Sivilceli Ciltler %15 tca - kimyasal peeling ile akneye lekeye son

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar merhaba.bu sitede daha çok yeniyim.buradaki yorumlara bakarak bende tca 15 aldım.bugün 2.günüm.hala soyulma falan olmadı.sadece gerginlik ve çok hafif bi yanma var.bide kahverengi lekeler oluştu.yüzümün her yerine sürdüm.2 dk sonra yıkadım.sivilcelerin üzerine nokta nokta sürdüm.oraları yıkamamıştım.sadece kremini sürdüm.oralarda kahverengi lekeler oluştu.bunlar geçer mi kızlar yaaa.öğretmenim okulda olmuyo böyle lekeli falan.sizde de böyle mi oldu.ne zaman soyulacak.çok mu aceleciyim acaba.kızlar yardımmm.yanlış mı yaptım acaba..:KK43:(((((

normal süreç sendeki merak etme. 1 hafta içinde soyulma başlar. kahverengi olan yerler kabuk bağlayacak ama öyle kalın kalın değil sonra dökülüp düzelecek...

teşekkürler zeyno can.evet şu anda tüm yüzüm soyuldu.biraz korkmuştum başta ama düzeldi Allahtan

teşekkürler zeyno can.evet şu anda tüm yüzüm soyuldu.biraz korkmuştum başta ama düzeldi Allahtan

a.s korkulacak bişi yok... ben çok memnunum tca dan artık ayda bir falan yapıyorum lekelenme yada sivilcem olmuyor şükür.

selam arkadaşlar. benim de sorunlu bir cildim var.kullanmadığım şey kalmadı.tetra,tetralet,tetradoks, acnelyse,aknefug,benzamicyn.hiçbiri etkili olmamıştı ama tetradoks biraz geçirmişti yeni sivilce çıkmasıını sadece o kadar.2 aydan beri adet döneminde 7-8 sivilce çıkıyor onlar sönene kadar yeni adet dönemi geliyor. artık bıktım bunlardan.doktora da gidicem ama önce size danışmak istiyorum.tca çıkacak olan sivilceleri engeller mi?roac. kullanmak istemiyorum.eğer tca sivilce çıkmasını engellerse bunu kullanayım.nolur bana yardım edin

selam arkadaşlar. benim de sorunlu bir cildim var.kullanmadığım şey kalmadı.tetra,tetralet,tetradoks, acnelyse,aknefug,benzamicyn.hiçbiri etkili olmamıştı ama tetradoks biraz geçirmişti yeni sivilce çıkmasıını sadece o kadar.2 aydan beri adet döneminde 7-8 sivilce çıkıyor onlar sönene kadar yeni adet dönemi geliyor. artık bıktım bunlardan.doktora da gidicem ama önce size danışmak istiyorum.tca çıkacak olan sivilceleri engeller mi?roac. kullanmak istemiyorum.eğer tca sivilce çıkmasını engellerse bunu kullanayım.nolur bana yardım edin

sivilce çıkışının ölü deri ve fazla sebumla kapanmış gözenekler olduğunu düşünürsek evet engeler ölü deriden temizliyor çünkü cildi.

zeynocan cım sağol.ben bugün bi güzellik merkezine gittim.tca yı falan sordum.artık güneş çıktı eylül gibi yapılır dediler.bir de tca yapıldığında 3-4 gün işe gidemezsin dediler.yüzde kaçlık yaptıklarını sordum bizde yüzde diye bişey yok dediler onlarınki tamamen farklı sanırım
alıp kullansam mı şu tca yı bu mevsimde yapabilir miyim

Benimde yüzümmde lekeler var cildiyeci ye dr na sordum leke tedavisi yaparız dedi ama artı güneş var dedim güldü hiç farketmez dedi Butür işlemleri güzellik merkezlerinde değil de dr'a yaptırmalısın. Ben enkısa zamanda gidicem...

zeynocan cım sağol.ben bugün bi güzellik merkezine gittim.tca yı falan sordum.artık güneş çıktı eylül gibi yapılır dediler.bir de tca yapıldığında 3-4 gün işe gidemezsin dediler.yüzde kaçlık yaptıklarını sordum bizde yüzde diye bişey yok dediler onlarınki tamamen farklı sanırım
alıp kullansam mı şu tca yı bu mevsimde yapabilir miyim

ben onlara asla güvenmiyorum... tca dan önce 5-6 seans gittim seasn başına 80 lira verdim.. hiç ama hiç işe yaramadı...büyük olasılıkla glycolic asit kullandılar tca diye ve glycolic asit yağlı ciltte hiç işe yaramıyormuş sadece suratı kızartıyor soymuyo cildi. ayrıca bizde öyle oran yok demeleri çok garip. % 15 tca ile kendim yapıyorum... 3-4 gün işe gidememek gibi bişey yok... cuma akşamı yapıyorum yapcağım zaman hafta sonu oluşan kızarıklı zaten gidiyor, bepanten krem kızarıklığı azaltmakta çok işe yarıyor...
ben geçen sene temmuz ayında bile uyguladım hiç bişey olmuyor emin ol.. mühim olan güneş altında durup güneşlenmemek gün içinde cildin göreceği güneşin hiçbir zararı olmuyor...

