• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 sene gezmişsin, bi de benle 15 sene gez, öyle evlenelim

bence de erkek üye oturup bunu yazmış işi gücü yok gibi..ama çok ürkütücü yaa resmen manyaklarla yaşıyoruz, sokakta yanımızdan geçip, otobüste yanımıza falan oturuyor bunlar normal insan gibi:KK43:

Katılıyorum. Evlenmek = kitlemek kafası ekşiboy kafası. Allah akıl fikir versin mal değneği erkek de çok artık.

galiba gençken gezip yaşlanınca birisine evlilik kitleme devri bitti kızlar bizim için
Niye kadın evliliği kitliyor? Çürük mal mıyız biz? Erkeklerde akıl yoksunu mu? Mecburiyetten evleniyor. Siz bu kafayla çok aşağılanırsınız daha.

Bu ne demek ya ayıp.
Sız kıtleme falan dıyorsunız bıde ay gerçekten ılgınc ya.
Nasıl kafalar bunlar.
Herkes erken yasta evlenmek zorunda mı ayrıca .
Nasıp dıye bir şey var .
Kımsenın hıkayesını bılemezsınız .

Merhaba Feriduncum. 35 yaşındayim. Gezmeye 16 yaşında başladım. 1 sene değişim programı ile Avrupa'da yaşayıp tek başıma trenle her yeri gezdim. Onu izleyen senelerde de dünyayı Türkiyeyi gezmeye devam ettim. Geze geze yaşadım. Bekarım sevgilim var şu an. Onunla da geziyoruz. Bence sen de gez Feridun kardeşim. Havan değişir. Manyak manyak düşüncelere saplanıp bunları internette kadinlara ibret olsun diye yazmak yerine azıcık denize gir müze gez, dağlara çık trekking gruplarına katil. Hayatta 30 yaş üstü bekar kadınların evlenmeyip başıboş gezmesinden çok daha ilginç ve hoş şeyler var kardeşim. Selametle kal.

Evliliğin kitlenecek bir şey olduğunu düşünen insanlar için iyi olmuş.
Beni bağlayan bir şey değil, ben gençliğimi yaşıyorum, artık beraber yaşamaya heves ettiğim biri olunca da onunla ortak bir gelecek inşa ederim. Kimseye bir şey kitleme , kendimi kaktirtma gibi bir derdim olamaz

Yengenc kankim bize "15 sene bekar kalan evde kalmış kendini bir yere kitleyememis zavallı kadınlar için gezi rehberi" yazsan efsane olur. Buradaki yorumlarını kitaplastiralim 😁

galiba gençken gezip yaşlanınca birisine evlilik kitleme devri bitti kızlar bizim için
ee feridun abi siz bunu yıllardır yapıyorsunuz? Kendin gezerken niye yapılanı yanlış görmüyorsun? He erkeklerin elinin kiriydi çünkü dimi bu(!). Alıştınız kadını kısıtlamaya, elinden ekmeğini almaya, emir vermeye kadın istediği gibi yaşamaya başlayınca nasılda pisliklerinizi kusuyorsunuz. Dilerim gelecekteki karın gençliğinde doya doya sevişmiştir, ülke ülke gezmiştir hayallerini yaşamıştır ve kendi değerinin farkında olan müthiş bir kadındır. ve dilerim köppek gibi aşık olursun ona.

Bugün uzun süren bi ilişkimin ciddi bişiler konuşalım dediğimde, dediği cümle buydu.

18 yaşından hesaplasak 15 sene gezmişsin, bana gelince niye evlenmeye yer ariyorsun, bi de benle 15 sene gez öyle evleniriz dedi.

Ablacım nereyi gezdin, sen genç yaşta doktor koca çakozlamamış mıydın(senin düşüncene göre), 2 çocuğun yok muydu, eski kocanı stalklamaktan gözlerin kaymamış mıydı, sen ne anlatıyon? Senin değerin düşmüş olmadı mı şimdi hani erkekle konuştun ya?

