Sivilceli Ciltler %15 tca - kimyasal peeling ile akneye lekeye son

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
En son uygulama da fazla bekletmişim, koyu lekeler kaldı bazı yerlerde. Bıyığım var gibi :KK17:

Zamanla geçicek biliyorum. Önce ki seanslarımdan birisinde de olmuştu, 2-3hafta sonra geçmişti. Bu sefer, daha çok alanda odu ama neyse..

Bende belirgin bir fark oluşmamasının nedeni şu olabilir;
Vücudumda nerde bir leke,yara izi vb oluşursa, asla hemen geçmez. İzlerin yıllarca geçmedği oluyor. Lekeleri çabuk tolere eden bir vücudunuz varsa, bu konular benim kadar problem yapmaz.

Yüzümde çok fazla iz yok ama olan yerlerdekiler de derin galiba, hala gitmediler.
Özellikle gözeneklerim küçülür umuduyla kullanıyorum. Burun üstü ve yanaklara doğru kocaman kocaman gözeneklerim var. Gözenek olduğunu bilmeyen bir kısım cahiller, yüzümün delik olduğunu düşünüyor. Ben de kafaya taktım, deniyorum. Şimdilik küçülmek gibi bir gelişme söz konusu değil ama olumlu hiç mi değişiklik yok? Var. Siyah noktalarım azaldı. Gözenekler büyük olunca içleri de dolu oluyor ne kadar temizlesenizde. Çok derinlerde siyah noktalar vardı, peeling, maske, deriyi cimdir sık , hiçbir işe yaramıyordu. :2:TCA ile deri soyuldukça, altında ki siyah noktalar çıkmaya başladı.
Ayrıca birde maske yaparsam yüzüm apaydınlık oluyor. Yağlı görüntüsünü de kontrol altına alabilmiş oluyorum.
Gözeneklerinden kurtulmayı başaran var mı TCA ile, en çoook merak ettiğim konu bu. Umut varmı yani :KK3:

Bir de arkadaşlar % 50 lik TCA yı kullanıp deneyen var mı? Vücudum için denemek istiyorum ama ne kadar etkili olacak, kıyafetin sürtünmesinden kötü etkileniyor mu yoksa yüzümüze yaptığımızdan bir farkı yok mu?:KK16:

arkadaşlar nerdeyse 3 yıldır kullanıyorum tca yı... yüz hariç cildin diğer bölgeleri için %30 un altı az geliyor işe yaramıyor... çünkü yüz derii daha hassastır ve soyulmaya daha meyillidir.

cerenimoo, % 30 luk mu kullandın vücuduna, ne kadar işe yarıyor? Hangi sorun için kullandığını ayrıntısıyla yazabilir misin özel değilse:kk77:

Güya çatlaklarda da işe yarıyormuş ?? Bana pek inandırıcı gelmedi ama bu çatlaklar derinin çokça altındalar.

cerenimoo, % 30 luk mu kullandın vücuduna, ne kadar işe yarıyor? Hangi sorun için kullandığını ayrıntısıyla yazabilir misin özel değilse:kk77:

Güya çatlaklarda da işe yarıyormuş ?? Bana pek inandırıcı gelmedi ama bu çatlaklar derinin çokça altındalar.

ben 30 luğu çatlaklar için kullandım :) faydalı oluyor ama birde adını hatırlayamadım şimdi çatlak için bir kremle kombineli kullandım. gayet iyi sonuç verdi ikisi

Sakın sakın sakın internetten alıp da paranızı boşa harcamayın. Bu bir ilaç değil, saf kimyasal madde. Ben labaratuvar malzemelerimi Eminönü'ndeki kimyagerlerden satın alıyorum. Onların toplandığı bir sokak var ama hatırlayamadım şimdi. Sorsanız gösterirler, Mısır Çarşısı'nın oralarda. Neyse, istediğiniz yoğunlukta çözelti hazırlıyorlar. Hatta bir eczaneye sordum (Taksim'de istiklal caddesinin üzerindeki tek eczane), satmıyoruz TCA ama hazırlayabiliriz dediler.

Sakın sakın sakın internetten alıp da paranızı boşa harcamayın. Bu bir ilaç değil, saf kimyasal madde. Ben labaratuvar malzemelerimi Eminönü'ndeki kimyagerlerden satın alıyorum. Onların toplandığı bir sokak var ama hatırlayamadım şimdi. Sorsanız gösterirler, Mısır Çarşısı'nın oralarda. Neyse, istediğiniz yoğunlukta çözelti hazırlıyorlar. Hatta bir eczaneye sordum (Taksim'de istiklal caddesinin üzerindeki tek eczane), satmıyoruz TCA ama hazırlayabiliriz dediler.

