- 23 Mart 2010
- 7
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu tür kimyasallar evde bilinçsizce yapılmamalı birdde asit içerikli. Bence alın bir dermatologa veya cildiyeden anlayan bir doktora yaptırın. En küçük bir dalgınlığınız cok büyük üzüntülere yol acabilir...
Bacaktaki batıklar için işe yarar mı tca?bilmiyorumkismile
kimyasal peeling jel 100%100 başarı diye bir ürün var kimyasal peelingten daha iyimiş sözde
bunun hakkında bilgisi olan varmı yoksa satıcı atıyomu görüntüsü bana normal peeling bakım jelleri gibi geldi ama bilmiyorum
--------------------------------------------------------------------------------
inanmayın o jele 5 para etmez... merak edip alan arkadaşım zerre faydasını görmedi... % 15 ve % 20 TCA kullanan ve çok memnun kalan biri olarak söylüyorum içerisinde TCA asiti yoksa ne adam akıllı soyulma olur nede onun adı kimyasal peelingtir... o jelde tam bir fiyasko
TCA'yı bende aldım 2 ay oldu hemen hemen.. ilk yaptığımda yüzümde çok bekletmedim korktum ve 1 dk soora yıkadım bu kez soyulma olmadı yüzüm çok gerildi kırışık gibi oldu.. 5 gün böyle durdum ve sinirlenip bi daha sürdüm ve 3-4 dk beklettim yüzüm kahverengi oldu ve deri öyle bi soyuldu ki altından pasparlak tertemiz bi cilt çıktı...
aslında ilk yaptığımda 1 dk yerine 2-3 dk beklemiş olsaydım soyulma daha çabuk ve iyi olacaktı..
beyaz komedonlar sivilce ve izleri hepsi gitti 2 aydır sürekli kullanıyorum. 4-5 kez uyguladım 2 ayda ama sonuç mükemmel!!! başka hiçbirşeye ihtiyaç kalmadı!!
TCA'yı bende aldım 2 ay oldu hemen hemen.. ilk yaptığımda yüzümde çok bekletmedim korktum ve 1 dk soora yıkadım bu kez soyulma olmadı yüzüm çok gerildi kırışık gibi oldu.. 5 gün böyle durdum ve sinirlenip bi daha sürdüm ve 3-4 dk beklettim yüzüm kahverengi oldu ve deri öyle bi soyuldu ki altından pasparlak tertemiz bi cilt çıktı...
aslında ilk yaptığımda 1 dk yerine 2-3 dk beklemiş olsaydım soyulma daha çabuk ve iyi olacaktı..
beyaz komedonlar sivilce ve izleri hepsi gitti 2 aydır sürekli kullanıyorum. 4-5 kez uyguladım 2 ayda ama sonuç mükemmel!!! başka hiçbirşeye ihtiyaç kalmadı!!