15 İsraill askeri öldürüldü

Masumlara silah sıkan askerler ölmüş. Neden üzüleyim buna? İsrailli sivil mi ölmüş hümanistlik yapayım ki o ülkedeki sivillerden çoğu da Gazze'nin bombalanmasını alkışlıyor. Zulm eden insanın ölmesine sevinirim vicdanım da çok rahat.

O ölen İsrail askerleri kurban. Çünkü tanrılar kurban isterler. Çünkü Filistin'i vurabilmenin bahanesidir onlar. Hamas ise İsrail çıkarlarına hizmet eden örgüt. Filistinliler ise; denize düşüp yılana sarılan insanlar Bu gerçekleri görmek lazım Buradaki herkesin hikaye yaşı çoktan geçti.

Hangi nefretten bahsediyoruz,bunu hangi süslü kelimelerle yumuşatıp önümüze sunuyorsunuz böyle? Kadın,çocuk veya yaşlı demeden bu adilerin elinde ölüm oyuncağı olmuş Filistin halkı. Elbette ki nefret beslicem ve Kahrolsun dicem.
Pkk ile diğer alanlarda karşılaştırırken iyidi , şimdi bununla da karşılaştırın bakalım : Pkk ya aynı yumuşaklık gösterilir miydi
Öldürmekten zevk alan , ölümü acıtarak yapmaktan hoşlanan bir varlığa , beyin yıkanmış diyemem ve ona üzülemem, gebersin , kahrolsun , ateşi bol olsun
Haa, bir de
İnsanlar gerizekalı değil, neyi niye yaptığını çok iyi biliyor.
Bunlar da şu sanıyor bu sanıyor diyorsunuz ya.
Dünyadan bir pisliğin kalkmış olduğuna sevinmek için bir şey olduğunu sanmaya gerek yok

Son düzenleme:
Rahatsız olan insan bir kez olsun tepkisini belli eder. Ama sizde o tepkiden emare bile yok.. Sadece ben değil, bunu bu forumda çok kişi farketmiştir. Allah korusun bir yakınınızı zalimce öldürselerdi yine aynı tepkiyi mi verirdiniz? Bence hayır. İşte biz o insanlara sizin gibi ırk penceresinden bakmadığımız kardeş gözüyle baktığımız için bizim zalime olan nefretimiz bu yüzden. İnsan kardeşini zalimce katleden birine sempati duyamaz herhalde..

Bu durumda lafı laf üstüne pişirmek yerine; diplomatik çözümler üretilmelidir. Benim televizyonlarda gördüğüm herkes lafı laf üstünde pişirmekten başka birşey yapmıyor.

nefret söylemi.

kendimi arabsitan'da yaşıyorum zannetmeye başladım.
AAAAAA NE TESADÜÜÜÜFFFF.....BEN DE SİZİN MESAJLARINIZI OKUYUNCA KENDİMİ İSRAİLDE ZANNETTİM....YA DA İSRAİL BURAYA DA MI GELMİŞ DİYECEM AMA O D......LARIN HARCI MI GELMEK...siz önce özelden sorduğum SORDUĞUM SORULARA cevap verin derim.NE BİLEYİM KAÇTINIZ GİBİ GELDİ BANA CEVAP ALAMYINCA!...
bu sizi rahatsız ediyor ama yine vurgulayayım:BENİM KİTABIMDA YAHUDİLERİN SONU YAZILIYOR.NE BİR AĞAÇ NE BİR TAŞ BİLE ONLARI KABUL ETMEYECEKTİR.BENİM KİTABIM İNDİRİLEN SON KİTAP.ALLAH-U EKBER...
NEYSE YAAA SİZN BURADAKİ AMACINIZ BELLİ:KONUYU KAPATTIRMAK.KEŞKE SANL ALEMDE DEĞİLDE GERÇEK HAYATTA İNSANLARA BU DÜŞÜNCELERİNİZİ ANLATSAYDINIZ.....

Son düzenleme:
O ölen İsrail askerleri kurban. Çünkü tanrılar kurban isterler. Çünkü Filistin'i vurabilmenin bahanesidir onlar. Hamas ise İsrail çıkarlarına hizmet eden örgüt. Filistinliler ise; denize düşüp yılana sarılan insanlar Bu gerçekleri görmek lazım Buradaki herkesin hikaye yaşı çoktan geçti.

Hamas konusuna katılıyorum da, kimse kimseye öğretmencilik oynamasa iyi olur.

hanımlar lütfen, nerdeyse hergününüz banlı geçecek, biraz dikkat edelim rica ediyorum, polemik, hakaret olmasın.

