• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 sene gezmişsin, bi de benle 15 sene gez, öyle evlenelim

papatyademeti1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
4
-18
3
38
Bugün uzun süren bi ilişkimin ciddi bişiler konuşalım dediğimde, dediği cümle buydu.

18 yaşından hesaplasak 15 sene gezmişsin, bana gelince niye evlenmeye yer ariyorsun, bi de benle 15 sene gez öyle evleniriz dedi.

galiba gençken gezip yaşlanınca birisine evlilik kitleme devri bitti kızlar bizim için

Bugün uzun süren bi ilişkimin ciddi bişiler konuşalım dediğimde, dediği cümle buydu.

18 yaşından hesaplasak 15 sene gezmişsin, bana gelince niye evlenmeye yer ariyorsun, bi de benle 15 sene gez öyle evleniriz dedi.

galiba gençken gezip yaşlanınca birisine evlilik kitleme devri bitti kızlar bizim için
15 sene siz naptınız.2 senenin üzeri arkadaşlığı ben çok saçma buluyorum.

Şimdi sizin kaç yıllık bir ilişkiniz var? 35 yaş evlenmeyi istemek için normal bir yaş artık ama bu konuyu bile siz hadi ciddi konuşalım diye açıyorsanız, ilişki boyunca öyle havadan sudan bir şekilde bile ciddiyetin bahsi geçmemişse zaten çok da doğru bir insan değildir sizin için. Siz 15 sene gezmişsiniz iyi yapmışsınız yani sanki beyefendi başka bir şey yapmış da bahsi açınca ‘kitlemek’ oluyor

Birine evlilik kitlemek yerine aşık olup evlenirseniz böyle olmaz.

Nefret ettim bu erkek soyundan yeminle. Üzerini örtsün ve çekilsin bence. Hatta mağaranın girişini kayayla kapatsın konu sahibi.
Üyenin kadın olduğunu düşünmüyorum. "Gençken gezip yaşlanınca (30lu yaşlar) evlilik kitlemek" sözü bir kadına ait olamaz.

Neyy? Gencken okuyup meslek sahibi olduk. 30 yas üstün evlenmemizin temel sebebi bu. Ama size böyle abuk subuk konusan birini de koca yapmaya ugrasmayin kendinize

Kitlemek diye düşünürsek adam haklı
Ya ne kadar enteresan düşünen insanlar var
Ufkum genişliyor mu daralıyor mu bilemedim

Back