(- 155 Merkez -)

Hayırlı Cumalar herkese...
Sağlıklı,huzurlu bir gün dilerim...

Çiçek,geçmiş olsun canım...Allah sağlık,afiyet versin:Saruboceq:
Zepcim,Yaradanım sanada kolay doğum nasip etsin,sağlıkla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:
Troya,kuzucuklar nasıl ablam?:1hug:
Herkese Sevgilerrrrrrr:1hug:

sağol ablacım iyiler kız okula gidiyor toplama çıkarma yazı sıkıntılı bu ara agresif oldu biraz oğlanda kiler kuşu ağzı boş durmayacak dombiğim bende ders çalışıyorum öyle gün sayıyıoruz bakalım sen nerelerdesin sesin çıkmıyor sezon kapandımı:jeyyar:

iyi akşamlar güzellerimmm. güzel temennileriniz için çokkk teşekkür ediyorum.. severim sizi bennn..:1hug:

birazdan mutfağa gireceğim yarınki yemekler için... her gün her gün ufff zormuş bu işler bu yaştan sonraaaaa:bbo:

Herkese Güzel bir gün olsunnnnnŞeniz Şeniz Şeniz

Troyacım,evet en zor seneniz bu sene(Ders bakımından)..bu seneyi atlattınızmı,gerisi gelir,kolaylıklar dilerim canım...
Sezon bitti:CüvCüv:ama hava çok güzel gidiyor..turistler halen denize giriyolar,bu arada bizde ev taşıdık,ondan bir müddet giremedim kk ya.Deniz kenarında biliyosun oturuyoduk,şimdi denizin içinde oturuyoruz:roflol:Ada ya taşındıka.sbenim adamın işleri işte:mymeka:tayinlere alışkın ya,uzun süre bir yerde oturamıyor:mymeka:neyse yerleştik,ama ada da ayrı bir güzel..yaza inşallah görüşeceğiz nasıl olsa...

Çiçek sana da kolaylıklar dilerim...hakket zor demi çalışmak....ama naparsın,şartlar onu gerektirince....sağlığın yerinde olsun da..çalış...

ooo eniştem adalardan evmi aldı sana aplam ya ay inşallah geliriz bakalım ama bu sene çok zor eşya ev tayin of allahım napıcam ben

ooo eniştem adalardan evmi aldı sana aplam ya ay inşallah geliriz bakalım ama bu sene çok zor eşya ev tayin of allahım napıcam ben

yok aplam ya...ne evi...1 tane var işte yeter...kendi evimizi kiraya verdik...kiraya çıktık-tatlicadiarzu- (çok actıon yaşıyoruz:roflol:tarzan ile sevgilisi neydi o aklıma gelmedi adı:roflol:)
daha durun bakalım sizler işin başındasınız...biz halen bak,eşya topluyoruz,taşınıyoruz-tatlicadiarzu-emekli olduk,adam doymadı ordan oraya taşınmaya:mymeka:genelde emekli arkadaşlarda aynen bizim gibi..aaaaa adamları oturtamıyoruz,belli bir yerde:mymeka:belki ilerde sizin adamlarda böyle olacak:roflol:
Sana kolay gelsin canımŞeniz

Günaydınnn...herkese iyi Pazarlarrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
Sağlıklı,huzurlu,güzel bir gün olsun hepinizeŞeniz Şeniz Şeniz

Zep,gittimi doğuma,bilgisi olan var mı?:uhm:

kizlar mrb daha 9 gun var :asigim:
yakinda bir konu acarim :jeyyar:
bu arada fena halde grip oldum tamda ameliyat arifesinde :KK43:

gecmis olsun canım kültür caddesinde hala duruyorsa yaslı bir amca vardı kıslık erzak baharatlar onun kusburnusu cok ğüzel olurdu hala varsa ğribini cok iyi gelir tam köse basına yakın dene bence

gecmis olsun canım kültür caddesinde hala duruyorsa yaslı bir amca vardı kıslık erzak baharatlar onun kusburnusu cok ğüzel olurdu hala varsa ğribini cok iyi gelir tam köse basına yakın dene bence

sagol canim ...
Evet hala hastayim :çok üzgünüm:
birde ucuk cikti dudagimda :çok üzgünüm:
doktorum da bol bol c vitamini al dedi (aliyorum zaten de)
eger gecmezse hastaligim ameliyata kadar genel degil lokal aneztezi yapacak :bbo:
ay bogazimda agriyor :çok üzgünüm:

aaaaaaaa... nerdesiniz be ??:mymeka:

