15 kilo verdim.önerilerimle benimle kilo vermek isteyenler buraya!

bu göbek yaıları için mekik etkilimi? ne dersin

Süpersin canım yaa iradene bayıldım en cok hosuma gıden kafanda olayı basıtlestırmen yasam seklı olarak gormen ve buna ınanmandı
Benım sorunum ıste ben o yıyeceklerden vazgecmek ıstemıyorum onalrı yerken keyıf alıyorum dıgerlını yıyınce tokluk hıssetmıyorum helekı meyve sut yogurtla hıc aram yok bu yuzden zor gelıyor dıyet yapmak sebzeyı sevıyorum ama ekmeksızde doymuyorum zor benım ısm yanı yurumeyı sevıyorum ama 2 kucuk cocukla cıkamıyorum kılo vermek ve sureklı korumak ıstıyorum ama nasıl olcak bılmıyorum:26:

teşekkürler ya aslında ilk kual bu bir diyet değil önce bunu içselleştırmelısın ! onlardan tamammen vazgecmeyeceksin zaten sadece miktarlarını ve yeme sıklıklarını azaltacaksın o kadar insan bi ka. gün deneyınce alışıyor hepsine inan bana her gün çıkamayabılırsın ama en azından haftada 3-4 gün çıkabılsen o bile yeter aslında.sen bi başla gerisi gelecek emin ol bu kadar ıstedıkten sonraaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…