15 tatil ilk eşten olma cocuk 5 aylik bebek ve sinir krizi gecirmem

Hicbirsey anlamadim. Baslikdaki cocuk ne alaka?
Biraz daha düzgün yazsaniz? Ben sorunu cözemedim.
Baskasinin 11 yasindaki cocugun size yatili kalma sebebinide cözemedim

Hicbirsey anlamadim. Baslikdaki cocuk ne alaka?
Biraz daha düzgün yazsaniz? Ben sorunu cözemedim.
Baskasinin 11 yasindaki cocugun size yatili kalma sebebinide cözemedim

O çocuğun annesi baya sorumsuz, 3 çocuk olan eve ( çocuklardan biri başka anneden bi de insan bunu bilerek çocuğu kalmak istese de yollamaz üvey çocukla üvey anne anlaşamaz kabak benim çocuğuma patlar demiyor ) çocuğunu yollayıp bir de sabah da sizde kalsın hastaneye gidicem diyor.

Normal değil o kadın da çocuğunu başından gitsin de ne olursa olsun umrunda değil.

Evde zaten kaos var.

Neyse konu sahibi bari sabah da siz de kalsın diyince reddetmiş bu konuda iyi yapmış 👍🏻

Peki ne derdiniz arkadaşınıza? Coxuk kalsin mi diye sorunca?
‘Ben emanet çocuktan korkarım, anksiyeteliyim bu konuda, kusura bakma kabul edemem’ diyebilirsiniz mesela. Hafî çocuğunuzun yakın arkadaşı olsa kabul etmenizi anlayabilirim ama çocuğunuzla aralarında 6 yaş var, anlaşabilmeleri mümkün değil ki zaten. Büyük olanın üstünlük taslayacağı, küçük olanı edeceği bariz aslında. Eşiniz de ne olmuş da çocuğu terbiye ediyormuş? Yani Olayın bir başı olması lazım. Onu bilmeden tam olarak yorum yapmak da doğru değil bence.

Yerinizde olsam evde 4 çocuk varken temizlik falan yapmazdım. Canınıza yazık.

Kazık kadar oglanin sizin cocuklarinizin yaninda işi ne yakın yas grubu da degiller. Niye sizde kaldi gece parti mi vardi geceyi gecirmek ne sacma bi laf bu cocugun uyku saati yok mu? Eşinizin ilk esinden olan kızı niye tum tatili sizde gecirio annesi yok mu?

Cok sinir oldum ben de ya arkadaş düşünceli davranmaliydi degil mi?cocuk kalmak istiyorum dediğinde hayir oglum kalamazsın demeliydi?
Hayir demeyebilir
Once size sorar kalabilir mi diye siz hayir derseniz birakmaz siz kafanizdan geceni neden baskasindan bekliyorsunuz siz soylemezseniz karsi taraf sizin izin verdiginizi düşünür
Iletisim akil okuyarak degil konusarak yapilir en basit iletisim bilgisi yani
Hayir demek zor olmamali

42 bin alan memursunuz valla size cok sasiyorum ben 2 üniversite mezunuyum kamuda sizin kadar almiyorum bugün bir cok isi cozdum bütün isler de düzgün iletisimle yürüyor

Öyle zaten de bu adamla olma motivasyonun nedir ?

Devlet memurusun bi de bi açığa çıksa nikahsız çocuk yaptığın, atılırsın. En iyi ihtimal soruşturma geçirirsin.

Ya ne alaka?? Hangi devirde yaşıyoruz neye dayanarak söylüyorsunuz bunu?? Kanunen nihaksız çocuğa sahip olmak suç DEĞİL! Yani kadına hiçbir şey olmaz.

Ya ne alaka?? Hangi devirde yaşıyoruz neye dayanarak söylüyorsunuz bunu?? Kanunen nihaksız çocuğa sahip olmak suç DEĞİL! Yani kadına hiçbir şey olmaz.
Aynen.hem olacaksa niye kqdina oluyor? Adamın da memuriyetten atılması lazım kadin gidip eşekten cocuk yapmıyor sonuçta.

