(- 155 Merkez -)

Günaydın vede hayırlı cumalar arkadaşlarımŞeniz
uzun bir süredir uğrayamıyordum,işlerim yüzünden ama işte sizlerleyim,umarım herkes iyidir,görüşmek üzere.

Merhaba arkadaşlar,Cumanız mübarek olsunnn,Rabbim dualarınızı kabul etsin inşaAllah,,

asmiracım canım çok geçmiş olsun hasta olduğunu duydum aradım ama telin cevap vermedi bende rahatsız etmek istemedim bebişim,evet işten ayrıldım yine eski günlerdeki gibi kk'da daha çok beraber olalım hep beraber..
aktinyacım nerelerdesin,hayırdır ne işleri bayram temizliği desem henüz erken..hamarat hatun seni.. kolay gelsin...yerimseniben

ha bu arada bazilarina hazimsizlik yapiyorum galiba ;adim adim takip ediliyorum :icecream:ama kim takar :icecream:

:1shok::1shok::1shok:merkez merkez kim takip ediyor seni,sen yorulma düşelim peşine anlayalım ne istiyor...merkez merkez.24 saat uyanık vaziyetteyim artıkın...:1shok::1shok:

:1shok::1shok::1shok:merkez merkez kim takip ediyor seni,sen yorulma düşelim peşine anlayalım ne istiyor...merkez merkez.24 saat uyanık vaziyetteyim artıkın...:1shok::1shok:

:roflol:malum sahis kendini biliyor cicegim eminim bu yazdigimi da okumus veya birileri ucurmustur yazilanlari :1rolleyes:

Günaydın vede hayırlı cumalar arkadaşlarımŞeniz
uzun bir süredir uğrayamıyordum,işlerim yüzünden ama işte sizlerleyim,umarım herkes iyidir,görüşmek üzere.

:mymeka: ne ismis bu yap yap bitiremedin aktinyacigim ...:dilcikar:
gel artik :1hug:

Asmiracigim gecmis olsun canim :teselli:dikkat et kendine Şeniz

az önce asmirayla konuştum ,12 gün sonra ilk defa sokağa çıkıyormuş daha iyim dedi...
şaşkınlıktan bana da geçmiş olsun dedi:roflol: Şeniz

slmlar kızlar oo eski günlere dönmüşüz yine hatiş ablamın varlıgı hissedilio vallakaydirigubbakcemile5

tam cay pasta zamani ;cokacimcoook hadi kizlar nerdesiniz ?:jeyyar:

troya ,zepp bu ayki güne gidemediya günü buraya taşımış,, ya bu kız heç yerinde duramiii,Allah eyülüğünü virsin..,

ben güne gittimde ne oldu cocuklu kadının en güzel yeri evi bir daha gitmeyecegim bir yeresenağlama
kk gün yapalım burda toplanalım en güzeli hem kilo almayız hem cocuklarımız akıllı akıllı evinde oturur

troya ,zepp bu ayki güne gidemediya günü buraya taşımış,, ya bu kız heç yerinde duramiii,Allah eyülüğünü virsin..,

seyy ...kem kum :roflol:

kaydirigubbakcemile3yapalim valla janet kaydirigubbakcemile5

askim bugun nobetci ;puffffffffffff!!
pazar gunu kaynanatorum geliyor :))) :bbo:hoffffffffffff!!

askim bugun nobetci ;puffffffffffff!!
pazar gunu kaynanatorum geliyor :))) :bbo:hoffffffffffff!!

ah kıyamam biz varız canım seni yanlız bırakmayız akşam merak etme
ama kaynanatörün gelince elimizden bişecik gelmicek malesef

ah kıyamam biz varız canım seni yanlız bırakmayız akşam merak etme
ama kaynanatörün gelince elimizden bişecik gelmicek malesef

ahh canim :1hug:
tuhh kaynanatorumede bir care bulsaydin keske kaydirigubbakcemile3

tuh bee !!:çok üzgünümubai 'de atlantis otel acildi gordunuz mu ?kacirdik beesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…