Ben gittigidiyordan almıştım. Bir problem yaşamadım. 3-4 seanslık kaldı. Bitince, bulabilirsem daha güvenilir bir yerden alabilirim. Ankara'da nereden alabileceğim hakkında da bir fikrim yok

ben 30 luğu çatlaklar için kullandım :) faydalı oluyor ama birde adını hatırlayamadım şimdi çatlak için bir kremle kombineli kullandım. gayet iyi sonuç verdi ikisi

Hangi krem beraber kullandığını hatırladığında buraya da yazabilir misin?
Dermoroller konusunu okudum, o da ilgimi çekti. Para ayarlayıp, TCA bitince dermoroller alabilirim

benim doktorum tca etkisini çabuk göstersin isitiyorsan yıkamyacaksın yüzü yaptıktan sonra dedi yogun şekilde kremledi hatta sprey kremle.bu krem ne dedim.bepanthen dedi.bende ondan ögrendigim için evde yaparkende bapantheenle sonlandırıyoprum gerçektn daha etkili.ve tca vakit isteyen bişey.yüzde renk degişmler oluyor çünkü dışarı çıkmak kolay olmluyor benim için öyle açıkçası.2 gün yüzünüze su degdirmeseniz iyi olur arkadaşlar.ben sadece gözlerimi yıkıyorum.bunlar hep tc nın etkinligini artıran şeyler.nasıl yapıldugu konusundada konuşayım biraz.sıra sıra yapıyorum.ilk önce alnımı yapıp yanmaya başlayıp beyazlaşma oluncaya kadar yani tıp dilinde "frozen" denen olay.bekleyip kremle işlemi bitiriyorum.aynısı sonra çeneme yapıp bitiriyorum sonra yanaklarımda uyuluyorum.ayrıca ameliyat eldiveni ile yapın yanında gelne eldivenle ben rahat edemiyorum.:)tüm işlem bititkten sonra yüzümü biraz daha kreleyip bir kaç dk ateşi iniceye kadar bekliyorum.sonra yüzümdeki fazla kremi yavaş hareketlerle bir mendille alıyorum.ama ben gerçekten bol kullanıyorum.ilk 2-3 senasta az az damlatıp yapmıştım baktım olmuyor el korkalıgı.(size analttıgım yöntem dermatolgumun bana uygulayış şekli.kendisi komşum olurda):)pamuga ortalam 12-14 damla damlatıyorum ben.yoksa zaten pamuk emiyor yüze sürecek bişey kalmıyor.

pekı bana yardımcı olurmusun sımdı ben kolumdakı ızler ıcın uygulucamda ben doktora gıttım %40 lık uyguladı 1 dakıka falan beklettı soyulma falan olmadı daha sonra alt kısımda surerken akan ve sılmedıgı kısım kucuk bıyer kızardı yara gıgı kabuk bagladı daha uzun bekletmesı lazımdı galıba cunkı surdugu yerde en ufak bısey yok bana adım adım yardım olcaksan senle paslasalım bende kendım apıcam alıp cunkı 200 lıram bosa gıttı ama kullanmıs bırınden yardım almam gerekıyor daha etkılı olması ıcın

Hangi krem beraber kullandığını hatırladığında buraya da yazabilir misin?
Dermoroller konusunu okudum, o da ilgimi çekti. Para ayarlayıp, TCA bitince dermoroller alabilirim

nerdden aldın bende urunu pekı bende almak ıstıyorumda bende kolumdakı ızler ıcın kullanıcam

EVET ARKADAŞLAR DÜN EVDE RAHATLIKLA KULLANILABİLEN PEELİNG OLDUĞUNU ÖĞRENDİM BENİM İLGİMİ ÇEKTİ KULLANMADIM KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİ VEREBİLİR Mİ?YADA KULLANMAYIP BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA BİZİ BİLGİLENDİREBİLİR Mİ?

İNTERNET BULDUĞUM BİLGİLER;

TCA KİMYASAL PEELİNG SETİ MEMNUNİYETİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR;

197esra size bir mesaj gönderdi:

Konu:

MERHABA,
BU ÜRÜN MÜKEMMEL. CİLDİM SOYULDU TAZELENDİ. CİLTTE HİÇ KIZARMA YOK.CİDDİ BAYILDIM ÜRÜNE.

10 GÜNDE Bİ YAPILIRMI ACABA?

TEŞEKKÜRLER

VE BİR BAŞKA DEĞERLİ MÜŞTERİMİN TEŞEKKÜR MAİLİ:

sibel_tas3 size bir mesaj gönderdi:
Ürünlerine git Profiline git
Konu: RE:RE:RE:RE:10184516: TCA - KÃf

merhabalar hatırlarsanız ilk senasta sivilcelerim çıkıyor diye üzülmüştüm hala ilk seanstayım ama cildim kendini iyice toparladı sivilcelerim geçti 2.seansla daha pürüzsüz olucağına inanıyorum ve bu ürün için size teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir ürün herkeze tavsiye ederim.

! ! ! UYARI ! ! !

FDA ( AMERİKAN SAĞLIK ÖRGÜTÜ ) ONAY BELGESİNİN FOTOKOPİSİNİ YOLLUYORUZ....

SÖZDE DEĞİL GERÇEK FDA ONAYLI

KİMYASAL PEELİNG
( TCA )

MODERN ÇAĞIN EN MÜKKEMMEL GÜZELLİK SIRRI

NEDİR KİMYASAL PEELİNG ( TCA ) ?

