Ben kendi kızımın acil durumda gideceğini biliyordum. Bir kere gitti böyle. Teneffüste öğretmene açıklamış " iyi yapmışsın demiş". Öğretmen müfredatı yetiştirmeye çalışıyor. İşeseydi daha mı memnun olacaktı öğretmen. Haa haylaz bir oğlum olsaydı bu durumdan yararlanacak farklı bir önlem alırdım. Diğer 39 çocuğa karışmam. Sonra anneler ayıklıyor pirincin taşını. Şimdi o kızın travmasıyla anne ilgilenecek.öğretmen filan değilim de öğretmen izin vermezse de sen dinleme git ne demek? sınıfta 40 öğrenci varsa hepsi de öğretmeni dinlemeyip gitseler o sınııfın hali ne olur, düşünebiliyo musunuz?
öğretmende de öğrencide de suç yok burada. bi kazadır olmuş. okul değiştirmek de değiştirmemek de aynı ölçüde zarar verebilir şu an. bi kaç gün geçip duruma baksın bence konu sahibi.
Çişini tutamamak bebeklik midir? Yapmayin Allah aşkına bilerekmi yaptı yanii..kim ister rezil olmayı.bukadar da net olmayın.sizinde basiniza gelebilirİyi de bebek değiller ki arkadaşlar. . 15 yaşında genç kız Zile bi kaç dakka varsa normal şartlarda tutabilmesi gerekir. Bir kişiyi tuvalete gönderince peşinden en az 15 kişi daha izin ister genelde.. gerçekten Zile az kalmissa öğretmenin tutumunu hatali görmedim ben.. ne meraklıyiz hemen karalamaya...
Kızınız usutmus olabilir enfeksiyonu olabilir. Küçüklüğünde bile olmadı diyorsunuz. Tahlil yaptırılsa iyi olacağı kanaatindeyim. Utanmasi da normal yavrunun.. çocuklar acımasız olabiliyor...
Geçmiş olsun canım her zaman yapmadığına göre bir sıkıntısı yoktur çok birikmiş ve tutamamıştır.Bu zamana kadar hiç böyle bi şey yaşamamıştık ilkokulda bile altına kaçırmadı bi problemi yoktu. Ama bugün okul arayinca sok oldum. Derste izin almaya utanmış sonra dayanamayıp izin almış ama birazdan zil çalacak diye izin vermemiş hoca. Zile 1-2 dakika kala tutamayıp altına yapmış. Biraz olsa olabilir diycem ama paçalarına kadar kaçırmış bi daha okula gitmek istemediğini söylüyor şimdi ama okul değiştirme şansımız yok.
Sizce 15 yaşında bi kızın altına işemesi normal mi? Doktora gerek var mı?
Bu arada o çocuğun yarım saat önce molası vardı, hatirlatirim. Hastaliksa durum başka.
Ne deseydim. Kızım gerekirse sınıfta işe yeterki öğretmenini dinle mi? Biraz çocuklarımıza güvenmeliyiz. Ne zaman sıkıştığını bilmeyecek mi? Siz komiksiniz. Dersin bir dakikasını kaçırmak istemezdi. Bizim için endişelenmenize gerek yok.Aferin size. Öğretmeni dinleme çık, ileride de sizi dinlemeyip çıkacak.
Siz okuldaki cezaları ne zannediyorsunuz.komiksiniz.
Ogretmenle konusun ogretmen yaptigi hatayi telefi etsin g.zekali ozurdilemeli o genc kizdan gunah ya
yarım saat önce molası vardı fakat çişi yoktu diyelim yarım saat sonra insanın çişi gelemez mi?
lütfen azıcık mantıklı olun.
Ne deseydim. Kızım gerekirse sınıfta işe yeterki öğretmenini dinle mi? Biraz çocuklarımıza güvenmeliyiz. Ne zaman sıkıştığını bilmeyecek mi? Siz komiksiniz. Dersin bir dakikasını kaçırmak istemezdi. Bizim için endişelenmenize gerek yok.
