• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 kilo verdim.önerilerimle benimle kilo vermek isteyenler buraya!

o kadar güzel bir şey söyledin ki gerçekten olayın özünü anlamışsın sen ! benımde geçen o süreçte rakadaşlarımın ısrarlarını reddederken söylediğim şey 'yemek için yaşmaktan vazgectim yaşamak için yiyorum' cümlesiydi.gerçekten asıl önemli olan yaşam tarzını değiştirebilmek ve ben gerçekten çok mutluyum beni mutu eden şeyin yediğim yiyeceklerin olmadığını tamamen istediğim gibi yaşamak olduğunu böyle yaşayınca farkettim.Bu arada kılo konusuna gelirsek öenmli olan tartıdakı rakam değil görünüş bence.Sen sporunu asla bırakma ama devam et ki sıkılışama devam etsın yediklerininde ölçüsüne ve saatıne dıkkat et tamamdır :49:

bende onu istiyorum inşallah başarırım senin gibi böyle örnekler gördükçe insan kendini daha çok topluyor. yani bi elbise giydiğimde göbeğim çıksın istemiyorum kim ister ki zaten. benim çok arkadaşım sadece yediklerinin yarısını yiyerek zayıfladılar ve yürüyüş. bide akşam yememek çok önemli dediğin gibi şu an aynı kiloda sayılırız bugünden itibaren hedefe odaklanalım ve birbirimizi destekleyelim:)

bende onu istiyorum inşallah başarırım senin gibi böyle örnekler gördükçe insan kendini daha çok topluyor. yani bi elbise giydiğimde göbeğim çıksın istemiyorum kim ister ki zaten. benim çok arkadaşım sadece yediklerinin yarısını yiyerek zayıfladılar ve yürüyüş. bide akşam yememek çok önemli dediğin gibi şu an aynı kiloda sayılırız bugünden itibaren hedefe odaklanalım ve birbirimizi destekleyelim:)

evet başkaları başarıyorsa ben neden başaramayayım ki düşüncesi oluşuyor hemen. ne kadar çok örnek o kadar çok şevke geliş demek :D evet yaşasın diyet arkadaşlarım çoğalıyorr ! :23: o zaman gün sonunda ne yediklerimizi birbirimize buradan yazıp kontrol edıyoruz birbirimizi.Ama yarın biraz geç girebilirim çünkü katılmam gereken bir düğün var o yüzden yürüşe de gidemeyeceğim ama sabah kahvatıdan yarım saat sonra falan evde 10-15 dklık egzersizimi yapacağım.şimdiden günah çıkartayım :50:

evet başkaları başarıyorsa ben neden başaramayayım ki düşüncesi oluşuyor hemen. ne kadar çok örnek o kadar çok şevke geliş demek :D evet yaşasın diyet arkadaşlarım çoğalıyorr ! :23: o zaman gün sonunda ne yediklerimizi birbirimize buradan yazıp kontrol edıyoruz birbirimizi.Ama yarın biraz geç girebilirim çünkü katılmam gereken bir düğün var o yüzden yürüşe de gidemeyeceğim ama sabah kahvatıdan yarım saat sonra falan evde 10-15 dklık egzersizimi yapacağım.şimdiden günah çıkartayım :50:

tesadüfe baak bende düğüne gidicem:D evet yazalım ben şuan reglim bittikten sonra jıllian michelsin egzersiz programına başlıcam. ve 7 den sonra yemeyi düşünmüyorum. çaya şeker atmıyorum abur cubur kola içmiyorum. bitki çayı içiyorum biraz daha boğazımı kısarsam vericeğime inanıyorumm