Deri üzerindeki hasarlı ve problemli dokuları en hızlı şekilde soyarak çok kısa sürede kusursuz bir cilde adım atmaktır.
Kimyasal peeling uygulamalarından sonra yeni, genç bir deri oluşuyor, kırışıklar ve lekeler azalıyor, hatta kayboluyor. Cild çocuk derisi gibi parlayıp güzelleşiyor.
TCA’nın kollajen ve elastik lif miktarını arttırıp cildi yenilediği bilimsel çalışmalarla kanıtlanmıştır. TCA peeling, botoks ve lazer uygulamalarına göre çok daha ucuz ve risksizdir.

Evde tek başınıza kimyasal peeling yaparak salonlara paralar dökmeyeceksiniz....

Lütfen herhangi bir güzellik salonunu veya dermatolog muayehanesini arayarak fiyat alınız... Kimyasal peeling için size vereecekleri fiyatlar şöyle olacaktır;

Seans ücreti : 80 ytl - 120 ytl arası
Toplam seans : En az 6 seans ( ve devamlı aynı kusursuz cilt için ayda bir gelmeniz tavsiye edilecektir )
Yani en düşük fiyat verenden hesaplarsak 480 ytl ödemek zorunda kalacaksınız. Tabi buna kavuştuğunuz o mükemmel cildi kaybetmemeniz için gideceğiniz her aylık seanslar dahil değildir )

Şimdi buraya dikkat " Amerikan üreticisi perfect skins dünyada bir ilki gerçekleştiriyor ve evde rahatlıkla uygulanabilecek seti satışa sunuyor ve 1 set 40 - 45 uygulamalıktır. DİKKAT BİR SET 40 - 45 UYGULAMALIKTIR

SET İÇERİĞİ:

* 30 ML % 15 LİK KİMYASAL PEELİNG SOLÜSYONU ( 40 - 45 UYGULAMALIK )

* 2 KUTU UYGULAMA SONRASI YOĞUN BAKIM KREMİ....

1 KUTU KREM, 1/4 OZ. YANİ 7,5 ML DEĞİL, 1/2 OZ YANİ 15 ML DİR.

* UYUGLAMA ESANSINDA GEREKLİ OLAN TEK KULLANIMLIK HİJYEN AMAÇLI ALKOL PEDLERİ

* YOĞUNLAŞTIRILMIŞ PAMUK

* UYGULAMA ESNASINDA GİYİLECEK 1 ÇİFT CERRAH ELDİVENİ

YOĞUN BAKIM KREMİNİN İÇERİĞİ :

TCA UYGULAMA SÜRECİ BOYUNCA ÖZEL OLARAK İMAL EDİLMİŞ BU ÇOK ÖZEL FORMÜLASYONLU KREMİN KULLANIMI ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİDİR - ASLA İHMAL ETMEYİN

TCA ASİDİ UYGULAMADAN SONRA SUYLA İNAKTİF HALE GEÇMEZ VE BU KREM AYNI ZAMANDA TCA NIN İNAKTİF HALE GEÇMESİNİ SAĞLAR. ASLA SIRADAN BİR NEMLENDİRİCİ YADA BAKIM KREMİ DEĞİLDİR.

- YÜKSEK ORANDA SAF E VİTAMİNİ
- YÜKSEK ORANDA SAF K VİTAMİNİ
- YÜKSEK ORANDA SAF C VİTAMİNİ
- B5 VİTAMİNİ
- GEREKLİ TÜM MİNERALLER
- CİLT İÇİN GEREKLİ 5 ADET BİTKİ ÖZÜ
- KREM YAĞSIZ VE YOĞUN KIVAMLIDIR

KULLANMA KLAVUZU BU KONULARDA HİÇBİR BİLGİSİ OLMAYANLARIN DAHİ RAHATÇA ANLAYIP UYGULAYACAĞI ŞEKİLDE HAZIRLANMIŞTIR

HANGİ ŞİKAYETLERDE MÜKEMMEL SONUÇLAR VERİR ?

- AKNE VE SİVİLCE

( TIKALI GÖZENEKLER AKNE VE SİVİLCEYE NEDEN OLMAKTADIR VE İLK UYGULAMADA GÖZENEKLER TAMAMEN AÇILACAĞI İÇİN YENİ AKNE VE SİVİLCE ÇIKMAYACAKTIR )

- AZ - ORTA VE ŞİDDETLİ AKNE İZLERİ

( İLK UYGULAMADAN 4 GÜN SONRA ÖNEMLİ ÖLÇÜDE DERİ KENDİNİ DEĞİŞTİRECEĞİ İÇİN AZ VE ORTAYA YAKIN İZLER % 90 KAYBOLACAKTIR, ORTA VE ŞİDDETLİ İZLER 2. VE 3. UYGULAMADA BÜYÜK ÖLÇÜDE YOK OLACAK 5. UYGULAMADAN SONRA CİLT TAMAMEN PÜRÜZSÜZLEŞECEKTİR )

- MİMİK VE YAŞLILIK KIRIŞIKLIKLARI

- CİLDİN ELASTİKİYET KAYBETMESİ

( TCA CİLTTEKİ KOLOJEN VE ELASTİN ÜRETİMİNİ TETİKLER VE CİLDİN DOĞAL ELASTİN- KOLOJEN ÜRETİMİNİ 3 KAT HIZLANDIRIR )

- ÇİLLER

- GÜNEŞ LEKELERİ

- CİLDİNİZDEN ÇIKARMAK İSTEDİĞİNİZ KALICI DÖVMELER

ÜRETİCİ KİMDİR ?