Hicbi aklı başında anne tum ara tatil boyu cocugunu baska şehre babasi her gün işe giderken uvey anne eline kalmaya göndermez. Buna hakki da yok ustelik kadin daha 5 ay önce dogum yapmış dogum izninde el insaf bunu firsat bilip de nasi olsa evde diye başına 3. çocuk yollamak şeytani bi hareket. Kendi çocuğunu da buna alet edebilecek biri bana göre anne degildir. Nası haklı buluyorsunuz babasının evi diyorsunuz aklim almiyor. Adam zaten 5 yasindaki oglan cocugunun iki saniyelik sorusuna cevap vermeye üşenen bencil uyuşuk bi tip bu 9 yasindaki kıza ne verebilir? Anca psikolojisini bozar yollar. Bu ortama cocuk mu gönderilir rahat etmesinmiymis, etmesin. Eve falancanin oglu gelio kalio, belki kıza da baska seyler yapio kucuge korkunc video izleten sacma kafasiyla? Valla bi cocuk en once annenindir. Babayla anne esitmis gibi davranmayin, cocugu sepet gibi ordan oraya yollamayin lütfen. Siz anlamazsiniz etkilenmio gibi durur cocukken ama bunlar büyüdükçe sorun yaratan durumlar. Simdi biseyi yok sanarsıniz ama 30unda intihar etme nedeni olursunuz.

Ay üşenmedim hem o eski mesajları okudum hem de buradaki mesajları okudum. Aşırı saçma, komik desen komik olmayan bir durum. Resmî nikah yok, nikahsız çocuk var, karşıdakini ev arkadaşı gibi gören bir sevgili(?) var. Bir kadın kendine neden bunu yapar ki? Neden böyle bir ortamda çocuk büyütmeye çalışır. Konu sahibini anlamak mümkün değil. Çocuklara üzüldüm… böyle ilgisiz bir baba ile aynı evde büyümek iyi sanıyor ama değil. Kötü bir babadansa ayrı evdeki baba daha iyidir. Çocukluğu biraz sancılı geçer belki ama büyüdüğünde en azından kendine değer vermeyi bilen bir birey olabilir. Böyle bir babayla bunu öğrenmesi mümkün mü?

Esimin ilk eşinden olan kızı tatilin ilk gününden itibaren yanınızdayız kiz 9 yasinda
Benim de 5 yasinda bir çocuğum.var.biri de 5 aylik henüz.dun de bir arkadaş gelmişti oturmaya.onun da 11 yasinda bir oglu var.aksama kadar oturdular cocuk geceyi bizde geçirmek istedi.tamam dedim.
Sabah oldu benim 5 yaşındaki coxuk huysuzluk yapıyor surekli mizmizlaniyor benn de erken kalkıp kahvaltımı yapmıştım.ama evdekilere kahvaltı hazırladım.5 yaşındaki oğlum huysuzluk yapıyor babasına biseyler diyor ben salonda temizliğe başladım bu arada.babasina belki 50 kere baba baba baba baba diye bisey demek istiyor adam duymazdan geliyor.cocuk yanıma geliyor bana sikayet ediyor bisey yapamıyorum tekrar babasına gidiyor baba baba diyor adam sallamıyor.kizdim cevap versene cocugq dedim sen benim yöntemlerime ne karisiyon diyor terbiye ediyormuş o şekilde davranarak
Coxuk daha beter sinirleniyor bir yandan.bir yandan salonu toparlıyorum neyse oglum geldi salona dun misafir gelen arkadasin cocugu var onunla oynuyor biseyler söylüyor bu sefer cocuk bunu sinirlendiriyor yapma dediğini yapıyor cocuk bağırınca gülüyor.bu sefer ona bisey diyemiyorum benimkine kızıyorum yapma diye anlamıyor.zaten dün akşam da oğluma korkunc bir video izletmis cocuk çok korktu.ben de izledim cocuk nedne bu kadar korktu diye gerçekten korkunc bir video

Neyse bir yandan da benim bebek ağlamaya başladı.bu arada arkadas ariyor hastaneye gidecem oglum biraz daha sende kalsi diyor ortalık tımarhaneye döndü.ben de msj yazdim arkadaşa durumlar iyi degil burda dedim geldi aldi cocugunu.adama da kızdım cocuk sana 50 kere baba diyor bir cevap versene diyorum ben onu terbiye ediyorum diyor.nasil terbiye anlamaidm.
Adamla da ayrı kavga oldu.nasil yorumlarınız bu durumu arkadaşlar?
9 yaşındaki kızın olayla alakası ne ? Sen 11 yaşındaki çocuğu kabul etmişsin, senin 5 yaşındaki oglun baba baba demis , 5 aylık senin çocuk ağlamış senin evli olduğun adam takmamis ?