tesadüfe baak bende düğüne gidicem:D evet yazalım ben şuan reglim bittikten sonra jıllian michelsin egzersiz programına başlıcam. ve 7 den sonra yemeyi düşünmüyorum. çaya şeker atmıyorum abur cubur kola içmiyorum. bitki çayı içiyorum biraz daha boğazımı kısarsam vericeğime inanıyorumm
ah bir de şu regl derdi olmasa bende bi kaç güne olacağım sanırım onun stresı ve duygusal açlığıda ayrı bi dert :/ çok yerinde kararlar canım.Benım şekeri bırakalı 3.yılım bitecek dedim ya garfıeld'tım dıye onu da 3 yıl önce üşengeçlikten bırakmıştım :40: sabahları ılık su iç bi de kahvaltıdan 15-20 dk önce.gün içerisinde yeşil çay ve 1 fincan şekersiz türk kahvesini de tüketiyorum ben.ayrıca yaz tatılı başladığından bu yana sabah kahvaltılarımda mısır gevreği yerine normal düzene geçtim ve sadece kahvaltı da 1 ince dilim olmak üzere tam buğday ekmeği yiyorum diğer öğünlerde kesinlikle yok :19:

ah bir de şu regl derdi olmasa bende bi kaç güne olacağım sanırım onun stresı ve duygusal açlığıda ayrı bi dert :/ çok yerinde kararlar canım.Benım şekeri bırakalı 3.yılım bitecek dedim ya garfıeld'tım dıye onu da 3 yıl önce üşengeçlikten bırakmıştım :40: sabahları ılık su iç bi de kahvaltıdan 15-20 dk önce.gün içerisinde yeşil çay ve 1 fincan şekersiz türk kahvesini de tüketiyorum ben.ayrıca yaz tatılı başladığından bu yana sabah kahvaltılarımda mısır gevreği yerine normal düzene geçtim ve sadece kahvaltı da 1 ince dilim olmak üzere tam buğday ekmeği yiyorum diğer öğünlerde kesinlikle yok :19:

bende normalde ekmeği kesmiştim fakat bu sefer hamur işine elim gitti o yüzden bir dilim sabah yetiyor evet. ben regl döneminden bir hafta öncesinde sıkıntıya başlıyorum evlilik bünyemi değiştirdi sanırım. şişkinlik falan yaşıyorum ee zaten tatlı isteğini saymıyorum bile o yüzden çok dikkat etmek lazım evet günde bir kahve içmek lazım zaten seninde önerilerini bekliyorum artık aklına geldikçe:)

inşallah hedefine ulaşırsın ve tavsıye edıyorum gerçekten bölümümüz mükemmeldir hele ki halden anlamayı ve insanları sevıyorsan ;) o zaman ne diyoruzz birbirimize destek olursak en kısa zamanda bu son 5te gidecek !

2.kez giricem sınava pdr için :) Kaç kilo verdin sen canım , kaç yaşındasın bilmiyorum gerçi abla mı diyeyim :)

kızlar bende bende bende burdayım!
boyum 1.68, kilom 66 :30: 1 aydır diet yapıyorum 5 kilo verdim yaşım da 27:40:
ilk hedefime 4 kilo kaldı! (62 ideal kilommuş) ikinci hedefim ise 58... belkide 55 e yuvarlarım onu görüntüye bağlı olarak bilmiyorum :52: dietim çok iyi gidiyor düşüncelerinizi kendime benzettim zaten saydıklarınızdan vazgeçenler başarılı oluyor kısacası beslenme tarzını değiştirenler zayıflıyor ve zayıf kalıyor!! :56: canın çektiklerinden bir parçacık yiyerek sadece!
size komik birşey söyleyeyim akşam yemeğine dair. eşimle yemek masasındayız kendime salata yapmıştım, eşimede hamburger cips. cipsini görünce ilk defa canım istedi 1 tanecik cips attım agzıma ama öyle bir atışım varmış ki benimki bayagı bir güldü :1:

hehe çok teşekkürler :D boyum 1.69 kılom ise o zaman 79du şimdi ise 63 oldum

beni umutlandırıyorsun bende 80,3 kilo ile başladım şuan 75 kiloyum umarım bende buraya senin gibi başarı öykümü yazarım. günlük yemek şeklini neler yediğini yazar mısın liste gibi . ben diyetisyene gidiyorum mesela sen gittinmi?

merhabalr gerçekten cok güzel olmuşssun tebrik ederim darısı benim basıma..bende suan senin eski halin gibiyim üt bölgem fazla özellikle göbeğim aldı basını gidiyor:(

bende dünden itibaren diyete basladım :32:

kısaca kndimi tanıtayım 24 yasındayım boy 173 kilom ilk defa bu ay 77 :53: kendimi bildim bileli tombistim ama hep 69-71 arasındaydım kıyafetlerim olmuyor artık ve sıkı bi diyete girmeye karar verdim kendime 5 ay verdim bu beş ayda 15 kilo verecem yani ayda 3 kilo....

yapacaklarımı yazayım haftanın 5 günü mutlaka 1 saat nıvea dinamik sabah diye spor cd sini yapacam tabi ki göbüsüme biberiye ve lahana yagı yağı sürüp sreçleyerek... günde 3 bardak beyaz ve yesil çay içine cubuk tarcın katacam... günde 3 lt su ve gündüzleri uykuyu cok severim uyumayacam kitap okuyacam....

yemeklerde de karbonhidrat en aza inidirecem bol protein ve sebze meyve...

sizce yapabilirmiyim:26:

Son düzenleme:
Kızlar bende size katılmak istiyorum. Yaş 39 Kilo 76 :( Hedef ilk etapta 10 kg. ama gitmiyor benden de .Hergün 1 saat yürüyorum. Ama akşam eve gittiğimde aç kurt gibi olduğumdan akşamı es geçemiyorum. Tatlı zaafım var ama hergün yemiyorum. Şeker kullanmıyorum . Aradaa kaçamaklar haricinde dengeli ve düzgün besleniyorum ama metobolizmam çok yavaş benim. Yeşil çaya başladım bende. Sabah ılık suyun içine kuru kayısı ile güne başlıyorum. Bugün sabah domates , 1 yumurta, 5,6 zeytin ve biraz örgü peyniri ile kahvaltımı tamamladım.

Hadi hep birlikte asılalım. Gruplardaki gibi beli bir günde kilomuzu bildirelim. Hergün yediklerimizi ve sporumu yazalım. :4:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar..
Bu konuyu sizinle başarı öykümü paylaşmak için açtım.Amacım kilo vermek isteyenlere yardımcı olmak ve kalan son 5 kilomuda verebilmek.Aynı zamanda psikolojik danışmanım yani insan halinden anlarım ve malum kilo problemi üzerinde empati yeteneğim bayağı gelişmiştir :)
Evet kızlar bugünden itibaren birbirimize destek olacağız ve daima harekette olacağız.O yüzden şimdi yürüyüşe gidiyorum :D
bu arada sizinle hemen before-after fotoğrafımı da paylaşmak isterim.Eki Görüntüle 783801 Eki Görüntüle 783801

:46:
Bu arada duygucum süper değişim bizleri heyecanlandırdın.

Çok güzel olmuşsun gerçekten. :nazar:
Tebrik ederim. Kalan 5 kiloyu da birlikte verelim.

bende normalde ekmeği kesmiştim fakat bu sefer hamur işine elim gitti o yüzden bir dilim sabah yetiyor evet. ben regl döneminden bir hafta öncesinde sıkıntıya başlıyorum evlilik bünyemi değiştirdi sanırım. şişkinlik falan yaşıyorum ee zaten tatlı isteğini saymıyorum bile o yüzden çok dikkat etmek lazım evet günde bir kahve içmek lazım zaten seninde önerilerini bekliyorum artık aklına geldikçe:)

evlilik kısmını bilemeyeceğim ama şu şişkinlik felaket tabi sankı insana kilo alıyomuş gibi geliyo bu da biraz üzüyo tabi .s tabikide muhakkak yeri gelir söylerim.bu arada ben bazende beyaz çay içmeye çalışıyorum yeşil çayın daha çok antioksidanlısıymış.Metabolizmayı hızlandırmakta çok önemli çünkü.
Eveeet bugün yediklerime gelecek olursak öncelikle şunu belirtmeliyim ki bugün dediğim gibi yemekli bi düğüne davetliyiz o yüzden akşam yemeğimi ya yarın ya da gece yazabileceğim :/
sabah 9da uyanış ve 1 bardak 1 çay kaşığı ballı ılık su yarım saat sonra kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta(tuzsuz ama karabiber ve pul biberli metabolizmayı hızlandırmak için )
3 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
çeyrek kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim domates,4-5 dilim salatalık
saat 12:30 -ara-
3 küçük taze incir (bol tarçınlı glisemik indeksi düşürmek için)
birazdan 14:30 gibi olur muhtemelen 4 çorba kaşığı kaşığı kabak yemeği ve semizotlu cacık yemeyi planlıyorum.

