- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Böyle onemli durumlar için kuralları esnetmek lazım hanımefendi. Bende çocuğuma öyle öğreticem. Öğretmen olan anlar bu durumu çocuk alışkanlık haline getirmediyse izin versin ne var....Aferin size. Öğretmeni dinleme çık, ileride de sizi dinlemeyip çıkacak.
Siz okuldaki cezaları ne zannediyorsunuz.komiksiniz.
Bir ilkokul cocugu olarak problem cozme becerinize hayran kaldimAynı şeyi ilkokulda yaşamıştım.
Hemen bir su sişesini üzerime devirip, su döküldü diye herkese öyle açıklamıştım.
Bence doktorluk bir durum yok, olabilecek bir şey.
Kızınız için önemli olan şuan psikolojisi.
Belki başka bir şekilde bir bahane uydurup, arkadaşlarına açıklamasına yardımcı olabilirsiniz.
Bu yaşlarda çocuklar çok acımasız oluyorlar, hergün bunu yaşamasındansa acil olarak öğretmeniyle beraber bir anlatı hazırlamanız gerekiyor.
Sen cis bile yapıyosun dur bu 1500 havayla.Ben otobüs kullanmıyorum maalesef.dilek gerçekleşmeyecek.
Çok bossunuz, siz ya.
Hadi gidin birilerine bosanin deyin siz.
Allah aşkına dersler 2 saat değil ya 40 dk. Bu çocuğun teneduste çişi yoksa muhtemelen dersin prtalsrına doğru gelmiştir ve o yasta bir çocuk 20 dk çişini tutabilir hatta bir saat bile tutabilir. Ama tenefuste çişi gelip arkadaşlarıyla oynamayı seçip wc ye gitmiyorsa, derste de gitmeyecek bu kadar basit.
Bu zamana kadar hiç böyle bi şey yaşamamıştık ilkokulda bile altına kaçırmadı bi problemi yoktu. Ama bugün okul arayinca sok oldum. Derste izin almaya utanmış sonra dayanamayıp izin almış ama birazdan zil çalacak diye izin vermemiş hoca. Zile 1-2 dakika kala tutamayıp altına yapmış. Biraz olsa olabilir diycem ama paçalarına kadar kaçırmış bi daha okula gitmek istemediğini söylüyor şimdi ama okul değiştirme şansımız yok.
Sizce 15 yaşında bi kızın altına işemesi normal mi? Doktora gerek var mı?
Disiplin çişi gelen çocuğu sınıftan bırakmamak mı?Aferin size. Öğretmeni dinleme çık, ileride de sizi dinlemeyip çıkacak.
Siz okuldaki cezaları ne zannediyorsunuz.komiksiniz.
Kimseyi dersten atamayız. Eğitim hakkını elinden almaktır bu.. Bu konuda yanlış biliyorrsunuz, uyarayım dedimnasıl da çarptırıyorsunuz... tek banyolu bir evde büyüdüm babam tuvalette sigara içerdi. son raddeye kadar çıkmayınca deli gibi yumrukladığımı bilirim kapıyı. çişi geldiği anda altına yapmaz hiçbir insan merak etmeyin dersin son dakikasına kadar tutup dayanamamış onca kişinin içinde işemek kişinin kendi tercihi olmasa gerek. lisede blog ders uygulaması var belki bu kız blog dersteydi 80 dakika sürüyodu bizim dersler işinize gelmeyince susmayan öğrenciyi çık dışarı diye sınıftan kolaylıkla atabiliyorsunuz. tuvalet iznine gelince dersten kaytarıyor
Kimseyi dersten atamayız. Eğitim hakkını elinden almaktır bu.. Bu konuda yanlış biliyorrsunuz, uyarayım dedim
Modern olmakla her şeyi kuralına göre yapmanın ne ilgisi var Allah aşkına eleştiri yapacağım diye kasmanıza gerek yok. Öğrenciyi dersten çıkaramazsınız. Kısa ve net. Bunla ilgili soruşturma geçiren öğretmenler var. Öğrenci o sırada bir suç işlese direkt sorumluluk sizde. Ben de sizden çok büyük değilim benim zamanımda da öyle hocalar vardı. Ama yaptıklarının suç olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. Şimdi en ufak bir şikayette soruşturma başlatabilen bir meb var ve haklarını daha iyi bilen bir öğrenci grubu..nolursunuz çok modern her şey kurallarına göre yaşanan bir ülke gibi davranmayın ben 22 yaşındayım çok yaşlı değil yani lisede kaç kişiyi çıkarırdı dersten hoca kapının önünde bekle diye geç gelenleri okula almadılar çocuklar aynen eğitim hakkımızı engelliyosunuz diye cingar çıkardı okul bahçesinde hoca gene bildiğini okudu
Ciddi misiniz, öğrenciyi dersten atan öğretmen var mı hala??? O zaman bizim okul müdürümüz bu konuda çok katı ve sonuna kadar da haklıben de öğretmenim ve öğrencileri dersten atan arkadaşlarım var sanki okullarımızda her şey kuralına göre tıkır tıkır yürüyor.aidat yasak mecbur topluyoruz mesela,en basit örneği bu.
Ciddi misiniz, öğrenciyi dersten atan öğretmen var mı hala??? O zaman bizim okul müdürümüz bu konuda çok katı ve sonuna kadar da haklı
şakamısınız siz.. ürolog falan mısınız :) çok güldüm bi o kadar şaşkınlıkla okudum yorumunuzu.. yazık valla umarım tutmak zorunda kaldığınız çişinizi en olmadık yerde salıveririsiniz.. :) nasıl bi his olduğunu anca o zaman anlarsınız çünkü...Allah aşkına dersler 2 saat değil ya 40 dk. Bu çocuğun teneduste çişi yoksa muhtemelen dersin prtalsrına doğru gelmiştir ve o yasta bir çocuk 20 dk çişini tutabilir hatta bir saat bile tutabilir. Ama tenefuste çişi gelip arkadaşlarıyla oynamayı seçip wc ye gitmiyorsa, derste de gitmeyecek bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?