- Konu Sahibi menzil5453
szie göre korkunç bana göre muhteşem......
Savaşların sebebi sizin gibi düşünenler biliyorsunuz değil mi? Bir tarafın ölmesi gerektiğini düşünenler yüzünden çıkıyor savaşlar.
Zihniyetiniz tiksinç ama ne desem boş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
szie göre korkunç bana göre muhteşem......
ben sizin gibi çıkar peşinde koşup denge politikası yapamam.hayret ya....bu arada zihni kalbi tiksinç olan sizsnz....yazık...Savaşların sebebi sizin gibi düşünenler biliyorsunuz değil mi? Bir tarafın ölmesi gerektiğini düşünenler yüzünden çıkıyor savaşlar.
Ne saldırması buna eleştiri denir
Yazdıklarımı istediğiniz gibi anlayıp saldırganlaşmanız beni değil sizi anlatır.
Yadıklarımdan, "Bu masum kuzucuk askerlere üzülüp Filistin'e müstehak" modunda (?) yazdığım kanaatine nerden vardığınızı açıklayayım:
Çünkü siz Filistin'de ölenlere üzülüp İsrail askeri öldüğünde seviniyorsunuz.
Yani siz temelde "insanların birbirini öldürmesine" karşı değilsiniz. Kimin kimi ölüdrdüğü önemli sizin için. Benim için öyle değil.
Bundan dolayı, İsrail için nefret söylemi geliştirmeyen kişiler size göre Filistin için üzülmüyordur. Hatta onların ölmesine müstehak diyordur, diye anlıyorsunuz.
Siz insanların "sünni müslüman öldürmesini" eleştiriyorsunuz, ben "insanların birbirini öldürmesini" eleştiriyorum ve durumun nsebeplerine bakıyorum.
Yani hayata ve olaylara bakış açımız farklı.
Somut örnek vereyim. Yahudi bir profesörle yahudi bir öğrencinin konuşmasının olduğu bir video bastım ya hani, onu izleyin. Sizin düşünme sistematiğiniz oradaki yahudi öğrenci gibi, benimki ise profesörün düşünme sistematiğ ile bire bir aynı.
Şu video:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152521776496912&set=vb.265705951911&type=2&theater
Sanırım oldukça net yazdım, artık bu konuda daha fazla yazmayacağım.
600 den fazla insan ölürken 15 tane asker ölmüş pek sevinecek birşey yok. hem onlarında emir altında olduğunu unutmamak lazım..herkesin canı yanar
Bu bebek katillerin ölumune sevinmek insanları neden bu kadar rahatsız ediyor acabaSavaşların sebebi sizin gibi düşünenler biliyorsunuz değil mi? Bir tarafın ölmesi gerektiğini düşünenler yüzünden çıkıyor savaşlar.
Ne saldırması buna eleştiri denir :)))
Tabii canım 'onlar toprak sattı şimdi ağlıyorlar' demek mi Filistine üzülmek oluyor? Bu cümle düşüncelerinizi açıklıyor. Yoksa illa Kahrolsun İSrail demene gerek yok. KAldı ki Sunni müslümanlığı olaya karıştırmadım bile bu senin saçma önyargından öteye gitmez.
Ayrıca o videoda yahudi profesor birşeyleri müstehak görme konusuna eleştiri getiriyor oysa sen böyle düşünmüyorsun.
Bir de o yahudi öğrenci öldürüldüğü için bugun çocuuk ölümünü savunuyor yapılan her pisliğe geçmiş acısnı sunuyor yani benim düşüncemin yanından bile geçmez
siz kim oluyorsunuz da şahsıma yorum yapmaya kalkışıyorsunuz.....düşüncelerime karşı beyanda bulunabilirsin ama şahsıma hiçbir şey diyemezsin.sizin bulunduğunuz konuma çekemicem kendimi ama cahil laflarınızı fazlasıyla iade ediyoorum.zaten belii bu...
canım düşüncelerini anlamamak mümkün mü?napsınlar onlarınki de ........hizmet aşkı:))))
yapmaya devam edin.bol halcikler size....ben karakterinize bişey demicem çünkü ortada bir karakter yokdüşünceler karakterin aynasıdır. o nedenle şahsınıza yorum yapmaya kalkışıyorum :) ve yapıyorum da.
canım benim herkes kendinden sorumludur hiç merak etme eken biçilir de elbet...HİTLER'İN RUHUNA YASİN OKUYACAM BU KADİR GECESİNDEW BU ARADA:)))UTanıyorum ülkemden , kendi bebeğinin canını alsa o zaman da ölume karşıyım der miydi?
Bu kadar ücretsiz avukatlık fazla şaşırtıcı cidden.