Son düzenleme:
gunaydın hanımlarrr
hepinize sağlık ve huzur para olsun bugun
işlere başlamadan bir bakayım dedim hoşgeldin dağçiçeğimmm
kolargelsinn
zepp bacım ben geliyorum sen gidiyosun eeeeee
k i b muxkkkk

Günaydın kızlarŞeniz ,artık aranıza döndüm yani işten ayrıldım..kriz benide vurdu ,daha iş hayatımın baharında bu yapılırmıydı beya:eek:klava:çok güzel ,eğlenceli,yoğun 2 ay geçirdim...buraya kadarmış..Allahdan çok çalışıp alışmadan ayrılmışım:roflol: kısmet ,yine olursa çalışmayı isterim..çalışmak güzelmiş ..
zepp geçmiş olsun ne gribi doğum öncesi kendine dikkat et...Şeniz

Günaydın kızlarŞeniz ,artık aranıza döndüm yani işten ayrıldım..kriz benide vurdu ,daha iş hayatımın baharında bu yapılırmıydı beya:eek:klava:çok güzel ,eğlenceli,yoğun 2 ay geçirdim...buraya kadarmış..Allahdan çok çalışıp alışmadan ayrılmışım:roflol: kısmet ,yine olursa çalışmayı isterim..çalışmak güzelmiş ..
zepp geçmiş olsun ne gribi doğum öncesi kendine dikkat et...Şeniz

:asigim:simdi bu habere sevineyim mi uzuleyim mi
:teytey:eek:hhhhhhhhh cicegim gelmis ...
kanka son bir haftamiz var bak iyi degerlendirelim :jeyyar:sonra beni bir muddet arasanizda bulamazsiniz :ecrin_bebek::asigim:

Yahu nerdesiniz ?:mymeka:
cicegimin donusune bir parti verelim ...:jeyyar:
Danseurs.gif

günaydın arkadaşlar havalar iyice soğumaya başladı sakın hasta olmayın emi,her şey gönlünüzce olsun...

zepp canım,dönmeme sevindin demekki hadi o halde ne duruyoruz parti başlasın..hihoyyytsen çok zıplama ben senin yerine zıplarım haydi kızlar halayahihoyyyt,,,ngs,troya yaramas,ezine,janet nerdesiniz..
zepp bu gün nasılsın geçtimi hastalığın tamda doğum arefesinde hakkaten iyi olmadı,ama sakın korkma dualarımız seninle bebişim..:1hug:Şenizçikin prens az kaldıı yakında aramızdasın,,,bebek doğunca yanında abisine hediye getirmeyi unutmasın babasına duyrulur,,anlarsınya,,yerimseniben

günaydın arkadaşlar havalar iyice soğumaya başladı sakın hasta olmayın emi,her şey gönlünüzce olsun...

zepp canım,dönmeme sevindin demekki hadi o halde ne duruyoruz parti başlasın..hihoyyytsen çok zıplama ben senin yerine zıplarım haydi kızlar halayahihoyyyt,,,ngs,troya yaramas,ezine,janet nerdesiniz..
zepp bu gün nasılsın geçtimi hastalığın tamda doğum arefesinde hakkaten iyi olmadı,ama sakın korkma dualarımız seninle bebişim..:1hug:Şenizçikin prens az kaldıı yakında aramızdasın,,,bebek doğunca yanında abisine hediye getirmeyi unutmasın babasına duyrulur,,anlarsınya,,yerimseniben

:asigim:sositososito

eh fena degilim canim ama hala burnum falan tikali ...

hazirladim hediyesini selim mert'in ;oyle sorup duruyor zaten :)
''annecigim kardesim hediye getirecek mi ''diye kaydirigubbakcemile3hediyeyi bekliyor anlayacagin kaydirigubbakcemile3

geldim kızlar ama kimsecikler yok yinesenağlamasenağlamasenağlama

X