15 yaşındaki kızım okulda altına işemiş!

Ben kendi kızımın acil durumda gideceğini biliyordum. Bir kere gitti böyle. Teneffüste öğretmene açıklamış " iyi yapmışsın demiş". Öğretmen müfredatı yetiştirmeye çalışıyor. İşeseydi daha mı memnun olacaktı öğretmen. Haa haylaz bir oğlum olsaydı bu durumdan yararlanacak farklı bir önlem alırdım. Diğer 39 çocuğa karışmam. Sonra anneler ayıklıyor pirincin taşını. Şimdi o kızın travmasıyla anne ilgilenecek.

Çişini tutamamak bebeklik midir? Yapmayin Allah aşkına bilerekmi yaptı yanii..kim ister rezil olmayı.bukadar da net olmayın.sizinde basiniza gelebilir

Bu arada o çocuğun yarım saat önce molası vardı, hatirlatirim. Hastaliksa durum başka.

Geçmiş olsun canım her zaman yapmadığına göre bir sıkıntısı yoktur çok birikmiş ve tutamamıştır.
Ama daha önemlisi arkadaşları görmüş ve dalga geçmişler mi?

Aferin size. Öğretmeni dinleme çık, ileride de sizi dinlemeyip çıkacak.
Siz okuldaki cezaları ne zannediyorsunuz.komiksiniz.
Ne deseydim. Kızım gerekirse sınıfta işe yeterki öğretmenini dinle mi? Biraz çocuklarımıza güvenmeliyiz. Ne zaman sıkıştığını bilmeyecek mi? Siz komiksiniz. Dersin bir dakikasını kaçırmak istemezdi. Bizim için endişelenmenize gerek yok.

Ogretmenle konusun ogretmen yaptigi hatayi telefi etsin g.zekali ozurdilemeli o genc kizdan gunah ya

Öğretmen özür dileyecek hiii

yarım saat önce molası vardı fakat çişi yoktu diyelim yarım saat sonra insanın çişi gelemez mi?

lütfen azıcık mantıklı olun.

Mantık ve siz?
Çiş saniyeler içinde gelmez, son raddeye kadar beklenmez.

Umrumda değilsiniz ki zaten.

Öğretmen özür dileyecek hiii

Mantık ve siz?
Çiş saniyeler içinde gelmez, son raddeye kadar beklenmez.

Umrumda değilsiniz ki zaten.

sen öğretmen misin? öyle ise bir koca PES deyip daha da muhatap olmayacağım.

ben de öğretmenim ve tek diyeceğim şey eğer öğretmen isen çocuklarımızı senin gibi düşünen birisine düşürmesin Allah.

Ergenlik döneminde olduğu için kızınız için kötü olmuş okula gitmek istememe durumu uzun sürerse bi psikologla görüşülebilir öğretmeni suçlayanlara ayrıca şaşırdım 20 30 çocuğu bi sınıfa koyun görün bakalım laf dinletmek o kadar kolay mı birine izin verirsin ardından kaytarma niyetindekiler dökülür patır patır az kaldı bekler diye düşünmüştür sınıf kontrolünü sağlamak o kadar kolay bi iş değil

Büyük ihtimalle o yaşlardaydım, hayatım boyunca böyle bir şey ilkokulda başıma bir kez gelmişti - o zamanda okula yeni başlamıştım ve yaşım arkadaşlarımdan bir yaş küçüktü- Annemle akşam saatlerinde eve gidiyorduk, sıkışmıştım. Annemle gülmeye başladık, sokağa yaşlaştığımızda sanki vucüdum hissetmiş gibi tutamaz hale geldim. :)) Annem önden gidip, kapıyı açtı, merdivenleri hızlı hızlı çıktım. Ama nafile. Tuvaletin önünde dayanamadım. :) Komikti. Bir dahada öyle bir durum yaşamadım, 20 yaşındayım. Çok şükür :)

Demem o ki, insan tutar tutar tutar, ama bir anda tutamaz oluverir. Tekrar etmediği müddetçe sıkıntı yok diye düşünüyorum. Ama yinede doktora gidip enfeksiyon vs gibi şeylere bakılabilir. Üzülmeyin.

Her sözünüze katılıyorum. Sanki çocuk bile isteğe yaptı. Hele ki ergenlik çağındaki çocuk. Saçlarının bir teli eğri dursa okula gitmek istemiyorlar.