PERFECT SKİNS, ABD FİRMASIDIR VE TÜM ÜRÜNLERİ ABD DE ÜRETİLİR. PERFECT SKİNS, DÜNYANIN BİRÇOK ÜLKESİNDE ESTESİSYEN VE DERMATOLOGLARA TOPTAN ÜRÜNLER SUNAN FDA ONAYLI BİR ÜRETİCİDİR.

ÜRÜN HEM BAYANLAR HEMDE ERKELER İÇİNDİR

!! ! DİKKAT ! ! !

FDA ONAY BELGESİNİN FOTOKOPİSİ ÜRÜN İLE BİRLİKTE YOLLANACAKTIR

FDA ONAYI OLMAYAN TCA YI SATIN ALMAYIN

ÜRÜN SİPARİŞ VERİLDİKTEN SONRA KARGOLANIR ERTESİ GÜN ELİNİZDE OLUR

%30
İNDİRİMLİ GÖNDERİ

ÜRÜNÜ KULLANAN MÜŞTERİLERİN YORUMLARI

Alıcı halit_ince ( 99 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 02/04/2009
Yorumu başarılı ürün teşekkürler...
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 02/04/2009

Alıcı yarensevencan ( 1 ) %30 TCA KİMYASAL PEELİNG DÖVME ÇIKARMA DERİN İZ 05/03/2009
Yorumu estetisyenim...bana cilt bakımı için gelen müşterilerimin çoğunun sorunu oturmuş lekeler.sivilceler.ürününüz süperrrrrr:))
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 05/03/2009

Alıcı abd-abercrombie ( 239 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 18/01/2009
Yorumu ETKİSİNİ İLK KULLANIMDA VERMIS MÜKEMMEL BİR ÜRÜN
_international_ cevabı : Tesekkürler :) - 18/01/2009

Alıcı gulberhan ( 4 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 05/01/2009
Yorumu çok hızlı bir şekilde ürün elime ulaştı şu anda henüz ürünü kulanalı 3 gün olmasına ragmen güzel bir ilerleme var tşk ederim
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 05/01/2009

Alıcı semakabiloglu ( 19 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 25/09/2008
Yorumu test edildi onaylandı:)) işe yarıyo gerçekten çok teşekkürler tekrar görüşmek üzere
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 25/09/2008

Alıcı banuselvi ( 87 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 24/09/2008
Yorumu İlgili satıcı,hızlı kargo,etkili ürün
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 24/09/2008

Alıcı arzum81 ( 33 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 14/07/2008
Yorumu evet 2gün sonra 3.kez uygulamış olacağım.Gerçekten etkili ve güvenli.Cildinizde belirgin sıkılaşma ve düzelme oluyor. Tavsiye ed

Alıcı sibel_tas3 ( 2 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 19/06/2008
Yorumu öncelikle güzel ilginize teşekkür ederim ilk seansta etkisini gördüm ve çok memnun kaldım herkeze tavsiye ederim

Alıcı selimozcukurlu ( 1 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 22/05/2008
Yorumu Klinikte yapılan peelingten 4-5 kat daha etkili. Dikkatli kullanılırsa çok faydalı bi ürün. Tşk ederim yardımların için :KK66:

Alıcı nurnus ( 1 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 01/06/2008
Yorumu şuan ilk kullanışımın üzerinden 4 gün geçti ve soyuluyor yüzüm...bakalım nolcak 2. de :) ama güzel bi ürün..

Alıcı senerserkan ( 5 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 13/05/2008
Yorumu Ürün aynen açıklandığı gibi,etkisini deneyip görücez.Dürüst ve hızlı bir satıcı,İyi işler bol kazançlar...

Alıcı yengusey ( 14 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 24/03/2008
Yorumu Ürün çok başarılı.Daha önceleri kliniklerde kimyasal peeling defalarca yaptırmıştım. Bu ürünü HERKESE TAVSİYE EDİYORUM...
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 24/03/2008

Alıcı h_kilicli ( 1 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 26/03/2008
Yorumu ÜRÜN KESİNLİKLE İŞE YARIYOR.ÇOK MEMNUNUM.İLK UYGULAMADAN SONRA CİLT SOYULDU VE KENDİNİ MÜKEMMEL YENİLEDİ. TAVSİYE EDERİM HERKESE
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 26/03/2008

Alıcı ezgi_deniz ( 1 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 01/04/2008
Yorumu AKNE LEKELERİYLE BAŞIM DERTTEYDİ... BİRDE SİYAH NOKTALARLA. ÜRÜN MÜKEMMEL... ÇOK MEMNUN KALDIM. ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.BAŞARILAR
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 02/04/2008

Alıcı filizakar ( 7 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 07/04/2008
Yorumu URUN BI URUN KULLANDIM MEMNUN KALDIM ARKADASLARIM FARKINA VARDILAR BURUN KENARLARINDAKI GOZENEKLERI SIKILASTIRDI CILDIM PARLADI

