kesınlılle katılıyorum canımm... bende yaklasık 11 kere flan yaptım ama fıyasko fisfisfis acnlyse kullanıyorum daha etkılıarkadaslar ben 10 seans yaptım, oncelıkle sunu soylemeyım kı bunu yapan kısının cıldınde sıvılce bulunmamalı, cunku kımyasal peeling sıvılcelere ıyı gelen bır tedavı degıldır, lekelere ıyı gelıyor. yuzde 15 lık tca kullandım yaklasık 3 ay kadar bır sure, yuzde 30 kadar bır gelısme var lekelerımde, cukurlarımı gecırdı(cok derın degıllerdı), cılt rengımı actı.. fazla buyuk hayallere kapılmayın lutfen, cunku ben cok buyuk hayallerle basladım ve hayal kırıklıgına ugradım dıyebılırım, tamamen gecırıyor sanmıstım, gercekcı olmak en guzel sey
kızlar yuzunuzde delık ve asırı kahverengı leke olmadıgı surece korkmanıza gerek yok... sıvılce sonrası kocaman kırmızı lekeler bıle oyle yada böyle gecıyor... asıt ıceren soyucularla zaman ıcersınde kayboluyor(ben cogunu kullanmıs bırı olarak ) tavsıye ettıgım acnelysedır uzun bı sure kullanman gerekıyor ama guzel sonuclar alınıyor... 2 bucuk aylık surecte bıle cogu kısının memnun olabılcegı yuze sahıp oldum ama ıste ac gozlu ben daha fazlasını ıstıyorum hıc fondoten surmeden cıkmak ıstıyorum bunun ıcınde 2 ay daha kullanmam gerekecek..
sıze tavsıyem elınızden geldıgınce gunes lekesı yapmamaya gayret edın cunku bende ufacık bı kahverengı leke var sakak kısmımda ınanın aylardır yuzum soyuluyor tca la acl.e falan tık yok hala yerınde duruyor.. o tur lekelerı olanlar renk acıcı kullanbılır(expigment tarzı)
derın cukurlukları olanlarda uzun sure soydurmaları gerekıyor ya da sıkılastırıcı urunlere yonelmelerı cunku tca bıle okadr etkılı olmuyor...tca hakkında yazdıklarıma nerden vardın bu kanıya dıyen olabılır ama 11 kez falan tca 15 yaptım ama keskee hıc sıkılmadan acnelyse kullansaydım dıyorum... neysee umarım sıkılmadınız =) tecrube edındıkce aktarırım optmm en kısa zamandaa super bı cıldmız olmak uzeree[/QUO SOHPETE GELİN ACIL KONUSALIM KIMYASAL PEELING I
sevgili bilgengin ben tca 20 lik aldım ama kullanmadım cldimin hassas olduğunu nasıl anlarım korkuyorum açıkçasıbazı ciltler dayanıklı oldugu için yanma filan hissetmiyorlar bu az srğdğgğnz içinde oalbilir.acı hisseden hemne yıksaın ama bir kaç kere yapıp deneyimli olanlar yanma başlayıp acıya dönüşünceye kadar tutabilir ben hem bol kullanıyorum hem 4-5 dk bekletiyorum yüzümde.alnım hiç yanmıyor çenem az yanıyor ama yanaklarım hemne yanıyor.
minik deliklere ççare ama geniş çukurlar için etkil degil.ayrıca kırışıklar için de çokda olmasada az etkili kaz ayagı bölgesine özellikle.
çok ilginçtir doktorların çogu tca kullanmıyor ben dermatologlardan tca kullananı eskişehirde çok aradım zar zor 1 tane denk geldi.çogu para kaznamak için neostratanın ürünlerini kullanıyorlar yada glikolik asit peeling yada meyve asştlerşnden yapıla ürünleri yada afa ve aha diye geçen %70 lik bile olsa çok am çok az soyan ürünler kullanıyor uzun seanslar veriyorlar.türkiyede olamamsının nedeni saglıksal açıdan zararlı oldugundan degil tamamen maddiyata dayandıgı için.istanbulda bir çok eczaneye sormuştum kimyasal peelingi ürünü çogu satmıyor.özellikle tca 1 eczane satıyordu 2 ay önce denk geldi sordum fiyatına 300 ytl dedi.çok komiksiniz ddedim ben ebay den amerikadan 19 dolara getireyim size siz bana 300 ytl verin dedim :) hatta herşey ticaret.glikolik asit üünleride neostratada var buda soyuyor ama çk uzun sürede çok kontrollü bu alanda TCA %15-20-30 UN üzerine kesinlkle ürün yok.
ayrıca arkadaşlar şişeyi açtıgınızda maksımumu 6 ayda bitirmek zorundasın.açmadan 1 yıl ürün kendini koruyor.ama açılınca en gç 6ayda bitmesi gerekiyormuş.satıcı bana öyle demişti.asit de çünkü gücünü yitiriyor dedi.