- Konu Sahibi duygunesil
-
iyi yapmışsın spor yapacaksın ya sorun yok bende dedıklerımı yaptım 1 km kadar koştum 4kmde yürüdüm şimdi maden suyumu içiyorum
gunaydınnn canımmmmm
sabah kalktım ılık suyumu içtim bol limıonlu
e kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek ...
peynir zeytin domatesss....
ve aksamm yaklasık 1,5 saat spor yaptım ve suannn yanlarımdan belimeee öyle bir agrı saplanmıs ki felaket:)
tebrik ederim .. benim daha önümde cok yol var keske daha once baslasaydım(
gunaydınnn canımmmmm
sabah kalktım ılık suyumu içtim bol limıonlu
e kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek ...
peynir zeytin domatesss....
ve aksamm yaklasık 1,5 saat spor yaptım ve suannn yanlarımdan belimeee öyle bir agrı saplanmıs ki felaket:)
kusura bakma canım dün giremedim işlerim vardı .s o ağrıların yanmaların, kaşınmaların hepsi düşmanımız olan yağların yanmasına işarettt
kusura bakma canım dün giremedim işlerim vardı .s o ağrıların yanmaların, kaşınmaların hepsi düşmanımız olan yağların yanmasına işarettt
sorun degil canımmmmm :) dilerimm öyledirrr ..:) ..
tesekkur edem ama hiç bi şey için geç değil azaltacağın bir lokma bıle senın için kar aslında
aynen 1 haftadır dayanıyorum bırakmıcam bu sefer:)
1 haftayı tamamladıysan gerısıde gelır merak etmeeee :)
sorun degil canımmmmm :) dilerimm öyledirrr ..:) ..
nasıl gidiyo bakalım görüşmeyeliiiii :)
umarım gelir ya kendime şaşırıyorum günlerdir çikolata yemedim evde olmasına rağmen :))
azmin zaferi ha :) spor yapıyor musun pekiiiiiiii
azmin zaferi ha :) spor yapıyor musun pekiiiiiiii
bu göbek yaıları için mekik etkilimi? ne dersin
öncelikle merhaba..
Elimden geldiğimce kilo vermen konusunda sana yardımcı olmak isterim ki sende ideal bir görünüme, ruh haline ve en önemlisi miniminnacık dunyalar tatlısı bebeğine kavuşabililk yapman gereken şey tamamen başarabileceğine inanmak ve kendini kasmamak.Çünkü insan kendını ne kadar kasar ve sürekli 'hayır ben diyetteyim olmaz !' dıye engellerse, her gün tartıdaki rakama aldanıp kendi kendine kederlenirse ve en önemlisi bu yüzden kendınden nefret edecek duruma düşüp aynalara küserse bu iş olmuyor.yapman gereken tek şey biraz sabır ve disiplin.Disiplin konusu şu açıdan mesela evde yemeklerı sen yapıyorsun değil mi? yemeklere koyduğun yağ ve tuz miktarlarını yavaş yavaş azaltmakla işe başlayabılırsın.Her gün uyanır uyanmaz ılık suyunu içmelisin.Meyveden hoşlanıyorsan ara öğünde akşam yemeğinden önce abartmadan yemelisin ve en önemlisi hareket etmek, akşamları bi şey yememek işte bu kadar basit.sonrasında ise her şey istediğin gibi olacaaaaak
Süpersin canım yaa iradene bayıldım en cok hosuma gıden kafanda olayı basıtlestırmen yasam seklı olarak gormen ve buna ınanmandı
Benım sorunum ıste ben o yıyeceklerden vazgecmek ıstemıyorum onalrı yerken keyıf alıyorum dıgerlını yıyınce tokluk hıssetmıyorum helekı meyve sut yogurtla hıc aram yok bu yuzden zor gelıyor dıyet yapmak sebzeyı sevıyorum ama ekmeksızde doymuyorum zor benım ısm yanıyurumeyı sevıyorum ama 2 kucuk cocukla cıkamıyorum kılo vermek ve sureklı korumak ıstıyorum ama nasıl olcak bılmıyorum:26:
gunaydınn kızlarr:
nasılsınızz...
evet hergün en az 1,5-2 saat spor yapıyorum , normalde çok su içen biriydim ama ramazandan sonra canım istemiyordu ona da yavas yavas alısırsam tamamdır :)) şimdilik günde 1,5 litre anca(
bu göbek yaıları için mekik etkilimi? ne dersin
bende durumlar standart seni sormalı canıımmmm? :)
bende şuannn 77 78 arası gidip geliyorummm :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?