Sanırım candan44 tüm ırka nefret söyleminden bahsetti, dünya'nın çeşitli yerlerinde yahudi birçok insan var, bu yaşanan vahşette hiçbir suçu günahı olmayanları da işin içine katarak yazmayın demek istedi büyük ihtimalle.
sayın mune,....... Demek istedi buyuk ihtimalle,diyorsunuz!valla baya pembe pencereden bakmışsınız.

"Ayyy Allah belalarını versin ne kadar üzüldüm Filistin'de ölen çocuklara" falan yazarak üzülmüş mü oluyorsunuz?

:5:

Ha bir de şöyle devam etmek gerek elbet: "Bugün televiyonda görünce o kadar ağladım ki, lanet olası Yahudiler! Gebersinler inşALLAH!"

Bunlar benim gözümde üzüntü değil sadece laf salatası, din sömürüsü, başka hiç bir anlam yok.

Ama elbet 1.5 milyar müslümanın en iyi yaptığı şeydir ağlamak.

Düşüncem bu. Aşırı samimiyetsiz buluyorum bu tepkileri. Yıllardır yıllardır aynı şey!

Bir adım ilerleme yok, ne bilimde ne teknolojide ne üretimde.

Ülkeyi satıp satıp yeme ve felaket olunca bol bol gözyaşıyla kendini acındırma çabası var.
(!)

9 milyon Filistinlinin 5 milyonu multeci konumunda ve tüm hepsinin ülkeyi sattğına inanmanın dayanılmaz vicdani rahatlığı
Sahi okumak diyordunuz di mi her yorumunuzda
Siz bu masum kuzucuk askerlere üzülüp Filistine müstehak modunda gezin bkalım

1980 öncesinde Türkiye'deki şehirlerindeki duvarlar Yaşasın ......izm, Kahrolsun .....izm yazılarıyla doluymuş. Yani insanların düşünlerini anlatabilmeleri 2 kelimeden öteye gidemiyormuş. Buradaki sayfaları okurken kendimi 1980 öncesinde gibi hissetim

Ya arkadaşlar ak-kara her zaman olacaktır.lütfen cevap yazmayın....amaçları belli:topiği kapattırmak....e napsınlar onların da safı belli!

o ölen israil askerleri kurban. çünkü tanrılar kurban isterler. çünkü filistin'i vurabilmenin bahanesidir onlar. Hamas ise israil çıkarlarına hizmet eden örgüt. Filistinliler ise; denize düşüp yılana sarılan insanlar bu gerçekleri görmek lazım buradaki herkesin hikaye yaşı çoktan geçti.
tanrılar kurban isterler:60::60::60:siz çok fantastik izliyorsunuz sanırm:1:

Son düzenleme:
Hanımlar lütfen, nerdeyse hergününüz banlı geçecek, biraz dikkat edelim rica ediyorum, polemik, hakaret olmasın.

Sanırım candan44 tüm ırka nefret söyleminden bahsetti, Dünya'nın çeşitli yerlerinde Yahudi birçok insan var, bu yaşanan vahşette hiçbir suçu günahı olmayanları da işin içine katarak yazmayın demek istedi büyük ihtimalle.

Katılıyorum size

Çok fena karıştırdın suan bacım ben o lafı israil'i neredeyse övecek cenahın adına yazdım :))
küçük kız çocuğu edasıyla özür dileyeym:özüllll dileyimmm:38:yav neyse ya amaçları belli zaten.benim şaşırdığım tek şey mune'nin yazdığı:yok canan44 şunu bunu dmek istemiş buyuk ihtimalle,diye yazmış:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:dicek laf yok....vay be....

Son düzenleme:
biri bana israil askerleri suçsuz demesİn sakın. buyrun seyredin bunu. bu delikanlıya 3 kere sırf ölsün diye ateş edenler israil askerleri.
hümanistim dibine kadar evet. ama o dibte bir yere kadar.
evet tekrar ediyorum. üzülmüyorum
.izleyin
buna farklı bakanlar bu videoyu izlesinler.
[video=youtube;f1EmTyLFZQM]http://www.youtube.com/watch?v=f1EmTyLFZQM[/video]

Son düzenleme:
Zalimlerin ölümüne üzülmüyorum...

Eski bir İsrail askerinin anlattıklarını okuyun lütfen. Dün gece buraya konu açtım, adam ordudan ayrılmış Filistinlilere yapılanlara dayanamamış...

Back