Sivilceli Ciltler %15 tca - kimyasal peeling ile akneye lekeye son

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya canım ben 5. seansımı yaptım pazar gunu, acayıp bır kahverengı kabuklanma yapıyor, ınsan utanıyor, ben okula gıttım mesela utandım mıllet bakıyor tuhaf tuhaf suratıma
ayrıca bu kadar ezıyete de daha aman aman faydasını gormedım acıkcası, tavsıye edermıyım emın degılım daha tam etkısını gormedımi, benım sıvılcelerım yok sadece lekelerım var, hafıf lekelerı gecırıyor ama bazıları cok derınde sanırım benım karısıgım sen bıraz daha bekle bence, ben sana yazarım..

kızlar mrb
bu sivilceler için kullanmadığım ilaç krem yöntem bitkisel vs kalmadı.roaccutane mi kullanmadım antibiyotiklermi doğum kontrol haplarımı lavanta kürleri cilt maskeleri bi türlü işe yaramadı.aklınıza ne gelirse uyguladım en son bu peelingte karar kıldım.umarım bu kez kesin bir çözüme ulaşırım.çok fazla sivilcem yok ama bana batıyo kırmızı izleride sinirimi bozuyo bi türlü geçmek bilmiyo.
ben tca %20 kullandım.ilk kez tabi korka korka sürdüm tabiki pamuk emdi asiti ve az olduğu için 3 gün sonra cildim buruş buruş oldu eski deri bi türlü atmıyordu kendini.3.gün tekrar aynı işlemi yaptım ve 5.gün soyulmaya başladı yüzüm aman Allahım görseniz ağzımı açıyorum deriler kalkıyo yüzüm geriliyo gülemiyorum falan birde çalışıyorum öyle zor olduki.bugün 1 hafta oldu eski deri kendini atmaya devam ediyo cildimdeki izlerde açılmalar var gözle görülür bir ilerleme bu.
cildim karma bi cilt olduğu halde o kadar yağlı bepanteni bi çırpıda emiveriyo.şaşırdım :)
cildimdeki o yağdan kalan parlamalar şu an için yok.2.yapışımda daha bilinçli davranacağım.kızlar eğer yapacaksanız bunu pamuk çok büyük olmasın ceviz büyüklüğünden biraz daha az olması yeter.15 damla damlatın ve cildinize sürün temizler gibi ama fazla bastırmadan.ilk yapıyorsanız 2-3 dakika bekletin dayanabildiğiniz kadar sonra suyla yıkayın.hemen yanında verilen kremi sürün.sabah uyandığınızda cildinizdeki kızarıklık pembeliğe dönüşüyo deriniz biraz kalınlaşıyo ve günler geçtikçe deri atıyo kendini güzel ve daha sağlıklı bi deri çıkıyor ortaya.sadece biraz sabır ve moral gerek.
sormak istediğiniz sorularınız varsa buyrun kızlar.

kızlar ben hala soruma cevap alamadım.Cilt çatlaklıklarına da iyi gelir mi bu madem cildi soyuyo yeniliyor?

Bi arkadaştan duymuştum çatlaklarna kullanmış ve geçirmiş ama iice araştırmak lazm..asit soncta miktar fln önemli..

ewet tek endişemde o zaten asit falan işin içine girince..daha beter yapmasın :uhm: arkadaşının geçirdiyse eğer ve cildide yeniliyo madem yüzde bile kullanılıyorsa mantıklı olabilir.araştırmak lazım daha detaylı bilgi sahibi olanlar paylaşsın yorumlarını lütfen..sositososito

çkkk uzun kullanılması lazım kızlarr öylee pat dıyee gecrmess gercı ben gecrcene ınanmıyorum ben sıvılcelerım ıcın kullanmıstım 10 kere olee aman aman etkısı yok

kızlar merhaba kimyasal peeling benimde çok dikkatimi çekti yanlız bende gözenekler var gözenekelrede iyi gelir mi acaba? yanıtlarsanız çok mutlu olucam opuyorumnanaktan

Merhabalar.Bende eylülde kullanmak istiyorum kahverengi lekeleride geçirirmi acaba birde nerden nasıl alacağımız konusunda bilgi verirmisiniz lütfen

Arkadaşlar eylül geliyor artık biran önce kullanıp lekelerimden kurtulmak istiyorum.Kullananlar ne durumda sonuçlarını paylaşabilirmi.haydi biraz hareketlensin başlık

kızlar bi saglık probleminiz birseyiniz yoksa kullanmayın kimyasal seyler..
ilerde gorursunuz zararlarını..kimyasal olan hersey cildi deforme etmede bire bir..
dogal urunlere yonelmeye calısın..

