• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yaşındaki kızım okulda altına işemiş!

tüm sınıfın önünde olmuş bu olay :KK43: dalga geçme değil de herkes bakıp gülüyormuş

Sevgili konu sahibi,
Biz kizkardesimle 8. siniftaydik.(Ikimiz de ayni sinftaydik)kiz kardesimden birden bire sivi bosaldi.Sivi diyorum cünkü aradan 20 yil gecmesine ragmen hala tam olarak neydi bilemiyorum.Akan sivi koyu renkliydi.Idrarla regl karisimi bir sey.Hem de öyle az falan degil.Siranin altinda kücük bir göl olustu.
Ertesi gün yine okula gittik.Siniftan bir arkadas hemen hirkasini vermisti beline baglasin diye.Sinif cok kücüktü ama herkes ne oldugunu anladi.

Kiziniza bu olayin fizyolojik bir sey oldugunu, herkesin basina gelebilecegini söyleyin.Bir de kimsenin kendisiyle alay etmesine müsade etmesin.Bunu ya sert cikarak basarabilir.Ya da baskalari alay etmeden kiziniz kendisiyle alay edebilirse basarabilir.Umarim kiziniz güclüdür ve en kisa zamanda bu olayi atlatabilir.

Çok sıkışştığı için normal hocası izin vermemiş psikolojik bişey olsa kötü ama bu resmen sıkışmak yani. Ama çok üzüldüm çünkü hem o utanmıştır çok hemde çocuklar gerçekten çok merhametsiz oluyor.Mutlaka diline dolayanlar olucaktır daha çok üzüceklerdir.Sırf bu yüzden gerçekten çok üzüldüm keşke okul değiştirme şansınız olsaydı :(((

Ne kadar konuşsam da okula gitmedi bugün. Yarın öbür gün mecburen gidicek devamsızlık sınırı yüzünden. Şu an maalesef okul değiştirme şansımız yok :KK43:

Çok sıkışştığı için normal hocası izin vermemiş psikolojik bişey olsa kötü ama bu resmen sıkışmak yani. Ama çok üzüldüm çünkü hem o utanmıştır çok hemde çocuklar gerçekten çok merhametsiz oluyor.Mutlaka diline dolayanlar olucaktır daha çok üzüceklerdir.Sırf bu yüzden gerçekten çok üzüldüm keşke okul değiştirme şansınız olsaydı :KK43:((

Bence de.
Ben ilkokuldayken bizim sınıfta bir kız artık utandığı için mi nedir tuvalet izni isteyemeyip altına kaka yapmıştı. Vücut bir n8ktadan sonra tutamıyor.

Siz keşke gidip bugün müdürle felan konuşsaydınız. Kızınıza benden selam söyleyin. Sakın üzülmesin. Koca koca adamlar yola işiyor. Hem de kasten. Öpüyorum onu. Bebek daha onlar. Okul herşeyden önemli.

lisede wc izini isteyip orda burda takılan eminim bi sürü öğrenci vardır. bizim zamanımızda da vardı. ama daha önce belirttiğim gibi öğretmenler genelde kimin ne durumda yalan atabileceğini az çok tahmin ederler. öğrenci kendini belli eder zaten. ben bu öğretmenin yerinde olsam izin vermedeğim için gerçekten vicdan azabı çekerdim çünkü kız altına yapmış resmen..
ha bide işin şu tarafıda var 15 yaşında bir çocuğun kendi durumunu ifade edebilcek düzeyde olması lazım. öğretmen tabiki bilemez durumun ciddiyetini.
benim burda kızdığım kızdığım demiyelimde takıldığım bazı üyelerin çişi şu kadar tutabilir bu kadar idare edebilir diye tıbbi bilgi vermeleri. ya çiş bu yani herkesin bünyesi farklı ben mesela hayatta tutamam net. müdürün yanında bile çıkıyorum çıkmam lazım diye sıkıyosa desin bişey..

+1

Kızınız feci bbir şey yaşamış üstelik ergen. Bu yaşımda iş yerinde yaşasam işe gidemem daha. Ve siz o okula tekrar gitmesini bekliyorsunuz. Gerçekten çok çok zor. Psikolog desteği şart. Okulun rehberliğine danışın lütfen.

Büyük talihsizlik olmuş kızınız için.
Keşke duyarlı çocuklar yetiştirebilsek de rencide etmekten zevk almasalar.

Öğretmen mutlaka çok üzülmüştür, ben olsam muhtemelen ben de izin vermez ama sonrasında çok üzülürdüm.
Özellikle lisede öğrenciye dışarı çıkması için izin vermek risk ve zaten yasak.

Bende 2. Sinifta iken Yasamistim bu olayi.
Eskiden beri tuvalete cok cikan birisi degilimdir. Günde 3 kere en fazla gittigimdir. Cok yemek yiyip icmem herhalde onunla ilgili..
ve olsa dahi tutabilirim. Bu anaokula giderkende bugün de böyleydi.
2.sinifta nasil oldu bilmiyorum. O kadar sıkıştım ki altima bir anda, son dersti. Öğretmenimiz izin vermedi son ders birazdan çıkacağız diye. Ve tutamadim yavas yavas yaptım siranin alti islak islak oldu. O aralar da sulugumin kapagindan su akiyordu. Sira arkadasimda bunu bilince sulukta da su olmayinca aa sulugumdaki bütün su dökülmüş sıraya diye söylemişti ogretmene sesli sesli. Yani ogretmen anladi mi bilmem ama benim icin gerçekten kötü bir ani olarak kaldi.
Simdi kendim egitimciyim, ihtiyac halinde ogrencinin durumna göre izin veriyorum. Bize ders olarak kaldi

Çiş tutarak intihar edemezsiniz mesela vucut bir süre sonra bırakır. Son noktaya kadar tutmus demek ki. Doktor en fazla kegel egzersizini salık verir.

Yakınlarda başka okul yok mu. Psikolojisi bozulacagina değiştiriverseniz okulu?

Bu zamana kadar hiç böyle bi şey yaşamamıştık ilkokulda bile altına kaçırmadı bi problemi yoktu. Ama bugün okul arayinca sok oldum. Derste izin almaya utanmış sonra dayanamayıp izin almış ama birazdan zil çalacak diye izin vermemiş hoca. Zile 1-2 dakika kala tutamayıp altına yapmış. Biraz olsa olabilir diycem ama paçalarına kadar kaçırmış bi daha okula gitmek istemediğini söylüyor şimdi ama okul değiştirme şansımız yok.
Sizce 15 yaşında bi kızın altına işemesi normal mi? Doktora gerek var mı?
sürekli yapmıosa normal benimde basıma gelmişti

Lisedeyken benimde bi arkadaşım altına kaçırmıştı üstelik derste bile değildik spor salonundaydık. Bikaç kişi farkettik ve uzun montu olan bi arkadaşın montunu istedik kimseye çaktırmadan sağolsun o kızda hemen verdi hiç düşünmedi. Yani olabiliyor böyle şeyler. Kızınız üzülmesin..

Back