- 16 Şubat 2008
- 3
- 0
Bu ürünü eczanelerden bulamazmıyız?
merhaba arkadaşlar ben de sizlerden etkilenip %15 tca kullanmaya karar verdim kullandığım sürece evden cıkmasam dahi genede koruyucugüneş kremi kullanmam gerekir mi ilginiz için şimdiden teşekkür ederim herkese sivilce izsiz bir hayat dilerim
slm ben şimdi bundan almak istiyorum ama %30 luk almam lazım galıba cunkı ben bunu kolumdakı ızler ıcın uyguluyacagım kolumda kesıkler var ama derım degıl yanı ılk baktıgınızda fark edılmıycek kadar yuzeysel hanı bı sıvılcenın yuzde bıraktıgı derın izler kadar değil mesela...ben bi doktora sormustum cok eskıden ankarada buraya bı peelıng yaparın derın olmayanları gıder bı kac tanesı kalı demıstı sıgortadan da karsılarız demıstı ama sonra gıdemedım sımdı alıyım gitti gidiyordan % 30 luk ama bunu kullanan bırınden de yardım almak ıstıyorum warmı kullanan tecrubelı arkadaslar sorular sormam lazım:)
Cilt tonun nedir, cildn ne kadar hassas??
Yüzüm için aldığım % 20 lik TCA yı elimin üstünde ki ve bacağımda ki bir lekeye sürdüm, bana mısın demedi. bi işe yaramadı. bide yüzümde ki gibi kısa süreli değil, uzunca tuttum.
% 20 kesinlikle az gelir koluna.
% 30 olur, cildim hassas değil diyorsan bence % 50 yi de deneyebilirsin. cildinde tuttuğun süreyi kısa tutarsın. Satıcıya sor, seni bilgilendirir
Yüzüme 2 ay önde % 20 TCA başladım. 6 seans yaptım (ilk seansta acemilik pek soyulmadı, toplam 5 seans sayılır)
Erken konuşuyor olabilirim, emin değilim, şuan aynaya bakınca pek fark yok yüzümde.
en son ayın 13 ünde yapmıştım.
Doğru uygulayınca iyi soyulma oluyor ama bence
1. pes etmemek
2. hemen bıkan birisiysek hiç başlamamak
3. cildiniz düzelince bile ayda bir yapın aynı güzelliği korumak için diyor, yani TCA ya bağımlı kalmak
4. Ee bunlar için malum, bütçenizi ayarlamak
5. soyulduğu günlerde dışarıda aktif olarak dolaşmamak
6. hafta sonları boş günümüzse, cildinize göre,çarşamba veya perşembe gecesi yapmalı ki hafta sonu soyulsun kimse görmeden
7. kızııımm yüzüne ne olduuuuuuu, diyen babanıza ya da annenize, yakınlarınıza verilecek cevaplardan bıkmamak
8.yüzümüzde oluşabilecek geçici kızarıklık, cilt koyulaşması vs de göze almak
v.s v.s
Herkesin cildi de farklı. Ciltlerin tepkileri de farklı olacaktır. birkaç kere daha yapayım, çok daha kesin birşeyler yazabilirim