- 2 Temmuz 2023
- 9.488
- 26.883
- 468
- Konu Sahibi papatyademeti1
-
Yedi uyurlar magarasinda inzivaya cekilmis 15 sene
bence de erkek üye oturup bunu yazmış işi gücü yok gibi..ama çok ürkütücü yaa resmen manyaklarla yaşıyoruz, sokakta yanımızdan geçip, otobüste yanımıza falan oturuyor bunlar normal insan gibi
Niye kadın evliliği kitliyor? Çürük mal mıyız biz? Erkeklerde akıl yoksunu mu? Mecburiyetten evleniyor. Siz bu kafayla çok aşağılanırsınız daha.galiba gençken gezip yaşlanınca birisine evlilik kitleme devri bitti kızlar bizim için
NurankaHatta 2 sene de çok bence.
Evliliğin kitlenecek bir şey olduğunu düşünen insanlar için iyi olmuş.
Beni bağlayan bir şey değil, ben gençliğimi yaşıyorum, artık beraber yaşamaya heves ettiğim biri olunca da onunla ortak bir gelecek inşa ederim. Kimseye bir şey kitleme , kendimi kaktirtma gibi bir derdim olamaz
ee feridun abi siz bunu yıllardır yapıyorsunuz? Kendin gezerken niye yapılanı yanlış görmüyorsun? He erkeklerin elinin kiriydi çünkü dimi bu(!). Alıştınız kadını kısıtlamaya, elinden ekmeğini almaya, emir vermeye kadın istediği gibi yaşamaya başlayınca nasılda pisliklerinizi kusuyorsunuz. Dilerim gelecekteki karın gençliğinde doya doya sevişmiştir, ülke ülke gezmiştir hayallerini yaşamıştır ve kendi değerinin farkında olan müthiş bir kadındır. ve dilerim köppek gibi aşık olursun ona.galiba gençken gezip yaşlanınca birisine evlilik kitleme devri bitti kızlar bizim için
Ablacım nereyi gezdin, sen genç yaşta doktor koca çakozlamamış mıydın(senin düşüncene göre), 2 çocuğun yok muydu, eski kocanı stalklamaktan gözlerin kaymamış mıydı, sen ne anlatıyon? Senin değerin düşmüş olmadı mı şimdi hani erkekle konuştun ya?Bugün uzun süren bi ilişkimin ciddi bişiler konuşalım dediğimde, dediği cümle buydu.
18 yaşından hesaplasak 15 sene gezmişsin, bana gelince niye evlenmeye yer ariyorsun, bi de benle 15 sene gez öyle evleniriz dedi.
galiba gençken gezip yaşlanınca birisine evlilik kitleme devri bitti kızlar bizim için
ben de aynı şeyi düşündümAblacım nereyi gezdin, sen genç yaşta doktor koca çakozlamamış mıydın(senin düşüncene göre), 2 çocuğun yok muydu, eski kocanı stalklamaktan gözlerin kaymamış mıydı, sen ne anlatıyon? Senin değerin düşmüş olmadı mı şimdi hani erkekle konuştun ya?
bu ne biçim cümle ya huBugün uzun süren bi ilişkimin ciddi bişiler konuşalım dediğimde, dediği cümle buydu.
18 yaşından hesaplasak 15 sene gezmişsin, bana gelince niye evlenmeye yer ariyorsun, bi de benle 15 sene gez öyle evleniriz dedi.
galiba gençken gezip yaşlanınca birisine evlilik kitleme devri bitti kızlar bizim için
Nereye kıymetleniyor herif bi 10 yıla andropoza girecek demiştim, o yaşlarda girilmez demişti.ben de aynı şeyi düşündüm
bu üye "eski kocamın günden güne rayici artıyor benimse amortismanım düşüyor" diyen (böyle demiyor da kısaca bunu diyor) bankacı değil mi?
bak bir de ciddi ilişkisi varmış da yine de kocasının yunan adalarında genç kızlarla tatilini kıskanıyor
ama
bu üye kadınsa valla daha kötü
erkekse neyse diycem
belki de girmez katipNereye kıymetleniyor herif bi 10 yıla andropoza girecek demiştim, o yaşlarda girilmez demişti.Tabi 50 li yaşlarda adamın andropoza girmemesi 30 luk genç erkek libidosu ve performansı demek hey Allahım.
15 sene siz naptınız.2 senenin üzeri arkadaşlığı ben çok saçma buluyorum.
Boyle bir devir mi varmisevlilik kilitleme? O ne ola ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?