arkadaslar ben 10 seans yaptım, oncelıkle sunu soylemeyım kı bunu yapan kısının cıldınde sıvılce bulunmamalı, cunku kımyasal peeling sıvılcelere ıyı gelen bır tedavı degıldır, lekelere ıyı gelıyor. yuzde 15 lık tca kullandım yaklasık 3 ay kadar bır sure, yuzde 30 kadar bır gelısme var lekelerımde, cukurlarımı gecırdı(cok derın degıllerdı), cılt rengımı actı.. fazla buyuk hayallere kapılmayın lutfen, cunku ben cok buyuk hayallerle basladım ve hayal kırıklıgına ugradım dıyebılırım, tamamen gecırıyor sanmıstım, gercekcı olmak en guzel sey

kesınlılle katılıyorum canımm... bende yaklasık 11 kere flan yaptım ama fıyasko fisfisfis acnlyse kullanıyorum daha etkılı

slm arkadaşlar bütün kış boyunca tca kullananlardanım.arkadaşlarım cesaretimden dolayı beni tebrik ettiler yüzüme asit sürdüğüm için.kışın bu peelingten memnundum.gözenekler küçüldü cilt yenilendi.ama yazın tatile gittiğimde alnımda harita gibi siyah lekeler oluştu.şimdi bunların geçmesini bekliyorum.tekrar bu kış yaparmıyım bilmiyorum.dün tvde izeli gördüm.bu kadar derin soymayla bile bu izler geçmiyosa biz boşa uğraşmayalım.

kızlar yuzunuzde delık ve asırı kahverengı leke olmadıgı surece korkmanıza gerek yok... sıvılce sonrası kocaman kırmızı lekeler bıle oyle yada böyle gecıyor... asıt ıceren soyucularla zaman ıcersınde kayboluyor(ben cogunu kullanmıs bırı olarak ) tavsıye ettıgım acnelysedır uzun bı sure kullanman gerekıyor ama guzel sonuclar alınıyor... 2 bucuk aylık surecte bıle cogu kısının memnun olabılcegı yuze sahıp oldum ama ıste ac gozlu ben daha fazlasını ıstıyorum hıc fondoten surmeden cıkmak ıstıyorum bunun ıcınde 2 ay daha kullanmam gerekecek..

sıze tavsıyem elınızden geldıgınce gunes lekesı yapmamaya gayret edın cunku bende ufacık bı kahverengı leke var sakak kısmımda ınanın aylardır yuzum soyuluyor tca la acl.e falan tık yok hala yerınde duruyor.. o tur lekelerı olanlar renk acıcı kullanbılır(expigment tarzı)

derın cukurlukları olanlarda uzun sure soydurmaları gerekıyor ya da sıkılastırıcı urunlere yonelmelerı cunku tca bıle okadr etkılı olmuyor...tca hakkında yazdıklarıma nerden vardın bu kanıya dıyen olabılır ama 11 kez falan tca 15 yaptım ama keskee hıc sıkılmadan acnelyse kullansaydım dıyorum... neysee umarım sıkılmadınız =) tecrube edındıkce aktarırım optmm en kısa zamandaa super bı cıldmız olmak uzeree

herkese merhaba.. ben özellikle forumda ki memnun kullanıcıların yorumlarından etkilenerek aldım tca15'i
Bırakın 2 dakika beklemeyi 20 saniye bile tutamadım ve sürdüğüm yerler anında bembeyaz oldu .. dayanılmaz bir acıda cabası.. bu durum karşısında panikledim ve tamamına da süremedim .. kremledim ve kremi emdikten sonra da sürdüğüm yerler morardı ve acı devam ediyor.. kullanan arkadaşlara rica ediyorum bu reaksiyonlar normal midir? bir doktora gitsem mi? sivilce izlerinden kurtulayım derken yanık iziyle uğraşmak istemiyorum.. ayrıca yüzümün hepsine süremediğim için renk farklılığı olur mu yüzümde
LÜTFEN DENEYıMLERıNıZı PAYLAŞIN VE YARDIMCI OLUN.
şimdiden teşekkürler

geldım yoktun canm.. sorun varsa ozelden de sorabılırsın... buara fazla takılamıyorum malum sınav haftası pff

sevgili bilgengin ben tca 20 lik aldım ama kullanmadım cldimin hassas olduğunu nasıl anlarım korkuyorum açıkçası

% 20 lik tca yı bende yeni aldım... geçen sene % 15 lik almıştım ve kullandım kardeşimle birlikte memnunda kaldık gözenekler küçüldü ve leker yok oldu...
3 gün önce % 20 TCA yı uyguladım şuan soyulma başladı, diyebilirmki %20 kullanmak % 15 kullanmaktan çok daha mantıklı çünkü etki süresi daha kısa ve soyulmayı daha erken başlatıyor sanılanın aksine yada risk açısında % 15 ile arasında hiç fark yok... ama benim aldığım dönemde % 15 vardı sadece mecburen onu aldım...
malum sitelerde yanında krem verenlerede asla aldanmayın o nedir öyle ya palto düğmesi kadar ufacık kutuda krem hiç bir özelliği yok kendi kullandığınız nemlendiriciyi kullanın yada bepanten kullanın...
ben tca dan çok memnunum çok güzel bir yenileme yapıyor cilt parıl parıl parlıyor soyulmadan sonra.
ayrıca arkadaşım tca yı 1,5 senedir kullanıyor onda çok problem yoktu aslında birazda meraktan almıştı geçen hafta oda uygulama yapmış ve yine aynı etkiyi göstermiş yani öyle 6 ayda tüketmek gerektiği falan yalan..
neden biliyomusunuz ?
hemen bitirsinlerde yenisini alsınlar diye akıl var mantık var kola asidi değiliki bu kapak her açıldığında asidi kaçsın etkisi azalsın... düşünün 1,5 senelik tca hala aynı etkiyi gösteriyor yani sakın 6 ayda bitirmek gerek diye düşünmeyin yok öyle birşey.
bir ara bende rastlamıştım eczanede ve 200 lira demişlerdi benim eczane daha insaflıymış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…