Öğretmen özür dileyecek hiii
Mantık ve siz?
Çiş saniyeler içinde gelmez, son raddeye kadar beklenmez.
Umrumda değilsiniz ki zaten.
Her sözünüze katılıyorum. Sanki çocuk bile isteğe yaptı. Hele ki ergenlik çağındaki çocuk. Saçlarının bir teli eğri dursa okula gitmek istemiyorlar.Ne tuhaf yorumlar var yahu.
Tamam 15 yaşında ,ilkokul çocuğu değil,tabiki çişi geldiği gibi yapmamıştır,tutabildiği kadar tutmuştur. Kimse istemez yani sınıfın ortasında bunu yapmayı.
Tuvalete gidebilirmiyim demiş,izin verilmemiş. Öğretmene yuklenmek değil amacım ama halden anlamak çok zor olmasa gerek. Bu kız tuvalete gönderilmiş olsaydı,biz şu an bunu konuşuyor olmazdık. Çocuk okula gitmek istemiyorum raddesine gelmezdi. Yazık değil mi? Belki bütün okul hayatını etkileyecek,arkadaşları uzaklaşacak belki,belki dalga konusu olacak,uzunca zaman konuşulacak. 2 dakika erken çıkarılsaydı sınıftan bunu yaşamayacaktı. O denli sıkışan,tutamayacak hale gelen insan belli olur zaten,kızarır, bozarır,terler,hareketlenir. Kaç yaşında kadınım ben bile bazen zor yetişiyorum dısardaysam tuvalete,önümde bir anlık engel olsa duramayacak duruma geliyorum özellikle üşüttüysem. Halden anlamak çok mu zor? Muhakkak iyi niyeti suistimal eden,öğretmeni bu anlamda zorlayan öğrenciler vardır ama sapla samanı ayırabilmeli öğretmen. Hepsine kati ve net aynı muameleyi yapmamalı. Her ders izin isteyen öğrenciye tabiki hayır desin ama sınıfın ortasında çiş yapacak raddeye de getirmemeli.
okulu ne sanıyorsunuz dingonun ahırı mı? Öğretmenler kendilerine göre kurallar koyuyor istediklerini uyguluyor diye mi düşünüyorsunuz. Anne babalar evde birini zor idare,ederken biz okulda 8 saat boyunca 1500den fazla öğrenciyi idare ediyoruz. Öğretmen anlamaz mı demişsiniz hangi öğrencisinin nasıl olduğunu , geçen yıl sınıfın en başarılı ve sessiz sakin öğrencisi adet olduğunu söyledi sessizce wc izni istedi bende gönderdim kız gitti gelmedi bende derse kaptırmışım kendimi sonuçta konuyu anlatmamı bekleyen 40 öğrenci var sınıfta. Tam sınıftan çıkacakken aklıma geldi donup hemen yok yazdım. Öğretmenler odasına giderken mudurun kapısının önünde ağlıyordu ne oldu derse,niye gelmedin ne yaptın dedim cevap vermedi. İçeri girip baktım meğerse benim akıllı uslu öğrenci spor salonunun soyunma odasında erkek arkadaşıyla sevişirken yakalanmış. Lütfen kimse benim çocuğum yapmaz demesin. Evde ve okuld aiki ayrı yaşamları var maalesef.
yasakmı çişi gelmiş ne yapacak... benim oğlum önümüzdeki sene bire başlayacak ve çişi gelecek ve yasak .ve altına kaçıracak ve öğretmeni kızacak ve dalga geçilecek o okulunda ,o öğretmeninde aklını alırım..benim kızım birinci sınıf olduğu halde ders saatleri tuvalete gitmeleri yasak
15 yaşında ki birkız 2 dakika daha tutabilir gibi geldi bana
bazı çişler vardır aniden gelir cicim haberin yoksa hatırlatayım dedim ..Bu arada o çocuğun yarım saat önce molası vardı, hatirlatirim. Hastaliksa durum başka.
bazı çişler vardır aniden gelir cicim haberin yoksa hatırlatayım dedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?