dediğim gibi bugün diğer günlerden farklı olduğu için yürüyüşümüde yapamayacağım dıye üzülüyordum ama saat 10dan 12:30a kadar pazar alışverişine gittik annemle ve doğal olarak yürümüş oldum :34:

kızlar bende bende bende burdayım!
boyum 1.68, kilom 66 :30: 1 aydır diet yapıyorum 5 kilo verdim yaşım da 27:40:
ilk hedefime 4 kilo kaldı! (62 ideal kilommuş) ikinci hedefim ise 58... belkide 55 e yuvarlarım onu görüntüye bağlı olarak bilmiyorum :52: dietim çok iyi gidiyor düşüncelerinizi kendime benzettim zaten saydıklarınızdan vazgeçenler başarılı oluyor kısacası beslenme tarzını değiştirenler zayıflıyor ve zayıf kalıyor!! :56: canın çektiklerinden bir parçacık yiyerek sadece!
size komik birşey söyleyeyim akşam yemeğine dair. eşimle yemek masasındayız kendime salata yapmıştım, eşimede hamburger cips. cipsini görünce ilk defa canım istedi 1 tanecik cips attım agzıma ama öyle bir atışım varmış ki benimki bayagı bir güldü :1:
a boyumuz aynıymış anlaşılan evet ideal 62 diye geçiyor ama ben şimdi 63 kgyim benımde hedefim 62ydi ama madem başarıyorum neden daha iyisi olmasın ki diye düşünerek devam etme kararı aldım ben daha 20 yaşındayım ve yurtta kalıyorum o yüzden şimdi tatılde ne kadar verebilirsem o kadar iyi diye düşünüyorum :1: zaten bu iş beyin işi canım ama dediğin gibi masum kaçamakların hiç bi zararı dokunmaz :32:

beni umutlandırıyorsun bende 80,3 kilo ile başladım şuan 75 kiloyum umarım bende buraya senin gibi başarı öykümü yazarım. günlük yemek şeklini neler yediğini yazar mısın liste gibi . ben diyetisyene gidiyorum mesela sen gittinmi?

inşallah yazarsın ve before-after şeklinide görürüz :34: tabiki yazarım ama şu an acelem var birazdan evden çıkmak zorundayım bugünlük özür dilesem ve önceki mesajlara bakmanı rica etseeeeem ? :17: diyetisyen mevzusunada açıklık getıreceğim

inşallah yazarsın ve before-after şeklinide görürüz :34: tabiki yazarım ama şu an acelem var birazdan evden çıkmak zorundayım bugünlük özür dilesem ve önceki mesajlara bakmanı rica etseeeeem ? :17: diyetisyen mevzusunada açıklık getıreceğim

tabi ben zaten baktım da böyle düzenlişekilde birebir yediklerini öğrenmek istedim. tamam ben beklerim işin olmadığı zaman yazarsın :)

Kızlar bende size katılmak istiyorum. Yaş 39 Kilo 76 :( Hedef ilk etapta 10 kg. ama gitmiyor benden de .Hergün 1 saat yürüyorum. Ama akşam eve gittiğimde aç kurt gibi olduğumdan akşamı es geçemiyorum. Tatlı zaafım var ama hergün yemiyorum. Şeker kullanmıyorum . Aradaa kaçamaklar haricinde dengeli ve düzgün besleniyorum ama metobolizmam çok yavaş benim. Yeşil çaya başladım bende. Sabah ılık suyun içine kuru kayısı ile güne başlıyorum. Bugün sabah domates , 1 yumurta, 5,6 zeytin ve biraz örgü peyniri ile kahvaltımı tamamladım.

