- 23 Ağustos 2012
- 49.354
- 228.463
-
- Konu Sahibi handegunerler
Benim eşimle resmi nikahim yok vardı bosandik sonra tekrar bir araya geldik ve evin giderlerini ben de karşılıyorum bilmem evdeki tüm eşyaları da zamanında ben almıştım.bilmem anlatabildim mi
Baba adam olsa zaten yan gelip yatıp kadının parasını yemez. Çocuğa üzüldüm diye niye alımtı yapıp duruyorsunuz anlamadım. İsterse baba pırlanta olsun üvey anne göz ucu ile ters baksa değil istememek asla ötelenen yere göndermem. Size tavsiyem sizde çocuğunuza değer verşn. Annenin babanın değer vermediğine toplumda vermez. Biraz benimde dinlenmeye hakkım var diyerek çocuk gönderilmez şahsen analık zaten fedakarlık gerektirirUvey anne yanina degil babasinin yanina yolluyor. Tabi baba adam olmadigi icin butun bu tantana. Baba adam olsa bunu demezdiniz diye dusunuyorum.
Hanımefendi dinleniyor hız dinleyemiyoruz işte.Baba adam olsa zaten yan gelip yatıp kadının parasını yemez. Çocuğa üzüldüm diye niye alımtı yapıp duruyorsunuz anlamadım. İsterse baba pırlanta olsun üvey anne göz ucu ile ters baksa değil istememek asla ötelenen yere göndermem. Size tavsiyem sizde çocuğunuza değer verşn. Annenin babanın değer vermediğine toplumda vermez. Biraz benimde dinlenmeye hakkım var diyerek çocuk gönderilmez şahsen analık zaten fedakarlık gerektirir
Yok yeğenim değil.cocuk kizdirirken oğlumu babasi kahvaltı yapıyordu.Evde bir bebek iki çocuk varken neden bir başkasının çocuğu sizde kalıyor?
Misafir çocuğu oğlunuzu kızdırıyor, baba çocuğu umursamıyor ama neden suçlu ilk evlilikten olma kızı suçlu olabilir?
Kusura bakmayın ama ben eşinin ilk çocuğunu şikayet eden insanları anlamıyorum. Gökten inmedi o çocuk sizden önce vardı.
Arkadaşlar dediğiniz acaba sizin yeğeniniz filan mı diye düşündüm?
Kadının üstüne gitmeyin ya zaten çocuk bakmak kolay değil, anlayışsız, yardımcı olmayan bi adamla yaşamak hiç kolay değil, çözüm üretebilen varsa yazsın sıkıntı verecek seyler yazmanın ne anlami var, "adamla konuş böyle böyle de" deyin mesela ,daha da sıkıntıya sokmayın şuraya derdini yazan insanları, laf sokacaksınız da elinize ne geçecek?
Siz yollayın arkadaşım çocuğunuzu istemeyen üvey anne yanına.
Yok gayet de biliyor bir arada olduğumuzu hatta bana inat yaptığını düşünüyorum.Üvey anne yok ortada eski üvey anne.
Eski üvey anne eski eşi arayıp ‘senin çocuğunu evde istemiyorum’dese eski eş ‘ sen kimsin nikahlı mısın? Çek git çocuğumun babasının evinden’ diyecek zaten.
O yüzden zaten Bedevi bir şey diyemiyor stresini burda konu açarak atmaya çalışıyor.
Çocuğunun annesinin belki haberi yoktur, eksi eşin ev” eski kayınvalidesi bakıyor sanıyordur.
Ben sorumluluk alamam diyebilirsiniz.Peki ne derdiniz arkadaşınıza? Coxuk kalsin mi diye sorunca?
Yok gayet de biliyor bir arada olduğumuzu hatta bana inat yaptığını düşünüyorum.
Haklisin bir dahakine öyle söyleyeceğimBen sorumluluk alamam diyebilirsiniz.
Kiz bedevi kimdi ya? Komsunun donu camasir makinasinda kalmis falan öyle bi konusu mu vardi? Olayi neydi?hadi diğer üyeler bedeviyi tanımadı siz de mi tanımadınız şaşırtıyosunuz beni
Ya peki tamam sizin dediğiniz gibi olsun.Geldi gitmiyor diyordur ne yapayım diyordur o zaman eski kocan eski karısına.
Ya peki tamam sizin dediğiniz gibi olsun.
‘Geldi gitmiyor diyordur ne yapayım’ diyordur o zaman eski kocan eski karısına.
Hiç de size inat yapmıyordur özenilecek inat yapılacak neyiniz var ki?
Zorla yapışmışsınız adama, o kadın ise o adamı boşamış gitmiş ardına bakmamış.
Seninle o kadın arasında büyük bir fark var.
Yok zaten herkes biliyordu öyle bis olmaz.olmadi da.Öyle zaten de bu adamla olma motivasyonun nedir ?
Devlet memurusun bi de bi açığa çıksa nikahsız çocuk yaptığın, atılırsın. En iyi ihtimal soruşturma geçirirsin.