ha bu arada bazilarina hazimsizlik yapiyorum galiba ;adim adim takip ediliyorum :icecream:ama kim takar :icecream:
:1shok::1shok::1shok:merkez merkez kim takip ediyor seni,sen yorulma düşelim peşine anlayalım ne istiyor...merkez merkez.24 saat uyanık vaziyetteyim artıkın...:1shok::1shok:
Günaydın vede hayırlı cumalar arkadaşlarımŞeniz
uzun bir süredir uğrayamıyordum,işlerim yüzünden ama işte sizlerleyim,umarım herkes iyidir,görüşmek üzere.
günaydın arkadaşlar ben bu gün erkenciyim nasılsınız bakim çoktandır görüşemedik ben son 10 gündür yatıyodum zaten belimden dolayı çiçeğim işten ayrılmışsın daha sık görüşürüz artık
zeppim canım az kaldı kafan karışmış ameliyatla ilgili hangisi hakkında hayırlısı ise o olur inşallah hepinizi öptüm canlarım
slmlar kızlar oo eski günlere dönmüşüz yine hatiş ablamın varlıgı hissedilio vallakaydirigubbakcemile5
Tutmayın beniiii.ezine gel öpcem seniiiiiiiiiiŞenizŞeniz:teytey:
troya ,zepp bu ayki güne gidemediya günü buraya taşımış,, ya bu kız heç yerinde duramiii,Allah eyülüğünü virsin..,
ben günegittimde ne oldu cocuklu kadının en güzel yeri evi bir daha gitmeyecegim bir yeresenağlama
kk gün yapalım burda toplanalım en güzeli hem kilo almayız hem cocuklarımızakıllı akıllı evinde oturur
askim bugun nobetci ;puffffffffffff!!
pazar gunu kaynanatorum geliyor :))) :bbo:hoffffffffffff!!
ah kıyamam biz varız canım seni yanlız bırakmayız akşam merak etme
ama kaynanatörün gelince elimizden bişecik gelmicek malesef
ahh canim :1hug:
tuhh kaynanatorumede bir care bulsaydin keske kaydirigubbakcemile3