıkma canını hava burda'da iki gündür kapalıydı bu gün güneşli,ne demişler havalar nasıl olursa olsun yeterki sizin havanız güzel olsun.şekerim..annecik geri sayım başladı sakin ol gerilme rahat ol :CüvCüv::teselli::ecrin_bebek:ınga ınga,pişpiş,
zepp ne fenasın:jeyyar: gizli gizli yatak odasından nete girmeyimi planlıyorsun..:mymeka:
ezineyi bende merak ettim birazdan aramayı düşünüyorum uyuyorsa rahatsız etmimm..
demekki k validenler geliyor allah yardımcın olsun ne diyim..işin sor ,şaka bir yana gelsinler torunlarını(gelinlerini) görmek onlarında hakkı..yıllarca ayrıydılar,sakın onların yanında kendini kasma dediğim gibi içinden bağırmak gelirse bağır..hatta ortalığı bile yıkabilirsin..nazınıda yap keyfinide çıkart hazır k vailemiz gelmişken accuk yoralım onii,canın ne isterse yaptır..yor teyzemi oda baktıki olmuyor hemencecik kaçar gider memlekete:roflol:
:roflol:ayy valla cok gerginim iki gundur oyle esimle ugrasiyorum :1rolleyes::asigim:
Doktor ameliyatin nasil olacagini bana birakti ;genel mi epidural mi olsun dedi ...kararsizim cok :çok üzgünüm:
gerci hastaligim gecmezse secme sansin yok ;epidural olacagim ...
Kocaman başbakan yalan sölemez(hamdolsun kriz yok diye)senin patronların o zaman yalan söliii:roflol:şimdi kime inanaym benkafamçokkarıştıvalla billa kriz son 10 gündür ne gelen oldu nede giden..bana yalan sölicek adam daha doğmadı heytttt beeklava:
:roflol:ayy valla cok gerginim iki gundur oyle esimle ugrasiyorum :1rolleyes::asigim:
Doktor ameliyatin nasil olacagini bana birakti ;genel mi epidural mi olsun dedi ...kararsizim cok :çok üzgünüm:
gerci hastaligim gecmezse secme sansin yok ;epidural olacagim ...
canımsın hassasiyetini anlıyorum:1hug:,,rahat ol lütfen,ameliyata girmeden rahat olmalısın biliyorsun,dr bu işi biliyor senin için en doğrusu hangisi ise o olsun,senin için dua edeceğiz arkadaşım ,unutma bizler seni çok seviyoruz dualarımızla yanındayız.lütfen üzülme bak valla benide üzüyorsun..:teselli:
cumartesi gunu gunumuz var :)(troyammm duyrulur :roflol:)ama gidecemeyecegim dun hanimefendiyi aradim soyledim boyle boyle efendim diye ...
Neyse bir gun kacirayimbari demi kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:
ocak ayi ben ev sahibiyim ;zengin olacagim :teytey::roflol: