15 tatil ilk eşten olma cocuk 5 aylik bebek ve sinir krizi gecirmem

Acikcaci aklıma geldi ve sürekli gozetledim oğlanı.o kiz masum sabi benim evimde oba kötülük gelmesine asla göz yummak ama o arkadaşa da hayır demesini bileceğim artık düşüncesiz davrandı.sabah olunca da ya hastanede iş var diyor yani daha kalsin diyor oglan.durmuyoar dedim.kavga ediyorlar dedim.

Napsın çocuk, babasının evinde bir alanı olmasın mı? Babasının hayatında bir yeri olmadan mı büyüsün?

Baba ve anne eşittir, kimse kusura bakmasın. Anne de baba da eşit görmek, eşit bakmak zorunda.

Çocuk önce annenindir demek çocuğa zarardır. Hukukta bunu savunur, çocuk psikolojisi de. Hiçbir eğitimde hiçbir kanunda çocuk önce annenindir yazmaz. Yamaz.

Kafandan, işine ne gelirse yazmışsın çok bilmişlik yapmak için. İnsan yetiştirmek, evlat yetiştirmek öyle senin bu şekilde yazdığın gibi değil. Çocuk üzerinde anne baba eşit şekilde emek çaba sorumluluk taşımak zorundadır.

Çocuğu sadece annenin malı gibi görmek, çocuğa zarardır. Çocuk iyi kötü şekilde baba evinde kalmak zorunda.

Bedevi sen neyine güvenerek o kadını eleştiriliyorsun anlamıyorum. Sen de ilgisiz adamdan 2 tane çocuk yaptın sonuçta. Adam senin çocuklarınla da ilgilenmiyor.

Üstelik kadın bambaşka bir şehirde 12 ayın 11 ayı tek başına bakıyor çocuğuna. Tatilden tatile görüyor çocuk babasını. Yani çocuğu o adama minimum seviyede maruz kalıyor. Hayır yani bu adam seni kucağında bebekle terk edip gittiğinde adam çocuğu görsün diye kırk takla atıyordun. Şimdi kadın sadece tatillerde çocuğu görüştürüyor diye laf söylüyorsun. E sen niye çocukla ilgilenmeyeceğini bile bile ayrı olduğunuz dönem daha bebek olan çocuğunu adamla görüştürmeye çalışıyordun o zaman? Hadi o kadının çocuğu büyümüş artık. Ama seninki daha 1 yaşındayken bile babası görmüyor diye bin tane konu açmıştın.

Canına minnet oluyor bazı kadinlarin cocugu başından atmak. Ikinci kadına kiziolar ama yeni kapı oluyo cocuklarina ikinci kadinlar cogu zaman. O rahatlıkla fink fink geziyorlar bi yerde rahat ediolar o kadın sayesinde. Ben olsam ikinci kadinla iyi gecinirim bak diosun gozetledim ettim saf salak adamlarin aklina bile gelmez bu.

Ne çocuğu başından atması yahu el insaf. Kadıncağız başka bir şehirde tek başına çocuğuna bakıyor. Sadece tatillerde babasıyla görüşüyor. 365 günün 350si annesiyle beraber zaten.

Ayrıca bu kadın hic mi kiziyla tatilde vakit geçirmek istemiyor anlamiyorum ki cocugun gelişimi açısından hemcinsi ebeveynle daha cok vakit gecirmesi lazim tatillerde.

Off ne kadar çocuk gelişimi psikolojisi konusunda bilgisiz bir kadınsın. İnsan psikolojisinden de mi anlamıyorsun? Hiç empati yeteneğin yok?

Bu adam büyük ihtimal ayda iki kere çocuğu görüyor. Geri kalan tim günler çocuğun sorumluluğu annede. Bu kadının insan olarak dinlenmeye hakkı yok mu? Hemcins ebeveyn ile daha çok vakit geçirmek diye bir şeyi asla çocuk gelişiminde duymadım.

Boşanmış çocuğuna bakan bir kadın, sabah kalkıyor yatana kadar çocuğa bakıyor. Haftaiçi sabah kahvaltısı, okul kıyafeti giydirmek, okula bırakmak, öğlen eve gelince temiz kıyafetlerini önüne veriyor, onun odasını topluyor, yemeğini hazırlıyor, ödevlerini yaptırıyor, ek olarak ilgileniyor. Canı yok gibi bunu evde tek başına yetişkin olarak yapıp evine zaman ayırıyor. Ama 15 gün çocuğu öz babasına verince kötü insan mı oluyor? Allah sana biraz merhamet versin.

Sen bosanirsan cocugunu eski eşinin yeni eşinin evine gonder bol bol hic mı dinlenmeyen? Mesela bir hafta gonder sonra tumtatil kalsin de karşıdaki kadin essek ya nolacak sen rahat et yeter

Bak arkadaşım gelmesin kalmasın demiyorum yazın da tüm tatil boyunca kaldı ama benim de planlarım isim yok mu bir hafta kalacaktı kqdin tüm tatil kalsin dedi sence bu normal mi?

Adam izin alıp bakıyorsa ilgileniyorsa yollarsın. Adam evde bile degil ki???

Ben de eşit olsun isterim ama degil. Bi anne icgudusel olarak baskasinin cocugunu bile korur. Adamlar agzi acik dolanio kendi cocugunu dinlemekten aciz. Böyle böyle adamin yaptıklarini burnundan getirecem diye cocuklari telef ediolar. Kafamdan yazicam tabi çünkü bunlar vicdani etik konular. Yoksa bakmak zorunda diye atarsan babaya, vay cocugun haline ben de onu diyorum zaten.

Sen bosanirsan cocugunu eski eşinin yeni eşinin evine gonder bol bol hic mı dinlenmeyen? Mesela bir hafta gonder sonra tumtatil kalsin de karşıdaki kadin essek ya nolacak sen rahat et yeter

Ay merak etme. Ben çocuk yaparsam gider aklı başında düzgün adamdan çocuk yaparım. Senin gibi beceriksiz herifi koca diye almam. Birde adamı evimde beslemem sokak kedisi gibi. Gitseydin aklı başında düzgün, sorumluluk sahibi adamdan iki çocuk yapsaydın. Bana laf yetiştireceğine evini otel gibi seni bakıcı gibi kullandıran misafirine laf say.

Ben bunları 2 çocuk için her gün yapıyorum tatillerde de 3.cocuk için yapıyorum.buna ne diyorsun? 1 haftayı da kendime alırsam olma kıydı?

Off bu anne içgüdüsü gibi şeylerin de çocuk gelişiminde, psikolojide yeri yok biliyor musun. Boş keseden yazıp duruyorsun.

Çocuğun babada kalması, çocuğu kafadan atmak değildir. Azıcık empati yapabilsen daha doğrusu biraz toplumlarda neler olduğunu gözlemleyebilen biri olsan ne demek istediğimi anlardın.

Adamla kadın ayrılmasalardı, adam tüm gün çocuğa mı bakacaktı, sonuçta yine çalışacaktı, napacak çocuk izin mi alacak? Öyle bir şey olur mu sence?

Hm peki bir sürü bosanna kadin var senin evlenince boşanmaya ağın garanti sanirim

Ben bunları 2 çocuk için her gün yapıyorum tatillerde de 3.cocuk için yapıyorum.buna ne diyorsun? 1 haftayı da kendime alırsam olma kıydı?

Düzgün bekar çocuksuz adamla evlenseydin o zaman. Kendi başına sen iş açmışsın. Boşuna sızlanma.

Valla annem babam ayrıydı babama gidip kalmak istemezdim.babamda kalsaydin kesin birileri bana te.vu, ederdi kesin .

Bilmek ayrı birinin işleme sokması ayrı.

İlk şikayette açığa alınırsınız valla demedi demeyin

Kendi mesajımı kendi mesajımla açıklayacağım çünkü terbiyesiz mesajlar gelmiş herkes terbiyesi kadar tepki veriyor.

Ben de devlet memuruyum devlet memuru aynı zamanda devleti temsil ettiği için memuriyetiyle bağdaşmayacak fiilleri işleyemez.

Devlet memuru hal ve hareketlerinde bu benim özel hayatım diyemez devleti temsil ettiği için sorumlulukları vardır.

Burda mesele kadın erkek değil konu sahibinin eşi yarı özerk yarı devlet bir işte çalışıyor belki özel üniversite ise tamamen özeldir. Devletse onu da şikayet edebilirler.

Burda şeriyatlık bir durum söz konusu değil başını zorla örttürmek karşı cinsten biriyle ilişki yaşamak yasak değil zaten ama devlet memuru aşırı açık da giyinemez kılık kıyafet yönetmeliği var.

Gayri meşru çocuk sorun olmasa emin olun memurlarda bu çok sık olurdu. Memurların çoğu evlilik birliğinde çocuğu yapmazdı.

Ha yine var mı zaten belirttiğim gibi şikayet olmadıkça ceza haliyle olmaz.

Kaldı ki her şekilde ‘ Hizmet içinde Devlet memurunun itibar ve güven duygusunu sarsacak nitelikte davranışlarda bulunmak‘ a da sokabilirler.

Yani demem o ki bir şikayete bir soruşturmayı yürüten amirin insiyatifine kalabilir. ( ha sonra mahkemeye tanışır Türk mahkemeleri karar verir duruma )

‘ …..Bu KHK ile hem aynı cinsler arasındaki cinsel ilişkilerin hem de farklı cinsler arasındaki cinsel ilişkilerin cezaları belirlenmiştir. Buna göre, meslekten çıkarma cezasını gerektiren fiiller arasında; "İffetsizliği bilinen veya anlaşılmış olan bir kimse ile bilerek evlenmek ya da evlilik bağını devam ettirmek veya böyle bir kimseyi yanında bulundurmak ya da nikahsız olarak devamlı surette yaşamakta ısrar etmek." sayılmıştır.

Yine, aynı cinsler arasındaki ilişkiyi düzenleyen hükümde ise; "Bir kimseyle gayri tabii mukarenette bulunmak yahut bu fiili kendisine rızasıyla yaptırmak." fiilleri meslekten çıkarmayı gerektirmektedir. Yani toplumda livata yada oğlancılık olarak nitelenen fiiller meslekten çıkarmayı gerektirmektedir.

Madde metninde yer alan iffetsizlik tabirinin tanımı Kanunda belirtilmediği için güvenlik personelinin evlilik bağı olmaksızın birlikte yaşamamaları gerekmektedir. Bu durumun tespiti halinde meslekten çıkarma cezasıyla karşı karşıya kalmaları kaçınılmazdır.

Yani bir binada yaşayan güvenlik personeli sevgilisiyle birlikte nikahsız yaşıyorsa ve şikayet neticesinde bu durum tespit edilmişse melekten çıkarma cezası yaptırımıyla karşı karşıya kalacaktır.’

Gayrimeşru ilişkide 'mesleğe' göre ceza ayrıntısı! Memur, öğretmen, polis, hakim... - Memur Postası

Fakat çocuğa babası bakmıyor burada, üvey anne bakıyor. Babası baba diye seslenen çocukla bile ilgilenmemiş.

Bak arkadaşım gelmesin kalmasın demiyorum yazın da tüm tatil boyunca kaldı ama benim de planlarım isim yok mu bir hafta kalacaktı kqdin tüm tatil kalsin dedi sence bu normal mi?
Bedevicim sen asıl sorunu anlamıyorsun işte. Eski eşi suçluyorsun ancak tek ama tek suçlu senin yanındaki adam. 3 aylık tatilin 3 ayında da sizde kaldığına inanmadım ben bu arada.

Senin herif ara sıra haftasonları çocuğun yaşadığı şehre gidip bir otelde kalıp çocukla ilgilense ve tatillerin yarısında da annesinde yarısında babasında kalarak halledebilir olayı. Ancak çocuğu komple annenin başına yıkmış. Nasıl bir adam olduğunu iyi biliyorsun. Bir zamanlar seni de kucağında bebekle terk edip arayıp sormadı. Aslında sen daha iyi empati yapabilirsin onunla.

Birazcık yanındaki adamı aklamaya müsaitsin. Adamın cimriliğini bile eski karısı boşanırken soyup soğana çevirmiş ondan diye aklıyorsun. adam ilgisiz ve cimri bir insan. Bunun eski eşiyle falan alakası yok.

Fakat çocuğa babası bakmıyor burada, üvey anne bakıyor. Babası baba diye seslenen çocukla bile ilgilenmemiş.

İyi de adam çalışıyor, napacak izin mi alacak çocuğa bakmak için? Sürekli aynı evde yaşasalarda, adam çalıştığı için yine akşam ve haftasonları görecek. 10 yaş çocuğuna, tatilde bakım evde zaten çocuk varken ona özel değil, çocuklara göre yemek pişiyorsa, zaten 5 yaşındaki evde olduğu için pişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…