- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
:roflol:Kocaman başbakan yalan sölemez(hamdolsun kriz yok diye)senin patronların o zaman yalan söliii:roflol:şimdi kime inanaym benkafamçokkarıştı
gerilme..gerilme..rahat ol:CüvCüv:zaten o hissettiğin gerginlik değil bence...heyecan:icecream:
:1hug:Biliyorum canim iyi ki varsin(z)
Ama inan ki bazen cok sey bilmek iyi olmuyor ..kac gundur netten arastirma yapiyorum ...
gerci epidural olursan bebegimi canli canli gorurum cok guzel olur :asigim: ama cok heyecanlanirsam diyorum yada anestezi uzmani bu isin ehli degilse amannn ne cok sey dusunuyorum yaa :bbo:
pazartesi gunu gidip anestezi uzmaniyla tanisip ,konusacagim ..bakalim ...
Dun esim ozel odayi da ayarlamis sagolsun bu cok iyi ...:asigim:
çok geçmiş olsun ablacım yeni gördüm allah şifa versinİyi akşamlar arkadaşlarrrr.
bu gün evdeyim çünkü eşim dün akşam işden eve dönerken ekip otosu ile ufak bir kaza geçirdi,geceyi neredeyse acilde geçirdik ,ben haberi yolda öğrendim hemen hastaneye koştum.zincirleme kaza olmuş ,ambulans gelmiş eşime boyunluk felan takmışlar onu o halde görünce çok korktum senağlamaRabbim onu bize bağışladı şükürler olsun .şimdi evimizdeyiz .sadece burnunda ve alnında ufak hasar var bunada şükür diyorum arkadaşlarnda bir şey yok sadece eşim hafif yaralanmış...
canlarım sizler nasılsınız hepinizi çokkk özlüyorum....
hepinizi çok çok öpüyorum..Şeniz
canım benim aman dikkat etsagol canim ...
Evet hala hastayim :çok üzgünüm:
birde ucuk cikti dudagimda :çok üzgünüm:
doktorum da bol bol c vitamini al dedi (aliyorum zaten de)
eger gecmezse hastaligim ameliyata kadar genel degil lokal aneztezi yapacak :bbo:
ay bogazimda agriyor :çok üzgünüm:
geldim geldim burdayımmmmmBu arada ezinecigimin hic sesi solugu cikmiyor ;bilgisi olan var mi ?
ezine hg seni görmek ne güzel..
:1hug:
yani bingöldede yapacak baska bir sey yokki anca altın ve para günü eski günler geldi aklıma birden
çok geçmiş olsun ablacım yeni gördüm allah şifa versin
canım benim aman dikkat et
geldim geldim burdayımmmmm
iyi akşamlarr hanımlarr
ben de misafirlikten geldim bir bakalım dedim
zepp bacımm oğlan nasıll doğum hazırlığı bittimi
dogru diyorsun ;
kaynasmanin bir yolu bu iste :1rolleyes:
:mymeka:nerdesin kiz sen ?
afiyetler olsun çay keyfindesin..:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
iyi akşamlar arkadaşlar
uzun zamandır görüşemedik
kayınvaldem geldi bebişlerim çok yaramaz fırsat bulamıyorum.....
tekrar görüşmek dileğiyle.....
iyi akşamlar ,bir bakimm kimler var,oda ne kimseler yokmu yani..:uhm: