- 16 Ekim 2023
- 168
- -124
- 37
-
- Konu Sahibi handegunerler
Acikcaci aklıma geldi ve sürekli gozetledim oğlanı.o kiz masum sabi benim evimde oba kötülük gelmesine asla göz yummak ama o arkadaşa da hayır demesini bileceğim artık düşüncesiz davrandı.sabah olunca da ya hastanede iş var diyor yani daha kalsin diyor oglan.durmuyoar dedim.kavga ediyorlar dedim.Hicbi aklı başında anne tum ara tatil boyu cocugunu baska şehre babasi her gün işe giderken uvey anne eline kalmaya göndermez. Buna hakki da yok ustelik kadin daha 5 ay önce dogum yapmış dogum izninde el insaf bunu firsat bilip de nasi olsa evde diye başına 3. çocuk yollamak şeytani bi hareket. Kendi çocuğunu da buna alet edebilecek biri bana göre anne degildir. Nası haklı buluyorsunuz babasının evi diyorsunuz aklim almiyor. Adam zaten 5 yasindaki oglan cocugunun iki saniyelik sorusuna cevap vermeye üşenen bencil uyuşuk bi tip bu 9 yasindaki kıza ne verebilir? Anca psikolojisini bozar yollar. Bu ortama cocuk mu gönderilir rahat etmesinmiymis, etmesin. Eve falancanin oglu gelio kalio, belki kıza da baska seyler yapio kucuge korkunc video izleten sacma kafasiyla? Valla bi cocuk en once annenindir. Babayla anne esitmis gibi davranmayin, cocugu sepet gibi ordan oraya yollamayin lütfen. Siz anlamazsiniz etkilenmio gibi durur cocukken ama bunlar büyüdükçe sorun yaratan durumlar. Simdi biseyi yok sanarsıniz ama 30unda intihar etme nedeni olursunuz.
Hicbi aklı başında anne tum ara tatil boyu cocugunu baska şehre babasi her gün işe giderken uvey anne eline kalmaya göndermez. Buna hakki da yok ustelik kadin daha 5 ay önce dogum yapmış dogum izninde el insaf bunu firsat bilip de nasi olsa evde diye başına 3. çocuk yollamak şeytani bi hareket. Kendi çocuğunu da buna alet edebilecek biri bana göre anne degildir. Nası haklı buluyorsunuz babasının evi diyorsunuz aklim almiyor. Adam zaten 5 yasindaki oglan cocugunun iki saniyelik sorusuna cevap vermeye üşenen bencil uyuşuk bi tip bu 9 yasindaki kıza ne verebilir? Anca psikolojisini bozar yollar. Bu ortama cocuk mu gönderilir rahat etmesinmiymis, etmesin. Eve falancanin oglu gelio kalio, belki kıza da baska seyler yapio kucuge korkunc video izleten sacma kafasiyla? Valla bi cocuk en once annenindir. Babayla anne esitmis gibi davranmayin, cocugu sepet gibi ordan oraya yollamayin lütfen. Siz anlamazsiniz etkilenmio gibi durur cocukken ama bunlar büyüdükçe sorun yaratan durumlar. Simdi biseyi yok sanarsıniz ama 30unda intihar etme nedeni olursunuz.
Bedevi sen neyine güvenerek o kadını eleştiriliyorsun anlamıyorum. Sen de ilgisiz adamdan 2 tane çocuk yaptın sonuçta. Adam senin çocuklarınla da ilgilenmiyor.Tekrar tekrar okudum yorumunuzu saygı duydum size.ayni sizin gibi düşünüyorum ama buradakilerin çoğu havai konusuyor.kadin zaten önce bir haftalığına göndermişti sonra tüm tatil kalsin dedi
O da biliyor babasının ilgilenmeyecegini ise gideceğini bana inat yapıyor farkındayım
Canına minnet oluyor bazı kadinlarin cocugu başından atmak. Ikinci kadına kiziolar ama yeni kapı oluyo cocuklarina ikinci kadinlar cogu zaman. O rahatlıkla fink fink geziyorlar bi yerde rahat ediolar o kadın sayesinde. Ben olsam ikinci kadinla iyi gecinirim bak diosun gozetledim ettim saf salak adamlarin aklina bile gelmez bu.Acikcaci aklıma geldi ve sürekli gozetledim oğlanı.o kiz masum sabi benim evimde oba kötülük gelmesine asla göz yummak ama o arkadaşa da hayır demesini bileceğim artık düşüncesiz davrandı.sabah olunca da ya hastanede iş var diyor yani daha kalsin diyor oglan.durmuyoar dedim.kavga ediyorlar dedim.
Ne çocuğu başından atması yahu el insaf. Kadıncağız başka bir şehirde tek başına çocuğuna bakıyor. Sadece tatillerde babasıyla görüşüyor. 365 günün 350si annesiyle beraber zaten.Canına minnet oluyor bazı kadinlarin cocugu başından atmak. Ikinci kadına kiziolar ama yeni kapı oluyo cocuklarina ikinci kadinlar cogu zaman. O rahatlıkla fink fink geziyorlar bi yerde rahat ediolar o kadın sayesinde. Ben olsam ikinci kadinla iyi gecinirim bak diosun gozetledim ettim saf salak adamlarin aklina bile gelmez bu.
Ayrıca bu kadın hic mi kiziyla tatilde vakit geçirmek istemiyor anlamiyorum ki cocugun gelişimi açısından hemcinsi ebeveynle daha cok vakit gecirmesi lazim tatillerde.
Sen bosanirsan cocugunu eski eşinin yeni eşinin evine gonder bol bol hic mı dinlenmeyen? Mesela bir hafta gonder sonra tumtatil kalsin de karşıdaki kadin essek ya nolacak sen rahat et yeterNapsın çocuk, babasının evinde bir alanı olmasın mı? Babasının hayatında bir yeri olmadan mı büyüsün?
Baba ve anne eşittir, kimse kusura bakmasın. Anne de baba da eşit görmek, eşit bakmak zorunda.
Çocuk önce annenindir demek çocuğa zarardır. Hukukta bunu savunur, çocuk psikolojisi de. Hiçbir eğitimde hiçbir kanunda çocuk önce annenindir yazmaz. Yamaz.
Kafandan, işine ne gelirse yazmışsın çok bilmişlik yapmak için. İnsan yetiştirmek, evlat yetiştirmek öyle senin bu şekilde yazdığın gibi değil. Çocuk üzerinde anne baba eşit şekilde emek çaba sorumluluk taşımak zorundadır.
Çocuğu sadece annenin malı gibi görmek, çocuğa zarardır. Çocuk iyi kötü şekilde baba evinde kalmak zorunda.
Bak arkadaşım gelmesin kalmasın demiyorum yazın da tüm tatil boyunca kaldı ama benim de planlarım isim yok mu bir hafta kalacaktı kqdin tüm tatil kalsin dedi sence bu normal mi?Bedevi sen neyine güvenerek o kadını eleştiriliyorsun anlamıyorum. Sen de ilgisiz adamdan 2 tane çocuk yaptın sonuçta. Adam senin çocuklarınla da ilgilenmiyor.
Üstelik kadın bambaşka bir şehirde 12 ayın 11 ayı tek başına bakıyor çocuğuna. Tatilden tatile görüyor çocuk babasını. Yani çocuğu o adama minimum seviyede maruz kalıyor. Hayır yani bu adam seni kucağında bebekle terk edip gittiğinde adam çocuğu görsün diye kırk takla atıyordun. Şimdi kadın sadece tatillerde çocuğu görüştürüyor diye laf söylüyorsun. E sen niye çocukla ilgilenmeyeceğini bile bile ayrı olduğunuz dönem daha bebek olan çocuğunu adamla görüştürmeye çalışıyordun o zaman? Hadi o kadının çocuğu büyümüş artık. Ama seninki daha 1 yaşındayken bile babası görmüyor diye bin tane konu açmıştın.
Adam izin alıp bakıyorsa ilgileniyorsa yollarsın. Adam evde bile degil ki???Napsın çocuk, babasının evinde bir alanı olmasın mı? Babasının hayatında bir yeri olmadan mı büyüsün?
Baba ve anne eşittir, kimse kusura bakmasın. Anne de baba da eşit görmek, eşit bakmak zorunda.
Çocuk önce annenindir demek çocuğa zarardır. Hukukta bunu savunur, çocuk psikolojisi de. Hiçbir eğitimde hiçbir kanunda çocuk önce annenindir yazmaz. Yamaz.
Kafandan, işine ne gelirse yazmışsın çok bilmişlik yapmak için. İnsan yetiştirmek, evlat yetiştirmek öyle senin bu şekilde yazdığın gibi değil. Çocuk üzerinde anne baba eşit şekilde emek çaba sorumluluk taşımak zorundadır.
Çocuğu sadece annenin malı gibi görmek, çocuğa zarardır. Çocuk iyi kötü şekilde baba evinde kalmak zorunda.
Sen bosanirsan cocugunu eski eşinin yeni eşinin evine gonder bol bol hic mı dinlenmeyen? Mesela bir hafta gonder sonra tumtatil kalsin de karşıdaki kadin essek ya nolacak sen rahat et yeter
Ben bunları 2 çocuk için her gün yapıyorum tatillerde de 3.cocuk için yapıyorum.buna ne diyorsun? 1 haftayı da kendime alırsam olma kıydı?Off ne kadar çocuk gelişimi psikolojisi konusunda bilgisiz bir kadınsın. İnsan psikolojisinden de mi anlamıyorsun? Hiç empati yeteneğin yok?
