15 İsraill askeri öldürüldü

Neyse hadi arkadaşlar boş konuşuyoruz hepimiz biraz icraat
GAZZE ILAÇ yazıp 3072'ye göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz ...

Son düzenleme:
Lütfen akıl, bilim demeyelim rica ediyorum. Ben bir film önerdim de bilgisizsin şunu oku bunu oku dedin bana da bilmem ney dee... dediler.[/QUO

Doğru aslında, bu zihniyetin anladığı iki şey var: Dua ve beddua. :6:

KEndine gel artık ya ben çok okuyorum ben çok bilyiorum ben ben ben
Benden farklı olarak ne biliyorsun söylesene yada herhangi birinden
Ne kadar büyük artın olabilir ki bu laflar bilim insanı edasıyla sarf edip insanları aşağılıyorsun bu şu zihniyet diye.
Çok bilsen emin ol çok biliyorum demezdin.
5 milyon Flistinli mültecinin toprak sattığını iddia edecek kadar bilgisizsin oysa.
S..dik yarışı mı candan teyze bu

Son düzenleme:
Aynen öyle israil için dua etcem gibi bişeyler yazsan böyle olmazdı.
kim demiş israil devlettr diye:53:şimdi de teröre devlet mi diyorlar...benim bildiğim bir ismet inönü israili devlet olarak tanıyan tek kişiydi türkiyede...bu arada bilgili konusuna gelince de boşver takma.bilgiden kastları boş magazin.......

Son düzenleme:
kim demiş israil devlettr diye:53:şimdi de teröre devlet mi diyorlar...benim bildiğim bir ismet inönü israili tanıyan tek kişiydi türkiyede...bu arada bilgili konusuna gelince de boşver takma.bilgiden kastları boş magazin.......

Tabi israil devletmiş savunma hakkı varmış falan daha neler neler

Kin nefretle bir ülke gelişmeyecek olsaydı bu ülkenin başında İsrail gelirdi.

Akıl ve bilim kısmını atlamışsınız.

İçtiğiniz ilaçlar, kullandığınız teknololji, yediğiniz domates İsrail.

Son 105 yılda 100 BİLİM ÖDÜLÜ var yahudilerin.

Müslümanların 3.

İslam coğrafyası tüketmekten doğayı mahvetmekten, İsrail'le anlaşan, altın işlemeli tuvaletlerine yediği hak ve rüşvetleri boşaltan yöneticileri alkışlamaktan başka neden anlar?

Türk işi versiyonları da boldur, sırıta sırırta ağzını yaya yaya "yaaa yiyorlar ama çalışıyorlar, yaaaa çaldıysa benim paramı çaldı" şeklinde konuşurlar.

Normal olan buysa, sonucuna katlanacak, sineye çekeceksin.

İsrail tepene binecek sen de ağlayacaksın. :51:

benimde zaten savundugum bu
kii buraya gelip israile lanet yagdıranların gezideki polislere haklılar öldürsünler vursunlar kırsınlar diye gezi eylemcilerine lanet yagdırdıklarını biliyorum
neden ? çünkü onlar erdoganın polisi onlar öldürselerde haklılar
neden ? çünkü onlar müslümanlar
mesele bu.

yanlışşşş....

çünkü onlar müslüman değil, onlar siyasal islamcı arap diyecektin.
Filistinde şu an hamas gibi teröristler değil de Filistin kurtuluş örgütü olsaydı filistin falan bunların umurunda olmazdı.
Irakta Işidin yaptığı katliamlar sonucu ölenler de müslüman ama kimin sesi çıkıyor. Şimdi hiç onlara da üzülüyoruz demesinler Işidi ortadoğunun başına bela eden hükümetin destekçileri bunlar çünkü.
Denklem şu bunların kafalarına göre: müslüman olmayan müslüman öldürürse kötü. Ölen müslümana ve öldürene göre tepki değişir. Amerika ırakta müslüman öldürürken pek dert etmezler mesela. Müslüman müslümanı öldürürse de sıkıntı yok. Ölen Türk veya Türkmense zaten hiç problem değil bunlara göre. Bu durumda öldürenin de önemi kalmıyor.
Şurada hamasın nasıl da usame bin ladin gibi sırf bahane olmak için var edildiğini biri yazdı diye İsrail yanlısı ilan etmişler.
Bunların üzülmeleri insancılıkları falan hepsi yalan. Kendi ülkesindeki öldürülen çocuklara iyi olmuş deyip annesini meydanda yuhalayanlardan ne beklersin.
Devam etsinler filistin için israili lanetliyoz diye vicdan mastürbasyonu yapmaya.
Cennete giderler bu şekilde.

Akıl ve bilim kısmını atlamışsınız.

İçtiğiniz ilaçlar, kullandığınız teknololji, yediğiniz domates İsrail.

Son 105 yılda 100 BİLİM ÖDÜLÜ var yahudilerin.

Müslümanların 3.

İslam coğrafyası tüketmekten doğayı mahvetmekten, İsrail'le anlaşan, altın işlemeli tuvaletlerine yediği hak ve rüşvetleri boşaltan yöneticileri alkışlamaktan başka neden anlar?

Türk işi versiyonları da boldur, sırıta sırırta ağzını yaya yaya "yaaa yiyorlar ama çalışıyorlar, yaaaa çaldıysa benim paramı çaldı" şeklinde konuşurlar.

Normal olan buysa, sonucuna katlanacak, sineye çekeceksin.

İsrail tepene binecek sen de ağlayacaksın. :51:

Bir kaç cümlen hariç aksini iddia etmiyoruz zaten kaldı ki bu kaçıncı baskı yahu :D

Soyları kurusun İsrailin kansızz köpeklerrrr :47::47:
Gördüm yine paylaşmışlarr bebekleriii offfffffffffffffffffffff :47::47::47::47::47::47:

yanlışşşş....

