- Konu Sahibi duygunesil
Çok güzek olmuşsun tebrikler . :) Kaç kiloydun ve boyun kaçtı? Şimdi kaç kilosun ve boyun kaç?
hehe çok teşekkürler boyum 1.69 kılom ise o zaman 79du şimdi ise 63 oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzek olmuşsun tebrikler . :) Kaç kiloydun ve boyun kaçtı? Şimdi kaç kilosun ve boyun kaç?
teşekkür ederimm tabikide anlatacağım boşa mı açtık konuyu :)
ben yurtta kalan bir öğrenci olduğum için ilk başta ne yapacağımı bilemedım zaten çocuykluğumdan beri tombştım ama asıl kıloyu üniversiteye başlayınca aldım.MAlum uzun yurt gecelerinde yemek yemek en güzel vakıt geçirme aracı hele ki abur cuburlar ! ilk işim abur cuburu hayatımdan çıkarmak ve insanlara hayır demeyı öğrenmek oldu.Ondan sonra sabahları kuru kayısı, incir mısır gevreğine geçiş yaptım öğlenleri ise fast food kültüründen uzaklaşıp türk usulüne sulu yemeklere döndüm Akşamlarıda en geç saat 7deaynı sekilde yemekhanede güzelce sulu yemeğimi yedim acıkamdığım zamanlarda da bi tane elma yedim her gün yeşil çay içmeye özen gösterdim ve doğal olarak hayatımda da hareket olunca başardım
ne demek efendim 3-3.5 ay gibi bi sürede verdim sanırımçok teşekkürler... peki toplam ne kadar zamanda verdin bu kiloyu
ne demek efendim 3-3.5 ay gibi bi sürede verdim sanırım
bende 64 kiloyum 55 olmak istiyorummmm boyum 1 64 valla maşallah çok güzel kiloo vermişsin umarım bende veririm peki ekstra bi spor falan yaptınmı
söylemeden geçemeyeceğim kilolu iken de pek güzelmişsin
son soru zaten sende belirtmemişsin sanırım ya da gözümden kaçtı. kaç kiloydun kaç kilo oldun şuan :26:
buna teşekkür mü etsem ne yapsam bilemedim ki
çokkkk çalışkan birisin çünkü hem kendine hocalık hemde öğrencilik yapmışsın maşallah sana
hakediyorsun sonuna kadar bu sözleri çünkü hepsi gerçekler :13:
istediğini sorabılırsın canıım 79 kg idim 63e düştüm boyum da 1.69. Ah araya şu bayram ve kullanmak zorunda olduğum anemi ilaçları girmeseydi 60ı görmüştüm amaaaa neyse
çok teşekkürler :) istedikten sonra hiç bir engel yok önünde. ya hani sırf spor yapmak için spor yamadım ama yurtta kılo problemı çeken bi oda arkadasımla her gun 10 dakıka egzersız yapmaya çalıştık tabi her gün yapamadık ama :) bir de otobüs yerine yürümeyi tercih ettim o kadar ekstra bi çabaya girmedim anlayacağın her şey boğazda bitiyor :)
bende kendime mısır gevreği aldım yeşil elma birde. sabahları mısır gevreğimi yiyip aralarda kuru erik ve elma yerim.
benim tek sorunum geç kalkmam. buda etkiler değil mi ?
ay evet uyku düzeni de çok önemli.Ben bi nevi garfield idim şansıma bu sene derslerımız hep sabah erken saatlere alındı ve erken kalkmaya alıştım hatta inanmayacaksın ama şu an bile tatılde 9da yataktan çıkmış oluyorum sende bu işe el atsan ıyı destek olur malum leptin gece salgılanıyor hatta birazdan marş marş yataklara ! iyi yapmışsın yarını başlangıç yap o zaman kendıne .d
aynen öyle canım umarım bende başarırım inancım tam ama bir türlü devamını getiremiyorum evet zaten etki olarak yüzde 80 boğazı yüzde 20 sporla zayıflıyormuş insan.
hem sana hem kendime 100 puannn
kışın bile olsa o beyazzzz pantolanlarımı giyeceğim. giyerim dimi
birbirimize destek olarak başaracağız ınsallah canımm
kesinlikle ve ben şöyle düşünüyorum mesela bi şey yerken acaba bunu yemeye gerçekten ihtiyacım var mı ? yani yesem ne elde ederim yemezsem ne kazanır ya da kaybederim.Burdan kesınlıkle bı sey yemediğimi çıkarma canım bir şeyı gerçekten isterse yıyorum ama ölçüsünü kendım belirliyorum başkasının ölçülerine göre yaşamaıyorum.ha baktımm mükemmel bi tatlı var çok mu yemek istedim ucundan azıcık alıyorum ve tadınaa bakıyorum hepsini yemeiyorum nasılsa aldığım ilk lokmadakı tatta aynı tüm porsıyonu yedığımdekı tatta ! bunlar çok küçük ama mucizeyi gerçeklestıren ayrıntılar aslında
yaşasınnn ! ehheh hayır o pantolanlarını giymeyeceksın yeni daha küçük beden pantolanlarını giyeceksin
o kadar güzel bir şey söyledin ki gerçekten olayın özünü anlamışsın sen ! benımde geçen o süreçte rakadaşlarımın ısrarlarını reddederken söylediğim şey 'yemek için yaşmaktan vazgectim yaşamak için yiyorum' cümlesiydi.gerçekten asıl önemli olan yaşam tarzını değiştirebilmek ve ben gerçekten çok mutluyum beni mutu eden şeyin yediğim yiyeceklerin olmadığını tamamen istediğim gibi yaşamak olduğunu böyle yaşayınca farkettim.Bu arada kılo konusuna gelirsek öenmli olan tartıdakı rakam değil görünüş bence.Sen sporunu asla bırakma ama devam et ki sıkılışama devam etsın yediklerininde ölçüsüne ve saatıne dıkkat et tamamdırya ben aslında çok yiyen bi insandım sonra sözlendim dedim ki o gelinliğin içinde incecik olmam lazım plates yaptım kilo vermedim fakat belim çok inceldi kilom hep 62 63 falandı millet evlenirken kilo verir ben 63 kiloyla evlendim aslında fiziğim güzel her yerim orantılı ama ben en çok göbeğimden şikayetçiyim. ve 19 yaşındayım şimdiden kilomu dert etmek istemiyorum yani diyet değil ben yaşam tarzımı değiştirerek kilomu sabitlemek istiyorum.