- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
- Konu Sahibi duygunesil
-
kısaca anlatmak istiyorum ;21 yaşındayım 7 yıllık evliyim 7 yılda aldığım kilo 30 ... şuan kilom 83 polikistik over hastasıyım ve bebeğimin olması için doktorum zayıflaman gerekli dedi bende koşu bandımı aldım plates malzemelerimi aldım ....... başlayacağım inşallah birde 9lu bitki çayını araştırdım onu da alacağım ........ vermem gereken kilo 20 en az nasıl vereceğimi ne yapacağımı kendimi sevdiğim yiyeceklerden nasıl uzak tutacağımı bilemiyorum işim çok zor çok sabr gerektiren bir durum yaşadığınız için bilirsiniz lütfeen bana acil yardım edin ....... psikolojim çok bozuldu bir an evvel kilo verip bebeğimi kucağıma almak istiyorum ....... cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...........
Bende senin gıbı pko hastasyım aynı şeylerı bnada soyledıler senın ıyı bır motıvasyona ıhtıyacın var
Diyet grublarında cuma yarşşmaları var onlara katıl
Diyetarkadasım.com sitesine üye ol kalori hesabını sitede yap ne yedıgını bıl
İnş zayıflacagız
İlk kural KARARLILIK UNUTMA
merak ettiğim birşey var bu kadaar kilo verdiniz br arkadaşım 12 kilo verdi ve göğüsleri küçüldü ama kırışmış ve büzüşmüş sizde de öyle birşey oldu mu acaba cevap verirseniz sevinirim..Şimdiden teşekkürler...
Canım Merhaba
Bende şu an aynen senin durumundayım . Diyete değil ama hayat düzenimi değiştirmeye başladım. Şeker kullanmayı ve ekmeği bıraktım. Akşamları abur cubur yememeye çalışıyorum oldukça.sabah kalkınca büyük bi bardak suyumu içiyorum . İş hayatında oldugum için sabahları kahvaltı yapamıyorum ve şekersiz çayla 1 paket eti form sade yiyorum . Haftaya spor salonuna yazılıyorum inşallah.
Ben daha çok yeniyim umarım devamı gelir bütün bunların azm,ne hayran kaldım bu süreçte desteklerini bekliyorum canım
kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum sizi benim kilom 60 ve52ye inmek istiyorum eski kiloma ama ne kadar uğraşsam olmuyo fazla yamekte yiyemiyorum anlamadım
çok süper olmuşsunn bence kilonu korumalısın yaa
kısaca anlatmak istiyorum ;21 yaşındayım 7 yıllık evliyim 7 yılda aldığım kilo 30 ... şuan kilom 83 polikistik over hastasıyım ve bebeğimin olması için doktorum zayıflaman gerekli dedi bende koşu bandımı aldım plates malzemelerimi aldım ....... başlayacağım inşallah birde 9lu bitki çayını araştırdım onu da alacağım ........ vermem gereken kilo 20 en az nasıl vereceğimi ne yapacağımı kendimi sevdiğim yiyeceklerden nasıl uzak tutacağımı bilemiyorum işim çok zor çok sabr gerektiren bir durum yaşadığınız için bilirsiniz lütfeen bana acil yardım edin ....... psikolojim çok bozuldu bir an evvel kilo verip bebeğimi kucağıma almak istiyorum ....... cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...........
Rose eğer bebek sahibi olmak için zayıflayacaksan bence bunu bir uzman eşliğinde yap. Ne güzel egzersiz için olan aletler elinin altında ama sağlıklı olmak adına burdan okuduğun şeylerin çok faydası olmayabilir. Sonuçta her bünye farklı . belki burdan okuduklarınla kilo verebiirsin ama hamile kalınca fazlasıyla alabilirsin. o yüzden çok dikkat et çünkü İnş bebeğinin ve senin sağlığın söz konusu olacak. Artık diyestisyene gitmek çok kolay devlet hastanelerinde var önce dahiliye bölümüne gidiyorsun ordan gerekli tahlilleri yapıp seni diyestisye gönderiyorlar. Böylesi senin için çok sağlıklı olur. hatta inş hamilelik döneminde bile faydasının görürsün kilo alma ya da koruma konusunda
tavsiyen için teşekkür ederim canım çok haklısın...bu ay imkanım yok gitmeye ama önümüzdeki ay başlayacağım diyetisyene inşallah....sağol teşekkür ederim ilgin için....bebek için ama herşeyden önce sağlığm için zayıflamak istiyruum canım..
Tabi zaten sihirli kelimeler bunlar herşeyden önce sen kend i sağlığın için yap. Senin sağlığın demek çevrendekiler sağlığı demek. Her şey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?