Ablacım nereyi gezdin, sen genç yaşta doktor koca çakozlamamış mıydın(senin düşüncene göre), 2 çocuğun yok muydu, eski kocanı stalklamaktan gözlerin kaymamış mıydı, sen ne anlatıyon? Senin değerin düşmüş olmadı mı şimdi hani erkekle konuştun ya?
ben de aynı şeyi düşündüm
bu üye "eski kocamın günden güne rayici artıyor benimse amortismanım düşüyor" diyen (böyle demiyor da kısaca bunu diyor) bankacı değil mi?
bak bir de ciddi ilişkisi varmış da yine de kocasının yunan adalarında genç kızlarla tatilini kıskanıyor

ama
bu üye kadınsa valla daha kötü
erkekse neyse diycem

Bugün uzun süren bi ilişkimin ciddi bişiler konuşalım dediğimde, dediği cümle buydu.

18 yaşından hesaplasak 15 sene gezmişsin, bana gelince niye evlenmeye yer ariyorsun, bi de benle 15 sene gez öyle evleniriz dedi.

bu ne biçim cümle ya hu

ben de aynı şeyi düşündüm
bu üye "eski kocamın günden güne rayici artıyor benimse amortismanım düşüyor" diyen (böyle demiyor da kısaca bunu diyor) bankacı değil mi?
bak bir de ciddi ilişkisi varmış da yine de kocasının yunan adalarında genç kızlarla tatilini kıskanıyor

ama
bu üye kadınsa valla daha kötü
erkekse neyse diycem
Nereye kıymetleniyor herif bi 10 yıla andropoza girecek demiştim, o yaşlarda girilmez demişti. 🤣 Tabi 50 li yaşlarda adamın andropoza girmemesi 30 luk genç erkek libidosu ve performansı demek hey Allahım. 🤣

Daha ilk mesajınızdan erkek olduğunuz belli. Kadınların da insan olduğunu anlamıyorsunuz, bizi bir robot, cansız eşya falan sanıyorsunuz. Şans eseri erkeksiniz, %50 ihtimalle dişi doğsaydınız ayyyyyynen bizim gibi olacağınız gerçeğini de algılayamıyorsunuz. Bu kadar basit bir akıl yürütmeyi yapamamak düşük zeka belirtisi

Nereye kıymetleniyor herif bi 10 yıla andropoza girecek demiştim, o yaşlarda girilmez demişti. 🤣 Tabi 50 li yaşlarda adamın andropoza girmemesi 30 luk genç erkek libidosu ve performansı demek hey Allahım. 🤣
belki de girmez katip
adam cerrahmış. şayet dikkat ediyor spor yapıyor iyi besleniyorsa daha kullanım ömrü var :D ama elbete 30 yaş performansı olmayacak da zaten ondan kim o performansı bekliyor ki? kadın da karısı olarak devam etse o performansı beklemeyecekti ki! bu kadın sevgilisi olmayı "erkeğin altına yatmak" olarak tanımlayan bir üye. sanmıyorum ilişkide tatmin olmayı filan önemsiyor olsun....

burada eski bir üye vardı sassyassy idi galiba
babası meşhur bir doktordu
kendisi yaşında (kız 20lerin başındaydı) sevgilileri vardı, sürekli de sevgili değiştiriyordu...
ha bu doktor amcalar böyle zengin meşhur çevre sahibi filan olmasalar 20lik kızlarla gezebilirler mi gezemezler tabi de
var yani böyle doktor, CEO, müteahhit vs abilerimiz. hatta bence şey...bu abiler, artık organı kaldıramıyor bile olsalar şanım yürüsün diye yine o kızlarla gezerler :D

15 sene siz naptınız.2 senenin üzeri arkadaşlığı ben çok saçma buluyorum.

Barbie senin sacma bulmadigin ne var cidden bunu merak ediyorum? 2 sene cocuk icin sana fazla, arkadaslik icin fazla, evlilik icin de bu sure sana uzun gelmis olacak ki simdilerde yas tutuyorsun.

Back