merhaba kızlar bende tca araştırmalarım sonucu aldım %20 lik olanından c.tesi gece denedim pamuğa 10-15 damla döküp yüzüme sürdüm çok birşey hissetmedim biraz bekleyip yüzümümn ıslanmadığından herhal deyip tekrar 5-6 damla döküp tekrar sürdüm cildime öle aman aman yanma olmadı ama yine çok ıslanmadı neyse öle yıkadım ve çok az kızardı onun dışında birşey yok yanlışmı yaptım acaba?
ne çok yandı nede beyaz (froshmu deniliyo) o da olmadı
yüzünüze fırçaylamı sürsek yada daha fazla damlatıp yüz iyice ıslakmı olmalı

merhaba kızlar bende tca araştırmalarım sonucu aldım %20 lik olanından c.tesi gece denedim pamuğa 10-15 damla döküp yüzüme sürdüm çok birşey hissetmedim biraz bekleyip yüzümümn ıslanmadığından herhal deyip tekrar 5-6 damla döküp tekrar sürdüm cildime öle aman aman yanma olmadı ama yine çok ıslanmadı neyse öle yıkadım ve çok az kızardı onun dışında birşey yok yanlışmı yaptım acaba?
ne çok yandı nede beyaz (froshmu deniliyo) o da olmadı
yüzünüze fırçaylamı sürsek yada daha fazla damlatıp yüz iyice ıslakmı olmalı

evet çok sürmen lazım ama çok derken sürdükten sonra öyle damla damla yüzünden akacak şekilde değil. tca ile yüzün iyice ıslanmalı... nemlendirmek yeterli olmuyor.

arkadaşlar ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var faydasını görmüşler şimdi bende kullanma istiyorum ben TCAyı net üzerinden diilde başka bi yerden bulamaz mıyım ki ??

arkadaşlar ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var faydasını görmüşler şimdi bende kullanma istiyorum ben TCAyı net üzerinden diilde başka bi yerden bulamaz mıyım ki ??

maalesef yok. bir ara bizim eczanede vardı 250 lira diyince gülmüştüm kötükedihüso

kızlar direk yerinden sipariş verdim ben 60 tl gibi bi rakama ve yanında kremi 3 adet istedim kargo falan hepsi 60 tl tuttu isteyen olursa site adını veririm amerikadan geliyor zaten g.g dekiler ordan sipariş verip burda satıyolar :)

kızlar direk yerinden sipariş verdim ben 60 tl gibi bi rakama ve yanında kremi 3 adet istedim kargo falan hepsi 60 tl tuttu isteyen olursa site adını veririm amerikadan geliyor zaten g.g dekiler ordan sipariş verip burda satıyolar :)

yüzde kaçlık aldın...? bende onlardan aldım ama onların yolladığı kremin 4 ünü toplasan bepanten kadar etmiyo :KK43:
en son % 20 yi gg den aldım kremiyle beraber 55 lira... gg de daha ucuz yani.

yüzde kaçlık aldın...? bende onlardan aldım ama onların yolladığı kremin 4 ünü toplasan bepanten kadar etmiyo :KK43:
en son % 20 yi gg den aldım kremiyle beraber 55 lira... gg de daha ucuz yani.

ewet küçük kremler ama sende iyi almışsın g.g den
ben direk sitesinden aldım amerikadan 3 krem ve %20 tca 60 falandı sanırım

ewet küçük kremler ama sende iyi almışsın g.g den
ben direk sitesinden aldım amerikadan 3 krem ve %20 tca 60 falandı sanırım

geçen sene bende yurtdışından almıştım % 15 tca yı daha uygun oluyodu. yolladıkları kremler çok küçük ya resimde daha büyük duruyo halbuki... hemen bitiyo zaten o kremler yerine kendi kullandığın bir nemlendiriciyide kullansan olur ahım şahım bir krem de değil...

en son % 20 lik aldım gg den şuan ayda bir yapıyorum, gayet memnunum yanında bepanten yolluyolar... 55 lira ödedim hepsine.

ben onlara asla güvenmiyorum... tca dan önce 5-6 seans gittim seasn başına 80 lira verdim.. hiç ama hiç işe yaramadı...büyük olasılıkla glycolic asit kullandılar tca diye ve glycolic asit yağlı ciltte hiç işe yaramıyormuş sadece suratı kızartıyor soymuyo cildi. ayrıca bizde öyle oran yok demeleri çok garip. % 15 tca ile kendim yapıyorum... 3-4 gün işe gidememek gibi bişey yok... cuma akşamı yapıyorum yapcağım zaman hafta sonu oluşan kızarıklı zaten gidiyor, bepanten krem kızarıklığı azaltmakta çok işe yarıyor...
ben geçen sene temmuz ayında bile uyguladım hiç bişey olmuyor emin ol.. mühim olan güneş altında durup güneşlenmemek gün içinde cildin göreceği güneşin hiçbir zararı olmuyor...

cnm ben nete girmediğim için cvbını görmedim saol ben de yaptırmıcam zaten güzellik merkezine artık.doktora gittim sivilcelerim için azitro falan verdi.akniloks jel ve aknefug ile birlikte önce sivilcelerim geçsin daha sonra kalan izler için yapıcam tca yı.ama sivilceli ciltler kullanıp da tca yaptığında sivilceleri geçen varsa yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler:

kesınlıkle acnelyse veya tretını(2.planda) önerırım...6ayda ıstenılen sonuc alınıyor sıvılce ve lekelerıne

cnm ben nete girmediğim için cvbını görmedim saol ben de yaptırmıcam zaten güzellik merkezine artık.doktora gittim sivilcelerim için azitro falan verdi.akniloks jel ve aknefug ile birlikte önce sivilcelerim geçsin daha sonra kalan izler için yapıcam tca yı.ama sivilceli ciltler kullanıp da tca yaptığında sivilceleri geçen varsa yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler:

sivilce elmacık kemiklerimde nerdeyse kronikleşmiş şekilde çıkıyordu ama tca dan sonra artık çıkmıyor.... akne olarak hiç çıkmadı ama sivilce olarak küçük küçük çıkıyordu.

X