Sivilceli Ciltler %15 tca - kimyasal peeling ile akneye lekeye son

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

süpermiş.peki acı verdi mi?

göz çevresine olur mu acep?morluklara ve çökmelere iyi gelir mi?

youtube ta uygulama gösteriliyor.izlemeden yapmayın bence.ayrıca zararı falan yok mu..video da baya etkili görünüyor..

youtube ta uygulama gösteriliyor.izlemeden yapmayın bence.ayrıca zararı falan yok mu..video da baya etkili görünüyor..

arkadaşlar ben 2 yıldan fazladır kullanıyorum %20 tca ve salislik asit laktik asit serumunu... uygulamada kurallara uyunca hiç bir zararı olmuyor ve gerçekten basit bir uygulama... birde kana karışma olasılığı hiç olmadığı için zararıda yok

arkadaşlar ben 2 yıldan fazladır kullanıyorum %20 tca ve salislik asit laktik asit serumunu... uygulamada kurallara uyunca hiç bir zararı olmuyor ve gerçekten basit bir uygulama... birde kana karışma olasılığı hiç olmadığı için zararıda yok

bende 20lik kullanıyorum 4. seansımı yaptım ama nebilim ya bi süre sora bazı lekeler geri gelio sizdede öle oluo mu yoksa yaz olduğu için mi öle bilemiyorum açıkcası.devam edip etmemekte tereddütlüyüm oyüzden.bide soyulma kısmı işkence yaa cidden.

bu seti nerede bulabilirim? sipariş verebileceğim bir internet sitesi var mı? veya daha güvenilir olması adına eczanelerde satışı var mı?

ben gitti gidiyordan almıştım.60tl.sanırım yurt dışından daha ucuza getirenler var ama ben hiç denemedim.

mutlaka devam et sana geri geliyo gibi geliyor ama aslında azalarak yok oluyor sabır işi ama mutlaka işe yarıyor... salislik asit laktik asit ile kombineli kullanım çok hızlı sonuç veryor

bişey sormak istiyorum son yaptığım seanstan sora yanağımda bi parça kırmızılık kaldı hala geçmedi yakmış olabilirmiyim.kendim biraz erken soyduğum için oldu sanırım sürekli bepanten sürdüm ve on gün fln oldu ama hafif bi kızarıklık var sizdede böle bi durum oldumu ne önerirsiniz

ilk yaptığım uygulamalarda soyulma başlayınca bende acele edip elle soymuştum bu çok yanlış... kendi haline bırakmanız gerekiyor... bir süre kızarık kalıyor ama geçiyor. elle asla soymayın

yok ben bu işi beceremiyorum galiba gene kıpkırmızı bazı yerler kaldı of of
bende aynen iz kaldı geçer mi bilmiyorum ama biraz hafifledi gibi sanki . neyse kurban bayramına doğru birkez daha yapmayı düşünüyorum. belki izler geçer bende dayanamamış ve kendim soymuştum ondan kaldı galiba sabır lazım aslında

aynen kesinlikle sabır gerektiriyo bebanten sürüyorum sürekli baya hafifletti.herseferinde geçen seferki soyulmadan kalan izleri yok etmek için yapıyorum bu sefer yeni izler bırakıyorum ama bepanten baya geçiriyo sürmeyi bırakmamak lazım en azından bende öle oldu.iki ay ara versem ii olcak sanırım

kalıcı iz asla olmuyor. ama soyulma sırasında eğer elle soyma yaparsanız mutlaka biraz iz kalıyor ama oda geçiyor elbet. soyulmayı kendi haline bırakın. soyulma sürecinde insan zor tutuyor kendini soymamak için :) ben salislik asit laktik asit eklediğim toniğide kullanıyorum soyma işlemi daha çabuk oluyor böylelikle. birde derin izler birkaç seans yaptıkça belirginleşiyor çünkü o derin iz artık cildin yüzeyine çıkıyor ve bir süre sonraki seasnlarda tamamen yok oluyor.

tavsiye edilen bir yöntem değil... tehlikeli olabilir herkes yapmasın... normal kullanımdada aynı sonucu alıyosun zaten biraz sabır işi

ya benim problemim sivilce değil. yüzüm yağlanıyor. ve yağlanıncada gözenekler belli oluyor ve siyah nokta oluşuyor sorasında. bu TCA buna iyi gelir mi dersiniz?

Eskiden sivilce olan yerlerde ufak ufak gözenekler var onları düzeltir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…