Ne tuhaf yorumlar var yahu.
Tamam 15 yaşında ,ilkokul çocuğu değil,tabiki çişi geldiği gibi yapmamıştır,tutabildiği kadar tutmuştur. Kimse istemez yani sınıfın ortasında bunu yapmayı.
Tuvalete gidebilirmiyim demiş,izin verilmemiş. Öğretmene yuklenmek değil amacım ama halden anlamak çok zor olmasa gerek. Bu kız tuvalete gönderilmiş olsaydı,biz şu an bunu konuşuyor olmazdık. Çocuk okula gitmek istemiyorum raddesine gelmezdi. Yazık değil mi? Belki bütün okul hayatını etkileyecek,arkadaşları uzaklaşacak belki,belki dalga konusu olacak,uzunca zaman konuşulacak. 2 dakika erken çıkarılsaydı sınıftan bunu yaşamayacaktı. O denli sıkışan,tutamayacak hale gelen insan belli olur zaten,kızarır, bozarır,terler,hareketlenir. Kaç yaşında kadınım ben bile bazen zor yetişiyorum dısardaysam tuvalete,önümde bir anlık engel olsa duramayacak duruma geliyorum özellikle üşüttüysem. Halden anlamak çok mu zor? Muhakkak iyi niyeti suistimal eden,öğretmeni bu anlamda zorlayan öğrenciler vardır ama sapla samanı ayırabilmeli öğretmen. Hepsine kati ve net aynı muameleyi yapmamalı. Her ders izin isteyen öğrenciye tabiki hayır desin ama sınıfın ortasında çiş yapacak raddeye de getirmemeli.