TCA'yı bende aldım 2 ay oldu hemen hemen.. ilk yaptığımda yüzümde çok bekletmedim korktum ve 1 dk soora yıkadım bu kez soyulma olmadı yüzüm çok gerildi kırışık gibi oldu.. 5 gün böyle durdum ve sinirlenip bi daha sürdüm ve 3-4 dk beklettim yüzüm kahverengi oldu ve deri öyle bi soyuldu ki altından pasparlak tertemiz bi cilt çıktı...
aslında ilk yaptığımda 1 dk yerine 2-3 dk beklemiş olsaydım soyulma daha çabuk ve iyi olacaktı..
beyaz komedonlar sivilce ve izleri hepsi gitti 2 aydır sürekli kullanıyorum. 4-5 kez uyguladım 2 ayda ama sonuç mükemmel!!! başka hiçbirşeye ihtiyaç kalmadı!!
kesinlikle yüzümde degişmedi olmadı deyip ir daha sürmeyin 2-3 gün içinde izler bırakabilirisiniz yüzünüüzde.vücuda yapılır mı diye sormuş bi arkadaş vücut için çok tavsiye edilmiyor arkadaşlar.sürekli sürtünmeye maruz kaldıgı için vücut kıyafetlerle.ama vücut için en iyi peeling düzenli kese ben kendim için söylim arkadaşalar.hafta 1 günüm kese günüm.ve bu son 2 yıldır böyle.siteyi uzun süredir takip eidiyordum ama yazmıyordum.şimdi okuyup okuyup bende yorum yapıyorum ksura bakmayın arkadaşlar.ne alaksız şeyler yazmış demeyin diye eski konuları okuyup bildigim ölçde cvp lıyorum.
merhaba kızlar bende tca araştırmalarım sonucu aldım %20 lik olanından c.tesi gece denedim pamuğa 10-15 damla döküp yüzüme sürdüm çok birşey hissetmedim biraz bekleyip yüzümümn ıslanmadığından herhal deyip tekrar 5-6 damla döküp tekrar sürdüm cildime öle aman aman yanma olmadı ama yine çok ıslanmadı neyse öle yıkadım ve çok az kızardı onun dışında birşey yok yanlışmı yaptım acaba?
ne çok yandı nede beyaz (froshmu deniliyo) o da olmadı
yüzünüze fırçaylamı sürsek yada daha fazla damlatıp yüz iyice ıslakmı olmalı
youtube ta uygulama gösteriliyor.izlemeden yapmayın bence.ayrıca zararı falan yok mu..video da baya etkili görünüyor..
youtube ta uygulama gösteriliyor.izlemeden yapmayın bence.ayrıca zararı falan yok mu..video da baya etkili görünüyor..
bende 20lik kullanıyorum 4. seansımı yaptım ama nebilim ya bi süre sora bazı lekeler geri gelio sizdede öle oluo mu yoksa yaz olduğu için mi öle bilemiyorum açıkcası.devam edip etmemekte tereddütlüyüm oyüzden.bide soyulma kısmı işkence yaa cidden.
ben gitti gidiyordan almıştım.60tl.sanırım yurt dışından daha ucuza getirenler var ama ben hiç denemedim.
göz çevresine olur mu acep?morluklara ve çökmelere iyi gelir mi?
bişey sormak istiyorum son yaptığım seanstan sora yanağımda bi parça kırmızılık kaldı hala geçmedi yakmış olabilirmiyim.kendim biraz erken soyduğum için oldu sanırım sürekli bepanten sürdüm ve on gün fln oldu ama hafif bi kızarıklık var sizdede böle bi durum oldumu ne önerirsiniz
bende aynen iz kaldı geçer mi bilmiyorum ama biraz hafifledi gibi sanki . neyse kurban bayramına doğru birkez daha yapmayı düşünüyorum. belki izler geçer bende dayanamamış ve kendim soymuştum ondan kaldı galiba sabır lazım aslındayok ben bu işi beceremiyorum galiba gene kıpkırmızı bazı yerler kaldı of of
bende aynen iz kaldı geçer mi bilmiyorum ama biraz hafifledi gibi sanki . neyse kurban bayramına doğru birkez daha yapmayı düşünüyorum. belki izler geçer bende dayanamamış ve kendim soymuştum ondan kaldı galiba sabır lazım aslında
bende aynen iz kaldı geçer mi bilmiyorum ama biraz hafifledi gibi sanki . neyse kurban bayramına doğru birkez daha yapmayı düşünüyorum. belki izler geçer bende dayanamamış ve kendim soymuştum ondan kaldı galiba sabır lazım aslında
TCA'yı bende aldım 2 ay oldu hemen hemen.. ilk yaptığımda yüzümde çok bekletmedim korktum ve 1 dk soora yıkadım bu kez soyulma olmadı yüzüm çok gerildi kırışık gibi oldu.. 5 gün böyle durdum ve sinirlenip bi daha sürdüm ve 3-4 dk beklettim yüzüm kahverengi oldu ve deri öyle bi soyuldu ki altından pasparlak tertemiz bi cilt çıktı...
aslında ilk yaptığımda 1 dk yerine 2-3 dk beklemiş olsaydım soyulma daha çabuk ve iyi olacaktı..
beyaz komedonlar sivilce ve izleri hepsi gitti 2 aydır sürekli kullanıyorum. 4-5 kez uyguladım 2 ayda ama sonuç mükemmel!!! başka hiçbirşeye ihtiyaç kalmadı!!