15 metre kare salon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beğenir misiniz bilmem ama ben bu şekilde yaptım . Başka türlü sığmıyor çünkü ölçe biçe bu kadar oldu
Özelden resmini atarmisiniz bana ya sizin için sorun olmaz ise

Eklentiler

• IMG_20241010_123034.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20240516_135417.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20230817_121212.jpg
    105,2 KB · Görüntüleme: 30
Ayni durumdayız benimde şuan ki salon um çok büyük geçeceğim salon 15 metre kare Amerikan mutfak olayını hiç sevemiyorum çünkü çok yemek yapan biriyim ister istemez o yemek kokuları salon da rahatsızlık vere bilir mi bilemiyorum çok kararsızım ne yapacağımı bende bilmiyorum inanın

Beğenir misiniz bilmem ama ben bu şekilde yaptım . Başka türlü sığmıyor çünkü ölçe biçe bu kadar oldu
Ay harika olmuş güle güle otur ya inşallah benim kide böyle güzel olur ama sanki senin odanın eni daha büyük gibi

Resim varmı acaba çok merak ettim odanın duruşunu yorumlardan okudum ama gözümde bi türlü canlandıramadım , ve canını sıkma alt üstü eşya kullan gitsin :) bende güzelim bi evden çıkıp küçücük bir eve geçmek zorunda kaldım bide zemin kat bi şekilde yaparsın mesela eğer oluyosa yatak odasını salon yap bazıları öyle yapıyor eşya sığsın diye

Resim hiç yok telefnom da ama sabah çekince atarım şuan ki salonu mu bende 1.kattan 3. Kata çıkacağım sırf kat için evi değişiyorum

İnşallah sığar sen çok güzel bi yerde oturuyorsun sanırım balkonun dibin de ağaçlar falan var doğa ile iç içe sanırım:)
Ahahha evet evimiz bahçeli çok şükür yeşilliklerin içindeyiz . Şehir içinde ancak bu güzelliklerden faydalanıyoruz

Salonum sizinkinden geniş olacak taşınacağım evde ama salonu ufaltacağım (Balkona, salondan pay çıkarmayı düşünüyorum manzarayı kullanabilmek için). Şu anki koltuk takımım oldukça geniş ve iriden. Vaktinde koca koca seçmişim rahatça yayılınsın diye ama çok hantallar. Orta sehpam bile kocaman. Bir de zamanında çok modaydı (10 sene önce filan) kocaman kitaplıklı, dolaplı tv üniteleri, onlardan almıştık. Ölçüp biçip bazılarından vazgeçmek zorunda kalacağım.

Yemek kokusuna hassas biriyseniz size uygun olmaz Amerikan mutfak evet. Annem de yemek kokularına hassastır ve perdelere, eşyalara sinecek diye mutfağı kapalı tutar, pencere yaz kış açıktır hava sirkülasyonu için. Ben o kadar titizlenen biri değilim, biraz yemek kokuverse ev noolcak yani kafasındayım :) Benim çözümüm, mutfaktan salona katmak, açık plan bir ev ortamı oluşturmak. Böylece daha ferah bir görünüm yakalanabilir diye düşünüyorum. Size de kolaylıklar diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…