Bu adam büyük ihtimal ayda iki kere çocuğu görüyor. Geri kalan tim günler çocuğun sorumluluğu annede. Bu kadının insan olarak dinlenmeye hakkı yok mu? Hemcins ebeveyn ile daha çok vakit geçirmek diye bir şeyi asla çocuk gelişiminde duymadım.
Boşanmış çocuğuna bakan bir kadın, sabah kalkıyor yatana kadar çocuğa bakıyor. Haftaiçi sabah kahvaltısı, okul kıyafeti giydirmek, okula bırakmak, öğlen eve gelince temiz kıyafetlerini önüne veriyor, onun odasını topluyor, yemeğini hazırlıyor, ödevlerini yaptırıyor, ek olarak ilgileniyor. Canı yok gibi bunu evde tek başına yetişkin olarak yapıp evine zaman ayırıyor. Ama 15 gün çocuğu öz babasına verince kötü insan mı oluyor? Allah sana biraz merhamet versin.
Adam izin alıp bakıyorsa ilgileniyorsa yollarsın. Adam evde bile degil ki???
Ben de eşit olsun isterim ama degil. Bi anne icgudusel olarak baskasinin cocugunu bile korur. Adamlar agzi acik dolanio kendi cocugunu dinlemekten aciz. Böyle böyle adamin yaptıklarini burnundan getirecem diye cocuklari telef ediolar. Kafamdan yazicam tabi çünkü bunlar vicdani etik konular. Yoksa bakmak zorunda diye atarsan babaya, vay cocugun haline ben de onu diyorum zaten.
Hm peki bir sürü bosanna kadin var senin evlenince boşanmaya ağın garanti sanirimAy merak etme. Ben çocuk yaparsam gider aklı başında düzgün adamdan çocuk yaparım. Senin gibi beceriksiz herifi koca diye almam. Birde adamı evimde beslemem sokak kedisi gibi. Gitseydin aklı başında düzgün, sorumluluk sahibi adamdan iki çocuk yapsaydın. Bana laf yetiştireceğine evini otel gibi seni bakıcı gibi kullandıran misafirine laf say.
Ben bunları 2 çocuk için her gün yapıyorum tatillerde de 3.cocuk için yapıyorum.buna ne diyorsun? 1 haftayı da kendime alırsam olma kıydı?
Valla annem babam ayrıydı babama gidip kalmak istemezdim.babamda kalsaydin kesin birileri bana te.vu, ederdi kesin .Off bu anne içgüdüsü gibi şeylerin de çocuk gelişiminde, psikolojide yeri yok biliyor musun. Boş keseden yazıp duruyorsun.
Çocuğun babada kalması, çocuğu kafadan atmak değildir. Azıcık empati yapabilsen daha doğrusu biraz toplumlarda neler olduğunu gözlemleyebilen biri olsan ne demek istediğimi anlardın.
Adamla kadın ayrılmasalardı, adam tüm gün çocuğa mı bakacaktı, sonuçta yine çalışacaktı, napacak çocuk izin mi alacak? Öyle bir şey olur mu sence?
Bilmek ayrı birinin işleme sokması ayrı.
İlk şikayette açığa alınırsınız valla demedi demeyin
Fakat çocuğa babası bakmıyor burada, üvey anne bakıyor. Babası baba diye seslenen çocukla bile ilgilenmemiş.Off bu anne içgüdüsü gibi şeylerin de çocuk gelişiminde, psikolojide yeri yok biliyor musun. Boş keseden yazıp duruyorsun.
Çocuğun babada kalması, çocuğu kafadan atmak değildir. Azıcık empati yapabilsen daha doğrusu biraz toplumlarda neler olduğunu gözlemleyebilen biri olsan ne demek istediğimi anlardın.
Adamla kadın ayrılmasalardı, adam tüm gün çocuğa mı bakacaktı, sonuçta yine çalışacaktı, napacak çocuk izin mi alacak? Öyle bir şey olur mu sence?
Bedevicim sen asıl sorunu anlamıyorsun işte. Eski eşi suçluyorsun ancak tek ama tek suçlu senin yanındaki adam. 3 aylık tatilin 3 ayında da sizde kaldığına inanmadım ben bu arada.Bak arkadaşım gelmesin kalmasın demiyorum yazın da tüm tatil boyunca kaldı ama benim de planlarım isim yok mu bir hafta kalacaktı kqdin tüm tatil kalsin dedi sence bu normal mi?
Fakat çocuğa babası bakmıyor burada, üvey anne bakıyor. Babası baba diye seslenen çocukla bile ilgilenmemiş.