ARKADAŞLAR TAMAMEN NE YAZIYORSA KOPYALADIM GÜZEL BİR ÜRÜNE BENZİYOR KULLANMAK İSTERİM FAKAT TEK BAŞIMA DAHA DA KÖTÜ YAPARIM DİYE KORKUYORUM..KULLANAN VE BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM

nerden alacagız bu uurnu pekı bende almak ıstıyorum

Kızlar ben 10 seans falan cildime uyguladım fakat belirgin bir etkisini göremedim. +Yüzümde bıraktıgı kararmada cabası. Uygulayacak olanlar çok dikkatli olsun yüzünüzde fazla bekletmeyin yoksa benim cildim gibi kararbilir. ;:S

nerdden aldın bende urunu pekı bende almak ıstıyorumda bende kolumdakı ızler ıcın kullanıcam

Gittigidiyor dan almıştım, TCA die aratınca çıkıyor. sahibinden com da falanda oluyor.

Uygulamakta da bir problem yok çok kolay. ilk yapışında acemilik olur sadece, sonra kendi ihtiyacına göre nasıl yapman gerektiğini rahatlıkla ayarlarsın.

Makyaj pamuğayla (marketlerde falan satılıyor 50 tane var içinde, 2-3 TL birşey) yüzüme yapıyorum. Kulak temizleme çubuğuyla yapanlarda var. Tercihin nasıl olursa.

pamuğun arasını açıp kullanıyorum fazla çekmesin solüsyonu die. yani bir tanesini 2 kere kullanmış oluyorum.
Önemli olan uygulayacağın yerin ıslandığını gözünle görmen ve yapmak istemediğin yere akmasını da engellemen.

Kendi kendine ilk yapışında korkarsan 1 dk tutarsın. Zaten koluna yapacak olman avantaj, yüze yaparken daha tedirgin davranıyor insan.

TCA yı sürdüğüm yerde beyazlama oluyor, o beyazlığı görünce dayanabildiğim kadar daha tutuyorum ben.
%20 lik yapıyorum ve yüzümde 4-5-6 dk, o günkü isteğime göre tutuyorum. Sonra yıkıyorum bol suyla.
Üzerine de madecasol sürüyorum. Bazen dozunu kaçırdığım bölgelere madecasolün üstüne bepantenide ince bir tabka sürüyorum, uyuyorum.

Vücut için %50 daha uygun olur tahminimce.

Birde yapanlara önerim, uzun tutmak istiyorum ama acıya dayanamıyorum diyen varsa vantilatörden faydanabilir.
Yapacağım zaman hep unutuyorum ama bu sefer 12. seansımı yapıcam üşenmezsem vantilatör yardımıyla.

Esmerim, kararma bende de oluyor. bazen bıyığım var gibi oluyor. En son burun kenarlarımdaki derin çizgilerin olduğu yerde kararma oluşmuştu, çizgi çok daha derin gibi görünüyordu, göz yanılması :KK1:

Çok tuttuğum zaman oluyor, cildimin hassasiyetinin günü de gününe uymuyor. Aynı dk yı tutmaya dayanamıyorum bazen.

Az tutarsan soyulma ya hiç olmaz ya da çok az olur, istediğin sonucu vermez. Derin soymak isteyince de geçici izler oluşabiliyor. Zaten sık sık soyma işlemini de yapacağın için bu izlerde kalıcı değil. Cildin de çabuk iyileşen bir ciltse çok daha çabuk geçiyor.

ben 2.tca peeling denemesini dün akşam yaptım ilkinde 1 dk bekletip yıkamıştım. pek soyulmamıştı bende bu sefer 2.5 dk beklettim iyice beyazlaştı ve sadece birkez yıkadım ve bebanthen merhem sürdüm. ama bu kez çok kızardı hemde anında. yanma ve batışma hisside oldu yüzüm yanmış olabilirmi allah korusun :KK43: bu sabah kalktım hala yüzüm batışıyor iğne gibi hiç su srmedim hemen kremledim bebanthen ile bugünde hava güneşli dışarı çıkmam da lazım güneş kremim 50 spf lik yeterli olur sanırım ama ben korkmaya başladım yüzümün bazı yerleri kahve rengi bazı yerleri siyahımsı bazı yerleride kırmızı oldu bunlar geçicimi acaba bilen var mı valla korkmaya başladım. kalırsa diye deri de hiç sertleşme yada kendini yenilyecek gibi bi hava yok bilenler cevaplasın lütfen bu yanma hissi hayra alamet mi :KK43:

ben 2.tca peeling denemesini dün akşam yaptım ilkinde 1 dk bekletip yıkamıştım. pek soyulmamıştı bende bu sefer 2.5 dk beklettim iyice beyazlaştı ve sadece birkez yıkadım ve bebanthen merhem sürdüm. ama bu kez çok kızardı hemde anında. yanma ve batışma hisside oldu yüzüm yanmış olabilirmi allah korusun :KK43: bu sabah kalktım hala yüzüm batışıyor iğne gibi hiç su srmedim hemen kremledim bebanthen ile bugünde hava güneşli dışarı çıkmam da lazım güneş kremim 50 spf lik yeterli olur sanırım ama ben korkmaya başladım yüzümün bazı yerleri kahve rengi bazı yerleri siyahımsı bazı yerleride kırmızı oldu bunlar geçicimi acaba bilen var mı valla korkmaya başladım. kalırsa diye deri de hiç sertleşme yada kendini yenilyecek gibi bi hava yok bilenler cevaplasın lütfen bu yanma hissi hayra alamet mi :KK43:

evet geçiyor merak etme.... tepkiler kişiden kişiye değişiyor...