Hadi hep birlikte asılalım. Gruplardaki gibi beli bir günde kilomuzu bildirelim. Hergün yediklerimizi ve sporumu yazalım. :4:
öncelikle sanırım abla diye hitap etmekle başlayayım :40: tabikide katılablirsin ne kadar çok kişi olursak o kadar eğlenceli ve yarralı olacağı kanaatindeyim.Sana önerebilecek ilk şeyim akşam yürüyüşten sonra kesinlikle yemek yeme eğer çok acıkırsan bır bardak tarçınlı süt iç işe yaracaktır ya da bir elma artık tercih senin :) ben her hafta salı günleri tartılıyorum eğer kabul ederseniz salı günleri bildirebiliriz ?
Eveeet bugün yediklerime gelecek olursak öncelikle şunu belirtmeliyim ki bugün dediğim gibi yemekli bi düğüne davetliyiz o yüzden akşam yemeğimi ya yarın ya da gece yazabileceğim :/
sabah 9da uyanış ve 1 bardak 1 çay kaşığı ballı ılık su yarım saat sonra kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta(tuzsuz ama karabiber ve pul biberli metabolizmayı hızlandırmak için )
3 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
çeyrek kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim domates,4-5 dilim salatalık
saat 12:30 -ara-
3 küçük taze incir (bol tarçınlı glisemik indeksi düşürmek için)
birazdan 14:30 gibi olur muhtemelen 4 çorba kaşığı kaşığı kabak yemeği ve semizotlu cacık yemeyi planlıyorum.

dediğim gibi bugün diğer günlerden farklı olduğu için yürüyüşümüde yapamayacağım dıye üzülüyordum ama saat 10dan 12:30a kadar pazar alışverişine gittik annemle ve doğal olarak yürümüş oldum

merhabalr gerçekten cok güzel olmuşssun tebrik ederim darısı benim basıma..bende suan senin eski halin gibiyim üt bölgem fazla özellikle göbeğim aldı basını gidiyor:(

bende dünden itibaren diyete basladım :32:

kısaca kndimi tanıtayım 24 yasındayım boy 173 kilom ilk defa bu ay 77 :53: kendimi bildim bileli tombistim ama hep 69-71 arasındaydım kıyafetlerim olmuyor artık ve sıkı bi diyete girmeye karar verdim kendime 5 ay verdim bu beş ayda 15 kilo verecem yani ayda 3 kilo....

yapacaklarımı yazayım haftanın 5 günü mutlaka 1 saat nıvea dinamik sabah diye spor cd sini yapacam tabi ki göbüsüme biberiye ve lahana yagı yağı sürüp sreçleyerek... günde 3 bardak beyaz ve yesil çay içine cubuk tarcın katacam... günde 3 lt su ve gündüzleri uykuyu cok severim uyumayacam kitap okuyacam....

yemeklerde de karbonhidrat en aza inidirecem bol protein ve sebze meyve...

sizce yapabilirmiyim:26:

öncelikle çook çok teşekkür ederim daha güzel başarıların darısı senin başına :D sana bir şey söyleyeyim benim sadece 4 yaş büyük halimmişsin gördüğün gibi ben yapabıldıysem sende yapabiilirsinnnnn :52: sıkılaşma için çok iyi olur ve aldığın kararlar uygulaması kolay ve çok yerınde kararlar.hayatından pirinç pilavını çıkartmalısın oınun yerine bulgur pilavı ya da buğdayı getirebılırsı ölçülü dozda yediğin sürece ve meyvelerinde porsiyon ve yediğin saatine dıkkat edersen bu işi olmuş bil ! :4:

benimkisi aslında süre olarak karmaşık bi süreç ama şöyle söyleyeyim 3-3.5 ay gibi bi süreyi kapsadı genel olarak.! ayda !0 kilo gitmesini bekleyerek kendini hayal kırıklığına uğratmış ve boşuna yıpratmış olursun en iyisi gerçekçi hedefler koymak ve ulaşabildiğini görünce devam etmek bance

canım hiç spor yaptın mı ? yaptıysan neler ?

Back