Katliin ölumune sevinmenin nesi canice o adam yasasa daha çok masum öldürecek elbette seivcez
yapmaya devam edin.bol halcikler size....ben karakterinize bişey demicem çünkü ortada bir karakter yok![]()
her konuda oldugu gibi filistin askeriyesinde de hiyerarşi var
nasıl ki gezi olaylarında bizim tüm polisler bir tutuldu hepsine lanet yagdırıldı aynı zihniyet bunda da var
bi olay olurken herkesi bir tutup tümevarım olarak yargılamak doğru değil
ölen askerlerin acımasız oldugunu nerden biliyosunuz
bi gence 3 kurşun sıkılmış mesela o örnek veriliyor onu yapan askerin öldüğü ne malum
belki de içlerinde en masumları öldü
hepsi de işkence yapıyor diyemez kimse medyadan ne görüyosak ona göre yorum yapıyoruz
Allah korusun Türkiye'de bi savaş çıksa bizim askerlerimizde öldürecek siz çıkıp bizim askerimiz katil hepsi ölsün gebersin mi diceksiniz
savaşları çıkaran askerler değil![]()
ben size hakaret etmedim ve etmem de.... Size tek söz:zulme sessis kalmak da zulme ortak olmaktr.(hadis-i şerif)benim tuhafıma giden şey ise;israil terörüne tek kelime yok ama bizim dediklerimize hakaretle saldırıya geçiyorsunuz.....bunun bi açıklaması yok....Tamam he ben karaktersizim falan en karakterli sensin he tamam.
Ayrıca tek duyar sahibi sizmişsiniz gibi davranıyorsunuz. Burada bizi itibarsızlaştırmaya çalışan da sizsiniz. Ben kendi şahsım adına konuşayım israili savunacak tek kelime etmedim. Asla da etmem. Hiçbir katili haklı bulamam. Hiçbir topikte de bu konuda bir yorum yapmadım. üzgünüm çok üzgünüz hepimiz. Neler izliyoruz görüyoruz vicdanımız bizim de el vermiyor. Bizde ağlıyoruz. Yani merak etmeyin bizde merhamet sahibi insanlarız. En önemlisi hepimiz insanız. Ama buraya gelip oooh israilli öööll-müüüş zılgıt çekerim lililili demekle bunun bitmeyeceğini biliyoruz. Bunu bu şekilde durduramayacağımızı da biliyoruz. Sadece komik oluyor ortalık bu kadar karışıkken böyle gereksiz yorumlar. Savaş her zaman kötüydü hala kötü. Siz bu tarz yorumlarla traji komik hale getiriyorsunuz. Biz buraya çıkıp ''kahrolsun israil'' yazmadık diye merhametsiz vicdansız israil yandaşı falan oluyoruz. Ayıp ediyorsunuz yani. Bu da son yorumum. Zira ne desem ''ahan da israil yandaşı bu pehh'' diyeceksiniz. Hadi hoşçakalın. Iyi zılgıtlar.
tamam he ben karaktersizim falan en karakterli sensin he tamam.
ayrıca tek duyar sahibi sizmişsiniz gibi davranıyorsunuz. burada bizi itibarsızlaştırmaya çalışan da sizsiniz. ben kendi şahsım adına konuşayım israili savunacak tek kelime etmedim. asla da etmem. hiçbir katili haklı bulamam. hiçbir topikte de bu konuda bir yorum yapmadım. üzgünüm çok üzgünüz hepimiz. neler izliyoruz görüyoruz vicdanımız bizim de el vermiyor. bizde ağlıyoruz. yani merak etmeyin bizde merhamet sahibi insanlarız. en önemlisi hepimiz insanız. ama buraya gelip oooh israilli öööll-müüüş zılgıt çekerim lililili demekle bunun bitmeyeceğini biliyoruz. bunu bu şekilde durduramayacağımızı da biliyoruz. sadece komik oluyor ortalık bu kadar karışıkken böyle gereksiz yorumlar. savaş her zaman kötüydü hala kötü. siz bu tarz yorumlarla traji komik hale getiriyorsunuz. biz buraya çıkıp ''kahrolsun israil'' yazmadık diye merhametsiz vicdansız israil yandaşı falan oluyoruz. ayıp ediyorsunuz yani. bu da son yorumum. zira ne desem ''ahan da israil yandaşı bu pehh'' diyeceksiniz. hadi hoşçakalın. iyi zılgıtlar.
işte bu olmadı.canım benim herkes kendinden sorumludur hiç merak etme eken biçilir de elbet...HİTLER'İN RUHUNA YASİN OKUYACAM BU KADİR GECESİNDEW BU ARADA:)))
ben size hakaret etmedim ve etmem de.... Size tek söz:zulme sessis kalmak da zulme ortak olmaktr.(hadis-i şerif)benim tuhafıma giden şey ise;israil terörüne tek kelime yok ama bizim dediklerimize hakaretle saldırıya geçiyorsunuz.....bunun bi açıklaması yok....
canım benim herkes kendinden sorumludur hiç merak etme eken biçilir de elbet...HİTLER'İN RUHUNA YASİN OKUYACAM BU KADİR GECESİNDEW BU ARADA:)))