Öyle zaten de bu adamla olma motivasyonun nedir ?

Devlet memurusun bi de bi açığa çıksa nikahsız çocuk yaptığın, atılırsın. En iyi ihtimal soruşturma geçirirsin.
Simdi burada iki durum var
Birincisi özel hayatla ilgili kisiye sorusturma açılamaz isine yansitmadigi sürece
Diger yandan da memur vakarina uygun davranmamak da bir ihtimal yani ben de memurum
Memurların uymasi gereken kurallar vardir ve memura yakismayan hal ve hareketler yapılmamalidir.
Yoruma cevaben herkes biliyor demis aslinda iş çevresi de kadina saygi duymuyor bence

O da burada dert yanarak rahatlamaya çalışıyor kendini
Ama asıl ihtiyacı olan sey psikoterapi

Hicbi aklı başında anne tum ara tatil boyu cocugunu baska şehre babasi her gün işe giderken uvey anne eline kalmaya göndermez. Buna hakki da yok ustelik kadin daha 5 ay önce dogum yapmış dogum izninde el insaf bunu firsat bilip de nasi olsa evde diye başına 3. çocuk yollamak şeytani bi hareket. Kendi çocuğunu da buna alet edebilecek biri bana göre anne degildir. Nası haklı buluyorsunuz babasının evi diyorsunuz aklim almiyor. Adam zaten 5 yasindaki oglan cocugunun iki saniyelik sorusuna cevap vermeye üşenen bencil uyuşuk bi tip bu 9 yasindaki kıza ne verebilir? Anca psikolojisini bozar yollar. Bu ortama cocuk mu gönderilir rahat etmesinmiymis, etmesin. Eve falancanin oglu gelio kalio, belki kıza da baska seyler yapio kucuge korkunc video izleten sacma kafasiyla? Valla bi cocuk en once annenindir. Babayla anne esitmis gibi davranmayin, cocugu sepet gibi ordan oraya yollamayin lütfen. Siz anlamazsiniz etkilenmio gibi durur cocukken ama bunlar büyüdükçe sorun yaratan durumlar. Simdi biseyi yok sanarsıniz ama 30unda intihar etme nedeni olursunuz.
Harikasınız harikasınız harikasınız kadinin bunu baba kasten yaptığını düşünüyorum uyurum

Tekrar tekrar okudum yorumunuzu saygı duydum size.ayni sizin gibi düşünüyorum ama buradakilerin çoğu havai konusuyor.kadin zaten önce bir haftalığına göndermişti sonra tüm tatil kalsin dedi
O da biliyor babasının ilgilenmeyecegini ise gideceğini bana inat yapıyor farkındayım

Tekrar tekrar okudum yorumunuzu saygı duydum size.ayni sizin gibi düşünüyorum ama buradakilerin çoğu havai konusuyor.kadin zaten önce bir haftalığına göndermişti sonra tüm tatil kalsin dedi
O da biliyor babasının ilgilenmeyecegini ise gideceğini bana inat yapıyor farkındayım
Okudum onu senin tepki göstermen gerekirdi orda emri vaki yapılmış sonuçta. Evli olup olmaman önemli degil, ev arkadasi dahi olsaniz sana sorulmasi lazim. Kediye bile stres olur diye eve yeni birini getirirken iki defa düşünüyoruz. Evli degilsin diye canın yok mu anlamadim. Hata yapmis olabilirsin yanlis bi insanla birlikte olabilirsin ama bu sana her seyin reva olduğu anlamina gelmiyor.

X