15 tatil ilk eşten olma cocuk 5 aylik bebek ve sinir krizi gecirmem

Kiz bebenin 5 yasinda kinin sucu ne

Esiniz ilk evlilikten cocugu zaten yılda 2-3 kere görüyordur babasından ilgi istiyor. böyle adamdan baba mı olur

Öz babaniz yokmuş üvey babayla büyüdüğünüzü yazmissiniz yani esinizde baba figuru mu goruyorsunuz desem o da degil
Sizin yalniz kalma korkunuz var sanki o adam olmazsa ölecekmissiniz cocuklariniz da perisan olacak sanıyorsunuz ama adam varken de cocuklar perisan zaten
Sizin sorunlarinizin çözümü evden ayrilmak baska bir konu daha açarsaniz aynisini yazacagim buraya yazin rahatlayın ama cozum sizde burada veya bizde değil

Öyle zaten de bu adamla olma motivasyonun nedir ?

Devlet memurusun bi de bi açığa çıksa nikahsız çocuk yaptığın, atılırsın. En iyi ihtimal soruşturma geçirirsin.
Ay bu ciddi mi? Ülkede şeriat mı var şok oldum ciddi mi bu olay

Hic yorum yapmamak gibi bir seçeneğiniz de mevcut.hatirlatayim dedim...

Zaten 9 yasindaki kizini tatillerde görüyor adam cunku il dışında yasıyor. Ve kizin bu olayda bir dahli yok ama sizin bu yorumunuz cok üzücü...

Küçücük sabi ya sizin bakmamanizi bile anlamaz anlayamaz...

Yok benim eşimle resmi nikahim olmadığı ve evin tüm giderlerine ortak olduğum gibi bana bir kuruş harcamadigiı icin kızına bakamam.bakmam için bana fedakarlik yapması lazım.

Böyle bi haber vardı karısına hamileyken hayat sigortası yaptırıp akabinde kayalıklardan ittirip öldüren koca diye.

Sigorta şirketi açığa çıkarıyor araştırıp hatta videoları var kadın soruyor çocuğumuzun ismi ne olsun kocası da diyor ki ‘ toprak olacak ‘

O hesap bunlar da da olmuş demek ki ay korkunç

Ya saçmalıyor.
Mağaraya gitmişler hamileyken amacı ayagımın kayıp yere düşüp çocugumun düşmesi mi acaba diye defalarca deli deli sorular sorup durdu.
Çok yazık bu şahane hayata bir çocuk daha getirmiş.

Hmm o zaman iyi iyi. Ama beklerim bunlardan normal ruh halinde değiller.

Adam karılarının ne zaman yaptığının çetelesini tutuyor kıyas yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…