tavsiyem yanında salilisk asit laktik asit serumuda kullanın... soyulma ve cildin kendini yenileme sürecini hızlandırıyor... yüz temizleme toniğine 10ml ekleniyor bu serum sadece akşamları son kez cilt onunla siliniyor ciddi anlamda kir çıkartıyor ve soyulmayı hızlandırıyor ama tca uygulamasından hemen sonra değil 3-4 gün sonra kullanın .hatta ben onu gün aşırı sürekli kullanıyorum artık .... şişesi 30 ml olduğundan 200ml lik bir toniğe 10 ml ekliyorum yani bir şişe 3 defa kullanılıyor baya bi bereketli... :KK70:

bir tek onu kullanmama rağmen hiç sivilce çıkmıyor cildi çok güzel temizliyor gerçekten...

EVET ARKADAŞLAR DÜN EVDE RAHATLIKLA KULLANILABİLEN PEELİNG OLDUĞUNU ÖĞRENDİM BENİM İLGİMİ ÇEKTİ KULLANMADIM KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİ VEREBİLİR Mİ?YADA KULLANMAYIP BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA BİZİ BİLGİLENDİREBİLİR Mİ?

İNTERNET BULDUĞUM BİLGİLER;

TCA KİMYASAL PEELİNG SETİ MEMNUNİYETİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR;

197esra size bir mesaj gönderdi:

Konu:

MERHABA,
BU ÜRÜN MÜKEMMEL. CİLDİM SOYULDU TAZELENDİ. CİLTTE HİÇ KIZARMA YOK.CİDDİ BAYILDIM ÜRÜNE.

10 GÜNDE Bİ YAPILIRMI ACABA?

TEŞEKKÜRLER

VE BİR BAŞKA DEĞERLİ MÜŞTERİMİN TEŞEKKÜR MAİLİ:

sibel_tas3 size bir mesaj gönderdi:
Ürünlerine git Profiline git
Konu: RE:RE:RE:RE:10184516: TCA - KÃf

merhabalar hatırlarsanız ilk senasta sivilcelerim çıkıyor diye üzülmüştüm hala ilk seanstayım ama cildim kendini iyice toparladı sivilcelerim geçti 2.seansla daha pürüzsüz olucağına inanıyorum ve bu ürün için size teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir ürün herkeze tavsiye ederim.

! ! ! UYARI ! ! !

FDA ( AMERİKAN SAĞLIK ÖRGÜTÜ ) ONAY BELGESİNİN FOTOKOPİSİNİ YOLLUYORUZ....

SÖZDE DEĞİL GERÇEK FDA ONAYLI

KİMYASAL PEELİNG
( TCA )

MODERN ÇAĞIN EN MÜKKEMMEL GÜZELLİK SIRRI

NEDİR KİMYASAL PEELİNG ( TCA ) ?

Deri üzerindeki hasarlı ve problemli dokuları en hızlı şekilde soyarak çok kısa sürede kusursuz bir cilde adım atmaktır.
Kimyasal peeling uygulamalarından sonra yeni, genç bir deri oluşuyor, kırışıklar ve lekeler azalıyor, hatta kayboluyor. Cild çocuk derisi gibi parlayıp güzelleşiyor.
TCA’nın kollajen ve elastik lif miktarını arttırıp cildi yenilediği bilimsel çalışmalarla kanıtlanmıştır. TCA peeling, botoks ve lazer uygulamalarına göre çok daha ucuz ve risksizdir.

Evde tek başınıza kimyasal peeling yaparak salonlara paralar dökmeyeceksiniz....

Lütfen herhangi bir güzellik salonunu veya dermatolog muayehanesini arayarak fiyat alınız... Kimyasal peeling için size vereecekleri fiyatlar şöyle olacaktır;

Seans ücreti : 80 ytl - 120 ytl arası
Toplam seans : En az 6 seans ( ve devamlı aynı kusursuz cilt için ayda bir gelmeniz tavsiye edilecektir )
Yani en düşük fiyat verenden hesaplarsak 480 ytl ödemek zorunda kalacaksınız. Tabi buna kavuştuğunuz o mükemmel cildi kaybetmemeniz için gideceğiniz her aylık seanslar dahil değildir )

Şimdi buraya dikkat " Amerikan üreticisi perfect skins dünyada bir ilki gerçekleştiriyor ve evde rahatlıkla uygulanabilecek seti satışa sunuyor ve 1 set 40 - 45 uygulamalıktır. DİKKAT BİR SET 40 - 45 UYGULAMALIKTIR

SET İÇERİĞİ:

* 30 ML % 15 LİK KİMYASAL PEELİNG SOLÜSYONU ( 40 - 45 UYGULAMALIK )

* 2 KUTU UYGULAMA SONRASI YOĞUN BAKIM KREMİ....

