Hayırlı Cumalar herkese...
Sağlıklı,huzurlu bir gün dilerim...
Çiçek,geçmiş olsun canım...Allah sağlık,afiyet versin:Saruboceq:
Zepcim,Yaradanım sanada kolay doğum nasip etsin,sağlıkla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:
Troya,kuzucuklar nasıl ablam?:1hug:
Herkese Sevgilerrrrrrr:1hug:
ooo eniştem adalardan evmi aldı sana aplam ya ay inşallah geliriz bakalım ama bu sene çok zor eşya ev tayin of allahım napıcam ben
gecmis olsun canım kültür caddesinde hala duruyorsa yaslı bir amca vardı kıslık erzak baharatlar onun kusburnusu cok ğüzel olurdu hala varsa ğribini cok iyi gelir tam köse basına yakın dene bence
Günaydın kızlarŞeniz ,artık aranıza döndüm yani işten ayrıldım..kriz benide vurdu ,daha iş hayatımın baharında bu yapılırmıydı beyaklava:çok güzel ,eğlenceli,yoğun 2 ay geçirdim...buraya kadarmış..Allahdan çok çalışıp alışmadan ayrılmışım:roflol: kısmet ,yine olursa çalışmayı isterim..çalışmak güzelmiş ..
zepp geçmiş olsun ne gribi doğum öncesi kendine dikkat et...Şeniz
günaydın arkadaşlar havalar iyice soğumaya başladı sakın hasta olmayın emi,her şey gönlünüzce olsun...
zepp canım,dönmeme sevindin demekki hadi o halde ne duruyoruz parti başlasın..hihoyyytsen çok zıplama ben senin yerine zıplarım haydi kızlar halayahihoyyyt,,,ngs,troya yaramas,ezine,janet nerdesiniz..
zepp bu gün nasılsın geçtimi hastalığın tamda doğum arefesinde hakkaten iyi olmadı,ama sakın korkma dualarımız seninle bebişim..:1hug:Şenizçikin prens az kaldıı yakında aramızdasın,,,bebek doğunca yanında abisine hediye getirmeyi unutmasın babasına duyrulur,,anlarsınya,,yerimseniben