15 tatil ilk eşten olma cocuk 5 aylik bebek ve sinir krizi gecirmem

Yok gayet de biliyor bir arada olduğumuzu hatta bana inat yaptığını düşünüyorum.
Senin hayatındaki en son sorun 15 günde yanınızda kalacak olan 9 yaşındaki çocuk ve onun annesi.
2 çocuğunun babası, sana nikah kiymayip evinde lütfedip tutan, işlerini yaptiran eski kocan meselen.
Ne boş şeylere takılıyorsun cidden.
Çocuklar içinde duruyorsun ya güya orada, adam seslenislerine cevap vermiyor, muhatap olmuyor 5 yaşındaki çocukla.
Bu hayatın onun icin ne kadar sorun olacağının farkında mısın? Umrunda mı bu senin? Eski kocanın maaşı, evi, arabasi fırında düşündüğün bır şey var mı?

Son düzenleme:
Valla %10000 katılıyorum.
Konu sahibesi kadar problemli ve akılsız insan tanımıyorum. Adam bosadı attı, zorla geri yapıştı bir de nikahsız 2.çocuğu yaptıdiğer kadın kurtuldu gitti
Diger jadin kurtuldu ama tatillerde coxugunu yanıma gonderiyor özellikle yapıyor biliyorjm

Diger jadin kurtuldu ama tatillerde coxugunu yanıma gonderiyor özellikle yapıyor biliyorjm

Bunu neredeyse tüm boşanmış anneler yapıyor mahkeme kararında da görme kalma süreleri var.

Tabiki babasını da görecek çocuk. Kişisel algılamayın.

Sizin eski koca sorunlu. O kadına ve çocuğuna dolmayın boşa.

Sizi 5 kuruşsuz kandırarak boşayan, çocuklarına bakmayan sizi ev arkadaşı gibi gören kişi kocanız.

O kadın ve çocuğu değil.

Yav he he en anne sizsiniz deger vermeyi bir siz biliyorsunuz, ad hominem yapmadan konuyu kissisellestirmeden tartismayi bile bilmiyorsunuz. Kisme cocugu uvey anneden eziyet gorsun diye bile bile gondersin dememisim degil mi bunlar sizin kendi yakistirmalariniz. Istedigim konuyu da alintilar yorumlarim sınir yok gordugunuz uzere. Bir cocugun iki ebeveyni vardir. Anne kaybinda o zaman cocuk ne olacak mezardan hortlayip fedakarlik mi yapacak? Anlamamak carpitmak icin cirpinmaniza hayran kaldim. Ben diyorum baba baba olsun, siz diyorsunuz cocuk ananin malidir, baba dis kapinin mandalidir. Ok.

Yok benim eşimle resmi nikahim olmadığı ve evin tüm giderlerine ortak olduğum gibi bana bir kuruş harcamadigiı icin kızına bakamam.bakmam için bana fedakarlik yapması lazım.
Bakma o zaman ayrıl. Sana Bi kuruş harcama yapmayan eşşek kadar adama bakıyorsun, ondan çocuk yapıyorsun, sorunun adamla ama onaa yapışmışsın bırakmıyorsun çocuğuna gelince bakamam.

Yeğenimi bile mecbur kalmadığım sürece annesi yanında olmadan almam, çocuk büyük sorumluluk.. Arkadaşınızın yaptığı da ayrı sorumsuzluk..

Uzmanlar çocuğunuz size bi şey söylerken göz hizasına kadar inin ve öyle konuşun dinleyin derken eşiniz nasıl duymazlıktan gelerek terbiye ediyormuş anlamadım, eşinizle bu konuyu kavgasız bi şekilde konuşup ortak bi yol bularak "terbiye" edin bence.. Anne öyle baba böyle davranırsa çocuk için pek sağlıklı olmayabilir..

Çok cocuklu bi aile olarak her şeyi çok takmayıp biraz relax olun bence, o an temizlik yerine çocukların yanında oturmanız daha az stresli olurdu belki de sizin için..

Pek siz adamı bırakın, o kadın tekrar yaşamaya başlasın eski kocasıyla. Sonra siz çocukları her tatilde onların yanına gönderin.

Artık sizin konularınıza mantıklı yorum yapmaktan vazgeçtim. Böyle gelişine vuracağım topa.

Bakma sen de, neden kendini bu rezil duruma düşürüyorsun?? Adamın sana maddi manevi 5 paralık katkısı yok, bir de başkasının cocuğuna baktırıyor. Alnına zorla ben eşşeğim yazmışsın kusura bakma. Onurlu ol, bu sefer sen terk et bu adamı, kurtul gitsin.

Çocuğun babasından ayrı bir şehirde olduğu ayrıntısını vermemişsin. tatillerde çocuğu babasına göndermezse baba ve çocuk ne zaman görüşecekler? Tatil dışında zaten farklı şehirde olması dolayısıyla görüşmüyorlar. Tatillerde size gelip kalması dışında nasıl görüşebilirler? O zaman tatillerinde eşin o şehre gidip kalmalı. Başka nasıl bir çözümü var bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…