1 KUTU KREM, 1/4 OZ. YANİ 7,5 ML DEĞİL, 1/2 OZ YANİ 15 ML DİR.

* UYUGLAMA ESANSINDA GEREKLİ OLAN TEK KULLANIMLIK HİJYEN AMAÇLI ALKOL PEDLERİ

* YOĞUNLAŞTIRILMIŞ PAMUK

* UYGULAMA ESNASINDA GİYİLECEK 1 ÇİFT CERRAH ELDİVENİ

YOĞUN BAKIM KREMİNİN İÇERİĞİ :

TCA UYGULAMA SÜRECİ BOYUNCA ÖZEL OLARAK İMAL EDİLMİŞ BU ÇOK ÖZEL FORMÜLASYONLU KREMİN KULLANIMI ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİDİR - ASLA İHMAL ETMEYİN

TCA ASİDİ UYGULAMADAN SONRA SUYLA İNAKTİF HALE GEÇMEZ VE BU KREM AYNI ZAMANDA TCA NIN İNAKTİF HALE GEÇMESİNİ SAĞLAR. ASLA SIRADAN BİR NEMLENDİRİCİ YADA BAKIM KREMİ DEĞİLDİR.

- YÜKSEK ORANDA SAF E VİTAMİNİ
- YÜKSEK ORANDA SAF K VİTAMİNİ
- YÜKSEK ORANDA SAF C VİTAMİNİ
- B5 VİTAMİNİ
- GEREKLİ TÜM MİNERALLER
- CİLT İÇİN GEREKLİ 5 ADET BİTKİ ÖZÜ
- KREM YAĞSIZ VE YOĞUN KIVAMLIDIR

KULLANMA KLAVUZU BU KONULARDA HİÇBİR BİLGİSİ OLMAYANLARIN DAHİ RAHATÇA ANLAYIP UYGULAYACAĞI ŞEKİLDE HAZIRLANMIŞTIR

HANGİ ŞİKAYETLERDE MÜKEMMEL SONUÇLAR VERİR ?

- AKNE VE SİVİLCE

( TIKALI GÖZENEKLER AKNE VE SİVİLCEYE NEDEN OLMAKTADIR VE İLK UYGULAMADA GÖZENEKLER TAMAMEN AÇILACAĞI İÇİN YENİ AKNE VE SİVİLCE ÇIKMAYACAKTIR )

- AZ - ORTA VE ŞİDDETLİ AKNE İZLERİ

( İLK UYGULAMADAN 4 GÜN SONRA ÖNEMLİ ÖLÇÜDE DERİ KENDİNİ DEĞİŞTİRECEĞİ İÇİN AZ VE ORTAYA YAKIN İZLER % 90 KAYBOLACAKTIR, ORTA VE ŞİDDETLİ İZLER 2. VE 3. UYGULAMADA BÜYÜK ÖLÇÜDE YOK OLACAK 5. UYGULAMADAN SONRA CİLT TAMAMEN PÜRÜZSÜZLEŞECEKTİR )

- MİMİK VE YAŞLILIK KIRIŞIKLIKLARI

- CİLDİN ELASTİKİYET KAYBETMESİ

( TCA CİLTTEKİ KOLOJEN VE ELASTİN ÜRETİMİNİ TETİKLER VE CİLDİN DOĞAL ELASTİN- KOLOJEN ÜRETİMİNİ 3 KAT HIZLANDIRIR )

- ÇİLLER

- GÜNEŞ LEKELERİ

- CİLDİNİZDEN ÇIKARMAK İSTEDİĞİNİZ KALICI DÖVMELER

ÜRETİCİ KİMDİR ?

PERFECT SKİNS, ABD FİRMASIDIR VE TÜM ÜRÜNLERİ ABD DE ÜRETİLİR. PERFECT SKİNS, DÜNYANIN BİRÇOK ÜLKESİNDE ESTESİSYEN VE DERMATOLOGLARA TOPTAN ÜRÜNLER SUNAN FDA ONAYLI BİR ÜRETİCİDİR.

ÜRÜN HEM BAYANLAR HEMDE ERKELER İÇİNDİR

!! ! DİKKAT ! ! !

FDA ONAY BELGESİNİN FOTOKOPİSİ ÜRÜN İLE BİRLİKTE YOLLANACAKTIR

FDA ONAYI OLMAYAN TCA YI SATIN ALMAYIN

ÜRÜN SİPARİŞ VERİLDİKTEN SONRA KARGOLANIR ERTESİ GÜN ELİNİZDE OLUR

%30
İNDİRİMLİ GÖNDERİ

ÜRÜNÜ KULLANAN MÜŞTERİLERİN YORUMLARI

Alıcı halit_ince ( 99 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 02/04/2009
Yorumu başarılı ürün teşekkürler...
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 02/04/2009

Alıcı yarensevencan ( 1 ) %30 TCA KİMYASAL PEELİNG DÖVME ÇIKARMA DERİN İZ 05/03/2009
Yorumu estetisyenim...bana cilt bakımı için gelen müşterilerimin çoğunun sorunu oturmuş lekeler.sivilceler.ürününüz süperrrrrr:))
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 05/03/2009

