- 7 Ağustos 2016
- 1.718
- 1.067
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Ikea’dan 15m2 odalara yapılmış dizayn örneklerine bakmanı öneririm. Kapının pencerenin yerini almayı düşündüğün koltuğun ölçülerini bilmeden sığar sığmaz diyemeyiz ki. En basidinden krokisini çiz kağıda en kötü. Sığar mı sığmaz mı görürsünİyi gecelere herkese kizlar 15 metre kare bi oturma odasına 2 üçlü 1 de 1.50 uzunluğun da bi masa sığar mi odası 15 metre kare olup da dizayn layan varsa fikir verirse çok çok mutlu olurum
Deİyi gecelere herkese kizlar 15 metre kare bi oturma odasına 2 üçlü 1 de 1.50 uzunluğun da bi masa sığar mi odası 15 metre kare olup da dizayn layan varsa fikir verirse çok çok mutlu olurum
Denemeden bilemezsin belki sığsada hoşuna gitmeyecekİyi gecelere herkese kizlar 15 metre kare bi oturma odasına 2 üçlü 1 de 1.50 uzunluğun da bi masa sığar mi odası 15 metre kare olup da dizayn layan varsa fikir verirse çok çok mutlu olurum
Net 15 eni 3 uzunluğu 5 orta sehpa kulanmiyacagim sandalye ler de giriyor masa altına umarım sığar yaNet mi 15 metre kare, sığar ama odanın şekline de bağlı , sandalyeler masanın altına giriyorsa odayı daraltmaz , tv duvara monte olur bence.
Orta sehpa ve büyük halı kullanmazsanız salon daha geniş görünür.
Evet doğru belki aynı odası olup fikir veren olur diye düşündüm taşının ca göreceğim artikDe
Denemeden bilemezsin belki sığsada hoşuna gitmeyecek
Baktım da ikea nin sitesine bulamadım ya nerden bakacağım üye olmama gerek var mi acabaIkea’dan 15m2 odalara yapılmış dizayn örneklerine bakmanı öneririm. Kapının pencerenin yerini almayı düşündüğün koltuğun ölçülerini bilmeden sığar sığmaz diyemeyiz ki. En basidinden krokisini çiz kağıda en kötü. Sığar mı sığmaz mı görürsün
Boyuna dizayn yapacak o yüzden bizde öyle yaptıkYa ben 3 metre mesafeden tv izlemeyi hic sevmiyorum. Masayı duvara bitişik yerlestirip gerektiğinde çekersiniz o sorun değil de 3 metreye koltuk tv baya sıkışık olacak
Küçük odalara bence büyük masa gitmiyor çok daha güzel alan acabilirsin mobilyalarını kalın kaba büyük değilde kibar ince ve açık ton seçersen masanı da yuvarlak ama açılabilen masalardan alırsan baya alan açılır bazıları eşya dolduruyor katır kadar eşya bise yetmezmiş gibi kop koyu fon perde insana bı gına geliyor bembeyaz sade tül perde kibarr mı kibar mobilyaİyi gecelere herkese kizlar 15 metre kare bi oturma odasına 2 üçlü 1 de 1.50 uzunluğun da bi masa sığar mi odası 15 metre kare olup da dizayn layan varsa fikir verirse çok çok mutlu olurum
Aynen tv yi boyuna yerleştircezBoyuna dizayn yapacak o yüzden bizde öyle yaptık
Boyuna dizayn yapamaz çünkü 3 metreden daha geniş olsun diye boyuna koyarsa masa için 1 metre kalır. Oraya da sığmaz haliyle.Boyuna dizayn yapacak o yüzden bizde öyle yaptık
Evet kesinlikle tekrar dan eşya alma imkanım yok şuan ki evim 110 metre kare geçeceğim ev ise 80 metre kare ama bi tek salon takımımı götüreceğim oda mecburum yeni diye suan elimdekiler ile idare edip sonrasin da minimal eşyalar alacağımKüçük odalara bence büyük masa gitmiyor çok daha güzel alan acabilirsin mobilyalarını kalın kaba büyük değilde kibar ince ve açık ton seçersen masanı da yuvarlak ama açılabilen masalardan alırsan baya alan açılır bazıları eşya dolduruyor katır kadar eşya bise yetmezmiş gibi kop koyu fon perde insana bı gına geliyor bembeyaz sade tül perde kibarr mı kibar mobilyaben sehpa bile kullanmıyorum mesela çünkü önceki evim büyüktü ona göre alınmıştı kaldırdım ortadan
Bilemedim ki ya uffBoyuna dizayn yapamaz çünkü 3 metreden daha geniş olsun diye boyuna koyarsa masa için 1 metre kalır. Oraya da sığmaz haliyle.
Özelden resmini atarmisiniz bana ya sizin için sorun olmaz iseValla ben sığdırdım camın önüne masayı koydum iki üçlüyü karşılıklı koydum TV ünitesi bile sığdı
Bu üçlü merakınız ne l tip alın kurtulunİyi gecelere herkese kizlar 15 metre kare bi oturma odasına 2 üçlü 1 de 1.50 uzunluğun da bi masa sığar mi odası 15 metre kare olup da dizayn layan varsa fikir verirse çok çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?