Sivilceli Ciltler %15 tca - kimyasal peeling ile akneye lekeye son

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
zemuszemus bende bu leke tedavisi için ilaçlar araştırırken kendimi buralarda buldum expigment aldım formdan edindiğim bilgilerle ama iyileştirme aşaması nasıl olur bilemiyorum :gitme:

offff taaa salı günü uyguladım şu tca yı, bugün cuma ve benim anca küçük küçük ince ince pul pul dökülmeye başlicak gibi. yüzüm kırışık kırışık dolaşıyorum ortalıkta sanırım ben beceremedim yapmayı :/

ben de dün uyguladımm ilk kez.sadece lekeli bölgelere gönderilen kulak temizleme çubuğu yardımiyla.merakla bekliyorum , sonuçları paylaşırim...

Merhaba Kızlar,
benimde sırtımda bir leke var bir kaç dr a gittim tritone düzenlü 2 yıl kullanırsan geçer dedi. bundan önce expigment vb kremler de denedim. Lazer için seans 350 lira falan istediler 8 seans servet demek...

TCA denemek istiyorum sırtımda, siz yüzünüzde kullandığınıza göre bende evde sırtımda güvenle kullanabilir miyim? Ağustosa kadar tatil planım da yok..

Tecrübeli arkadalardan cvp bekliyorum.

ben 5-6 seanstır yüzüm için % 20 ( yüzünüz hassas ise % 15 den yukarı kullanmayın ), çatlar için % 30 tca kullanıyorum her ikisindende çok memnunum... gerçekten etkili ve hızlı sonuç veren bir yöntem...
kullanım sonrasında mutlaka yağsız bir nemlendirici kullanın.. ilk kullanım sonunda bepanthen krem sürüyorum çok az miktarda, kızarıklığını alıyor bepanthen...
üniversiteden bir arkadaşımda %30 kullanmıştı çatlakları için oda oldukça memnun kaldı...

Bence bu tür kimyasallar evde bilinçsizce yapılmamalı birdde asit içerikli. Bence alın bir dermatologa veya cildiyeden anlayan bir doktora yaptırın. En küçük bir dalgınlığınız cok büyük üzüntülere yol acabilir...

kullanımı çok basit hiç zorluğu olmuyor.. tca yı alıp doktora gittiğinizde yapacaklarını sanmıyorum yada tca yı kendim alsam bile yine yüksek fiyat isterler...

Bacaktaki batıklar için işe yarar mı tca?bilmiyorumkismile

bacaklardaki batıklar için ve çatlaklar için % 30 tca kullandım... şimde ara ara yaparım ve gerçekten çok çok işime yaradı... çatlaklarda birkaç seansta sonuç alırsınız ama ben batıklarda %30 tca ile tek seansta sonuç almıştım.

kimyasal peeling jel 100%100 başarı diye bir ürün var kimyasal peelingten daha iyimiş sözde
bunun hakkında bilgisi olan varmı yoksa satıcı atıyomu görüntüsü bana normal peeling bakım jelleri gibi geldi ama bilmiyorum

kabuklanma sonrası kaşıntı oluyormu acaba merak ediyorum hani denizde yandığımızda derimiz soyulurken oluyorya bundada öylemi

--------------------------------------------------------------------------------

inanmayın o jele 5 para etmez... merak edip alan arkadaşım zerre faydasını görmedi... % 15 ve % 20 TCA kullanan ve çok memnun kalan biri olarak söylüyorum içerisinde TCA asiti yoksa ne adam akıllı soyulma olur nede onun adı kimyasal peelingtir... o jelde tam bir fiyasko

Son düzenleme:

teşekürler bende öyle düşünmüştüm ama emin olamadım zaten git te alanların yorumlarınıda okudum hiç memnun olan yok ama satıcı öve öve bitiremidi

mrhba benTCA kimsayal peelinq % 20 aldm yüzümdeki çil we çukur bölqelere sürdüm ama kahwerenqi leke kaldı çok korkuom bi sorun olur mu yardım et lütfen senağlama

mirliwa ben pzrtesi qünü uyquladım ama yıkadıktan sora kızardı ardından kahverenqi oldu hala soyulmadı ne zaman soyulacak yaa korkuom leke kalmasın da

kızlar iyi cesaret valla sizinki ben hayatta yüzümde deneyemem bunları umarım bir sorun çıkmaz yüzünüzde Allah muhafaza yüz bu şakaya gelmez yani tek tük sivilce çıksa insanın canını sıkıyor yani.

arkadaşlar benim pek sivilcem çıkmaz. yalnız siyah noktalarımı sıkarken yara yapıyorum ve sonrasında sivilceye dönüşüp iz bırakıyorlar. ama çok büyük ya da derin izler değil. %20lik TCA aldım ve tüm yüzüme değil de belirgin olan birkaç ize sürdüm. aslında sürmek demeyelim de, böyle damla olarak direkt iz olan bölgenin üstüne bıraktım ve derinin emmesini bekledim. sonrasında da hiç yıkamadan krem sürdüm. bu işlemin sonucunda acayip bir kabuklanma oldu o bölgede, çünkü baya bir derine indi solusyon. bu işlemi daha sonra birkaç kez daha tekrarladım. amacım tüm yüze uygulamadan önce, gerçekten belirgin olan bi izimi ne derece iyileştireceğini görmekti. ve sonuç tatmin edici, bolca sürerek yaptığım 4 seanstan sonra o kısmı hayli düzleştirdi.

şimdi tüm yüzüme uygulamayı çok istiyorum, ama bir türlü cesaretimi toplayamadım. işlemin sonrasında kesinlikle cilt daha iyi bir durumda olacak ama, yapıldıktan sonra bunun bir de psikolojik boyutu var. birkaç yere sürdüğüm halde bile evdekiler "ne oldu yüzüne" diye moral bozuyorlardı. tüm yüzüme uyguladığımda ne tepki verirler kim bilir :) biliyorum en fazla 5-6 günde tamamen soyulmuş oluyor ama yine de cesaret edemedim henüz bir de sosyal yaşantıya birkaç günlüğüne ara vermek mi gerekiyor merak ediyorum. öğrenci olduğum için bu durumda beni biraz zorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…