Sivilceli Ciltler %15 tca - kimyasal peeling ile akneye lekeye son

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya arkadaslar bısey sorucam ben bu tca %15 lik 3 haftadır kullanıyorum evet yuzumde gozle gorulur bı duzelme var zaten cok aknelı lekelı bı cıldım yoktu su an cok daha guzel ama burda okudugum kadarıyla yuzu soyarak duzeltıyo ben 3 kere kullandım hıc soyulmadı yuzum sadece burnum pul pul oldu oda 1 gun ertesı gun bısey kalmadı neden acaba....

uygulama hatası yapıyor olabilirsin... damla hesabı yapma... pamuğu tca ile ıslat sonra yüzüne sür... pamuktaki ıslaklık cildine geçsin... damlattığında zaten pamuk hepsini emiyor ve yüzüne sürdüğünde çok çok az tca geçiyor.

Ben de malum siteden %15 TCA kimyasal peeling almayı düşünüyorum ama, ilk defa yapacaklar için daha hafif birşey önerildiğini duydum, acaba ilk seferimde %15 TCA kullansam birşey olur mu ki?

Ben de malum siteden %15 TCA kimyasal peeling almayı düşünüyorum ama, ilk defa yapacaklar için daha hafif birşey önerildiğini duydum, acaba ilk seferimde %15 TCA kullansam birşey olur mu ki?

% 15 ile başla bencede daha uygun olur... ama hassas değil ise cildin % 20 de iyidir.

% 15 ile başla bencede daha uygun olur... ama hassas değil ise cildin % 20 de iyidir.

%35 latte peeling yeni başlayan için en ideali diyorlar ama çok hafifse, yararı olmazsa diye düşündüm :/ hem %15 de çok ağır değilmiş, farketmez heralde.sositososito TCA daha etkiliymiş çünkü.

ılkınde korktugum ıcın az surmustum ama baktım bısey olmuyo baya ıslattım pamugu cayır cayır yandı hatta yuzum zor durdum bu sefer oldu heralde dedım yıne soyulmadı yıne soyulmadı neden olmuyo yaa....

ılkınde korktugum ıcın az surmustum ama baktım bısey olmuyo baya ıslattım pamugu cayır cayır yandı hatta yuzum zor durdum bu sefer oldu heralde dedım yıne soyulmadı yıne soyulmadı neden olmuyo yaa....
bu sefer de canın yandı diye az mı beklettin ki acaba? kafamçokkarıştı

en ürünü bugün spariş ettim, yarın elime geçicek ve akşam uygulicam, sonucunu yazarım :)

merhaba arkdaşlar benimde bir sorum olacak kol altı siyahlaşmasında işe yarar mı acaba TCA hiç bu bölge için kullanan varmı ?? birde bir online satış sitesinde dövme silmek içinde kullanıldığını okudum sağ bileğimin iç kısmında bir dövmem var etkili olur mu acaba ?? birde yan etkileri oluyormu kullanan arkdaşlar cvp verirse çok sevinirim...

dövme silmek için % desi çok yüksek tca kullanman lazım, bu da doktor kontrolünde yapılan bişi kendin yaparsan tehlikeli olabilir ohaoldumsmile

dövme silmek için % desi çok yüksek tca kullanman lazım, bu da doktor kontrolünde yapılan bişi kendin yaparsan tehlikeli olabilir ohaoldumsmile

teşekkür ederim cevabın için. Peki kol altı siyahlaşmasında kullanabilirmizyiz bunu ???bilmiyorumkismile

genital de ki siyahlaşmalar için kullanılabilr belki die düşündüm ama kullanılmazmı bak şimdi nasıl heveslenmiştim kolaltı lekelerinden kurtulcam die (( yıkıldım şu anda etki edecek başka bir şey yook mu bunlar için??mafoldumben

o lekeler için özel kozmetik ürünleri vardı, bi araştıralım buluruz sana bi tane opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…