Takılmayın kızınızıda üzmeyin ben 10 ,12 yaşıma kadar hatırlıyorum ara,ara yatağa kaçırırdım.. annem doktora getirdiği halde bulunamamıştı bişi sonra farkettikki üşütmeden yada enfeksiyondan oluyordu..sonra geçti şükür ..ammma şu an 34 yaşındayım veee 2 sene önce işten çıktım eve gidiyorum aslında tuvaletim vardı ama yürüyerek eve gittiğim için önemsemedim .markete uğradım hemde Bimee. alışveriş yaparken birden iyice sıkıştığımı hissettim .anam dedim ne yapcem ben.bir öte,bir beri yürüyorumki geçsin diye ..yok anam geçmedi ve altıma işedim.ALLAHTAN yz ayı idi ve bolca eteğim vardı .nemi oldu işeye,işeye marketten çıktım arkama bile bakmadım.yani tutamadım olmayınca olmuyor kızınızı üzmeyin aksine o öğretmen izin vermeliymiş. işte bazı öğretmenler bilinçli olamıyor malesef.kızınızı üzmeyin ,rencide etmeyin ve okula gidip kızınızın üşüttüğünü doktorun tuvaletini sık,sık yapması gerektiğini anlatın ki bunu sınıfta söyleyinki arkadaşlarıda duysun.ki rencide edilmesin .haa eden olursada ağzının ortasına bir çakın olsun bitsin.

Son düzenleme:
Sabah 2.derste bir anda geldi diyelim..aa ama olmaz dimi mesane ayağını denk al yarım saat mola var dett! , demeli öğrenci. .komik yorum bunlar hiç kimsenin bir öğretmene gerizekalı deme hakkı yok ve hiçbir öğretim gorevlisinin de Otarite kurucam diye insanları zora sokma yetkisi yok.bazı insanların öğretmenliği aman devlet kapısı girişi belli çıkışı belli maaşı belli diye seçtiği, ve bazılarının da gerçekten eğitim neferi ,eğitimin kural ve yazilanlarla sınırlı olmadığının bilincinde olduğu şu konuda bile ortaya çıkıyor yazık yazık. . Öğretmen vardır 25 sene sonra bile bahsederken gözleri doldurur Hayır duası ile anılır öğretmen vardır 25 sene sonra bile akla gelince kötü anılır nasıl anılmak istiyorsanız evlatlara öyle davranın. ..Bazen sadece hisleriniz ile hareket etmek zorundasınız ...

olabilir.. hayatta iyi de var kötü de var.. hepsini aynı kefeye koyamazsınız.. öğretmen olmak o kadar zorsa ve şikayetçiyseniz bırakın.. zira ücretinizi alıyorsunuz babanızın hayrına yapmıyorsunuz. ben de çalışanım. ben de insanlarla muhatap oluyorum. saçma sapan bisürü dilekçeye cevap verip takip ediyorum. ama bu benim görevim ve karşılığında bir ücret alıyorum. mecburum yapmak zorundayım. siz de yapmak zorundasınız. ha paşa keyfiniz istemez yapmazsınız o vakit. sanki velilere yardım amaçlı çocuk eğitiyor gibi konuşmanız komik olmuş..

o yakalandıysa o onun sorunu senin değil. sınıfta kaç tane öğrenci var. hepsi dersten wc için izin alıp çıktığını görüyor. sizlik bir durum değil yani.. sanki siz sorumlu olacakmışsınız gibi bir izlenim oluşturmanıza gerek yok. ha biriyle sevişicem diye izin alıp gitse amenna.. böyle mantıksız bişey de olmayacağına göre konuyu saptırmak yersiz.. o izni verecekti.. o kız çocuğunun resmen hakkına girmiş.. zaten vicdanı muhakeme yapıyorsa anlar..

benim kızım birinci sınıf olduğu halde ders saatleri tuvalete gitmeleri yasak
15 yaşında ki birkız 2 dakika daha tutabilir gibi geldi bana
yasakmı çişi gelmiş ne yapacak... benim oğlum önümüzdeki sene bire başlayacak ve çişi gelecek ve yasak .ve altına kaçıracak ve öğretmeni kızacak ve dalga geçilecek o okulunda ,o öğretmeninde aklını alırım..

anneler babalar bundan sonra çocuklarınıza söyleyin çişlerini teneffüs saatlerine denk getirsinler derslerde çişleri gelemez bunu unutmayın.bence herkes evde çocuklarına derste çiş nasıl gelmez gelirse nasıl geri gönderilir konulu yeniden tuvalet eğitimi versin

bazen deste öğretmenlerin bile çişi geliyor da sınıfı ya sınıf başkanına ya bir öğretmene 5 dk bırakıp tuvalete gidiyorlar el insaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…