15 İsraill askeri öldürüldü

e ustasının öğrencisi elbet, camidei içki içtiler, başörtülü bacıma saldırıdlar eğitimini güzel almışsınız.

sayfa sayfa geri gidip bulamazmış. buacaksınız. iddianı kanıtlayacaksın. yoksa yalancı ve iftiracısınız demektir.

hahaha iftiracı derken bana iftira atıyor akp değilim ki ben?
işte komik olan kısmı buydu :D

Ben AKp yanlısı değilim, gazze ve bir çok konuda tepkisi de bence yetersiz
ama bazı söylemleri komk oluyor onun yüzünden ateist oldum diyeni bile var :D :D
bu topiğin yeri zaten siyaset değil.....burda akplisi de chplisi de bdplisi de var ve biçoğu da aynı acıyı yaşıyor filistin adına...eminim....ama işte bazıları iki şey öğrenip gelmiş.yok bilgiliym bilgisizsn,yok gezilym akplisn.tövbe tövbe.geziye hiç değinmek istemem ama orda olup bitenleri bir polis eşi olarak eşimden çok iyi bilirim.polis öcü onlar melek...

e ustasının öğrencisi elbet, camidei içki içtiler, başörtülü bacıma saldırıdlar eğitimini güzel almışsınız.

sayfa sayfa geri gidip bulamazmış. bulacaksınız. iddianı kanıtlayacaksınız. öyle kafanıza göre yazmak yok.

söylediğimi iddia ettiğiniz cümleleri önüme koyunuz.

yoksa yalancı ve iftiracısınız demektir.

AL ikinci cümlenein kanıtı burda. Birincisi ise dolayslı demiştim seni genel olarak takip eeden bilir zaten okuma aşkıznız :D :D

Son cümlene bak:
Alıntı candan44 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
"Ayyy Allah belalarını versin ne kadar üzüldüm Filistin'de ölen çocuklara" falan yazarak üzülmüş mü oluyorsunuz?

Ha bir de şöyle devam etmek gerek elbet: "Bugün televiyonda görünce o kadar ağladım ki, lanet olası Yahudiler! Gebersinler inşALLAH!"

Bunlar benim gözümde üzüntü değil sadece laf salatası, din sömürüsü, başka hiç bir anlam yok.

Ama elbet 1.5 milyar müslümanın en iyi yaptığı şeydir ağlamak.

Düşüncem bu. Aşırı samimiyetsiz buluyorum bu tepkileri. Yıllardır yıllardır aynı şey!

Bir adım ilerleme yok, ne bilimde ne teknolojide ne üretimde.

Ülkeyi satıp satıp yeme ve felaket olunca bol bol gözyaşıyla kendini acındırma çabası var.
(!)

Son düzenleme:
bu topiğin yeri zaten siyaset değil.....burda akplisi de chplisi de bdplisi de var ve biçoğu da aynı acıyı yaşıyor filistin adına...eminim....ama işte bazıları iki şey öğrenip gelmiş.yok bilgiliym bilgisizsn,yok gezilym akplisn.tövbe tövbe.geziye hiç değinmek istemem ama orda olup bitenleri bir polis eşi olarak eşimden çok iyi bilirim.polis öcü onlar melek...

İsrail askerine bile empati kurdular ya la :D
Emir kuluymuş
Ama polise gleince her birinin söylemi geçmişten belli,kayıtlı yani

AL ikinci cümlenein kanıtı burda. Birincisi ise dolayslı demiştim seni genel olarak takip eeden bilir zaten okuma aşkıznız :D :D

Son cümlene bak:
Alıntı candan44 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
"Ayyy Allah belalarını versin ne kadar üzüldüm Filistin'de ölen çocuklara" falan yazarak üzülmüş mü oluyorsunuz?

Ha bir de şöyle devam etmek gerek elbet: "Bugün televiyonda görünce o kadar ağladım ki, lanet olası Yahudiler! Gebersinler inşALLAH!"

Bunlar benim gözümde üzüntü değil sadece laf salatası, din sömürüsü, başka hiç bir anlam yok.

Ama elbet 1.5 milyar müslümanın en iyi yaptığı şeydir ağlamak.

Düşüncem bu. Aşırı samimiyetsiz buluyorum bu tepkileri. Yıllardır yıllardır aynı şey!

Bir adım ilerleme yok, ne bilimde ne teknolojide ne üretimde.

Ülkeyi satıp satıp yeme ve felaket olunca bol bol gözyaşıyla kendini acındırma çabası var.
(!)

Pişkinlik ve laf kalabalığı yapmadan iddianızı kanıtlayınız.

"çok biliyorum" cümlemi. "Filistinli mülteci toprak sattı." cümlemi bu yayınladığınız yerde göremiyorum.

lütfen bu cümleleri kopyalayıp önüme koyun.

Pişkinlik ve laf kalabalığı yapmadan iddianızı kanıtlayınız.

"çok biliyorum" cümlemi. "Filistinli mülteci toprak sattı." cümlemi bu yayınladığınız yerde göremiyorum.

lütfen bu cümleleri kopyalayıp önüme koyun.

Tayyibin tekniği. Hayır ben de bekledim çarpıtılacak mı birşey mi yazmıştın acaba onu mu çarpıtacak diye. Ama o bile çıkmadı...

Son düzenleme:
HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK VEYA AŞAĞILAMA SUÇU

MADDE 216. (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması hâlinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

MADDE 218. - (1) Yukarıdaki maddelerde tanımlanan suçların basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.

Savaşı kınayın, bebekleri, masum insanları öldürenleri kınayın ama sizi güzelce ikaz etmiştim, yukarıdaki kanunları okuyun, siz kelime kodlayıp o kelimelerin geçtiği içeriklerin şıp diye yakalandığını, sonra da dava edildiğini bilmiyorsunuz sanırım.

Bu konuyu kapatıyorum, yorumlar daha sonra incelenip gereken neyse yapılacaktır.

Back