Alıcı abd-abercrombie ( 239 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 18/01/2009
Yorumu ETKİSİNİ İLK KULLANIMDA VERMIS MÜKEMMEL BİR ÜRÜN
_international_ cevabı : Tesekkürler :) - 18/01/2009

Alıcı gulberhan ( 4 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 05/01/2009
Yorumu çok hızlı bir şekilde ürün elime ulaştı şu anda henüz ürünü kulanalı 3 gün olmasına ragmen güzel bir ilerleme var tşk ederim
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 05/01/2009

Alıcı semakabiloglu ( 19 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 25/09/2008
Yorumu test edildi onaylandı:)) işe yarıyo gerçekten çok teşekkürler tekrar görüşmek üzere
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 25/09/2008

Alıcı banuselvi ( 87 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 24/09/2008
Yorumu İlgili satıcı,hızlı kargo,etkili ürün
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 24/09/2008

Alıcı arzum81 ( 33 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 14/07/2008
Yorumu evet 2gün sonra 3.kez uygulamış olacağım.Gerçekten etkili ve güvenli.Cildinizde belirgin sıkılaşma ve düzelme oluyor. Tavsiye ed

Alıcı sibel_tas3 ( 2 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 19/06/2008
Yorumu öncelikle güzel ilginize teşekkür ederim ilk seansta etkisini gördüm ve çok memnun kaldım herkeze tavsiye ederim

Alıcı selimozcukurlu ( 1 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 22/05/2008
Yorumu Klinikte yapılan peelingten 4-5 kat daha etkili. Dikkatli kullanılırsa çok faydalı bi ürün. Tşk ederim yardımların için :KK66:

Alıcı nurnus ( 1 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 01/06/2008
Yorumu şuan ilk kullanışımın üzerinden 4 gün geçti ve soyuluyor yüzüm...bakalım nolcak 2. de :) ama güzel bi ürün..

Alıcı senerserkan ( 5 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 13/05/2008
Yorumu Ürün aynen açıklandığı gibi,etkisini deneyip görücez.Dürüst ve hızlı bir satıcı,İyi işler bol kazançlar...

Alıcı yengusey ( 14 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 24/03/2008
Yorumu Ürün çok başarılı.Daha önceleri kliniklerde kimyasal peeling defalarca yaptırmıştım. Bu ürünü HERKESE TAVSİYE EDİYORUM...
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 24/03/2008

Alıcı h_kilicli ( 1 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 26/03/2008
Yorumu ÜRÜN KESİNLİKLE İŞE YARIYOR.ÇOK MEMNUNUM.İLK UYGULAMADAN SONRA CİLT SOYULDU VE KENDİNİ MÜKEMMEL YENİLEDİ. TAVSİYE EDERİM HERKESE
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 26/03/2008

Alıcı ezgi_deniz ( 1 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 01/04/2008
Yorumu AKNE LEKELERİYLE BAŞIM DERTTEYDİ... BİRDE SİYAH NOKTALARLA. ÜRÜN MÜKEMMEL... ÇOK MEMNUN KALDIM. ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.BAŞARILAR
_international_ cevabı : Teşekkürler :) - 02/04/2008

Alıcı filizakar ( 7 ) %15 TCA - KİMYASAL PEELİNG İLE AKNEYE LEKEYE SON 07/04/2008
Yorumu URUN BI URUN KULLANDIM MEMNUN KALDIM ARKADASLARIM FARKINA VARDILAR BURUN KENARLARINDAKI GOZENEKLERI SIKILASTIRDI CILDIM PARLADI

ARKADAŞLAR TAMAMEN NE YAZIYORSA KOPYALADIM GÜZEL BİR ÜRÜNE BENZİYOR KULLANMAK İSTERİM FAKAT TEK BAŞIMA DAHA DA KÖTÜ YAPARIM DİYE KORKUYORUM..KULLANAN VE BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM

ya aslında ben bu aylarda yapmak istiyorumkötü bişey olur diye cesaret edemiyorum.burda hava hep güneşli olduğu için :KK43:

ya ben sipariş ettirdim geldi yanlız yanında krem felan yok mavi etiketli bir şişe korkuyorum yüzüme sürmeye lütfen bana kullanan biri yardımcı olsun :KK43:

ya ben sipariş ettirdim geldi yanlız yanında krem felan yok mavi etiketli bir şişe korkuyorum yüzüme sürmeye lütfen bana kullanan biri yardımcı olsun :KK43:

Evet aynısı bende onu kullanıyorum... yağsız bepanthen alın uygulamadan sonra onu kullanın....

Birde tavsiyem salislik laktik asit serumunuda kullanabilirsiniz kombineli yada tek başına şuan yaz olduğu için ben sadece onu kullanıyorum yüz temizleme toniğine 10 ml kadar eklenip akşamları yüz yıkandıktan sonra son kez o tonikle siliyorsunuz pamukta öyle bir kir oluyorki iananılır gibi değil. ben tek başına salislik asit laktik asit serumundan da memnunum.... o da aynı markanın ürünü.

X