Filistinde şu an hamas gibi teröristler değil de Filistin kurtuluş örgütü olsaydı filistin falan bunların umurunda olmazdı.
Irakta Işidin yaptığı katliamlar sonucu ölenler de müslüman ama kimin sesi çıkıyor. Şimdi hiç onlara da üzülüyoruz demesinler Işidi ortadoğunun başına bela eden hükümetin destekçileri bunlar çünkü.
Denklem şu bunların kafalarına göre: müslüman olmayan müslüman öldürürse kötü. Ölen müslümana ve öldürene göre tepki değişir. Amerika ırakta müslüman öldürürken pek dert etmezler mesela. Müslüman müslümanı öldürürse de sıkıntı yok. Ölen Türk veya Türkmense zaten hiç problem değil bunlara göre. Bu durumda öldürenin de önemi kalmıyor.
Şurada hamasın nasıl da usame bin ladin gibi sırf bahane olmak için var edildiğini biri yazdı diye İsrail yanlısı ilan etmişler.
Bunların üzülmeleri insancılıkları falan hepsi yalan. Kendi ülkesindeki öldürülen çocuklara iyi olmuş deyip annesini meydanda yuhalayanlardan ne beklersin.
Devam etsinler filistin için israili lanetliyoz diye vicdan mastürbasyonu yapmaya.

Bunlar bunlar bunlarr bu nedir ya sensin bu :D hitap etme şekline bak
Ayrıca yazdığın şeyler yaptğını karşılaştırmalar da sadece sana ait olan saçmalıklar
Ölü ayrımı yapan da bizzat sensin

Tabi israil devletmiş savunma hakkı varmış falan daha neler neler
e canım bi laf vardır ama neyse....ehil kendini her zaman cahil, cahil ise her zamn bir ben bilgiliym sanarmış....ehil ile cahil farkı...inansınlar bakalım.....dünya bugün yarın değil.ömrümüz yetmeyecek belki ama israil terörünün sonunu biliyoruz....israil de bildiği için kudrmuş ya...

yanlışşşş....

hıh tam da bu işte. çok güzel açıklamışsınız bide bu yönden baktım olaya gerçekten haklısınız
verdiğiniz örneklerle de teoriniz gayet doğru dedirtiyor :46::46::46:

e canım bi laf vardır ama neyse....ehil kendini her zaman cahil, cahil ise her zamn bir ben bilgiliym sanarmış....ehil ile cahil farkı...inansınlar bakalım.....dünya bugün yarın değil.ömrümüz yetmeyecek belki ama israil terörünün sonunu biliyoruz....israil de bildiği için kudrmuş ya...

eleştirdikleri şeyi bizzat yaparlarken ayrı bi eğlenceli oluyor.
ölü ayrımı derken filistin konusuda başka meseleri öne sürerken mesela ya da bizlerin neye üzülüp üzülmediği konusunda saçmalarlarken

yanlışşşş....

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

israil de masum sivil olse de uzulurum ama askerleri olunce zerre uzulmuyorum

KEndine gel artık ya ben çok okuyorum ben çok bilyiorum ben ben ben
Benden farklı olarak ne biliyorsun söylesene yada herhangi birinden
Ne kadar büyük artın olabilir ki bu laflar bilim insanı edasıyla sarf edip insanları aşağılıyorsun bu şu zihniyet diye.
Çok bilsen emin ol çok biliyorum demezdin.
5 milyon Flistinli mültecinin toprak sattığını iddia edecek kadar bilgisizsin oysa.
S..dik yarışı mı candan teyze bu

hahahahaaaa

bunu her yere yazıyorsunuz. demediğim ve ifade etmediğim şeyleri. bu cümlelerimi önüme koyunuz:

"çok biliyorum" cümlemi. "Filistinli mülteci toprak sattı." cümlemi.

lütfen bu cümleleri kopyalayıp önüme koyun. derhal bu kulübü terk edeyim.

koyamıazsanız?

hahahahaaaa

bunu her yere yazıyorsunuz. demediğim ve ifade etmediğim şeyleri. bu cümlelerimi önüme koyunuz:

"çok biliyorum" cümlemi. "Filistinli mülteci toprak sattı." cümlemi.

lütfen bu cümleleri kopyalayıp önüme koyun. derhal bu kulübü terk edeyim.

koyamıazsanız?

senin için sayfa sayfa geriye gidip cümle arayamam insan yazdıığından haberdar olmalı oysa.
Birinci cümlen dolaylı ifadendir .
Diğeri de onlar da toprak sattı şimdi ağlıyor tarzında bir cümleydi.

Son düzenleme:
eleştirdikleri şeyi bizzat yaparlarken ayrı bi eğlenceli oluyor.
ölü ayrımı derken filistin konusuda başka meseleri öne sürerken mesela ya da bizlerin neye üzülüp üzülmediği konusunda saçmalarlarken
cevao vermiyorum.dolaylı dolaylı tek şey:her şeyi hükümete getiriyorlar...yok yok pardon dünyanın çeşitli yerlernde katliam yapanlar da hükümetin eseri:60::60::60:

cevao vermiyorum.dolaylı dolaylı tek şey:her şeyi hükümete getiriyorlar...yok yok pardon dünyanın çeşitli yerlernde katliam yapanlar da hükümetin eseri:60::60::60:

Ben AKp yanlısı değilim, gazze ve bir çok konuda tepkisi de bence yetersiz
ama bazı söylemleri komk oluyor onun yüzünden ateist oldum diyeni bile var :D :D

senin için sayfa sayfa geriye gidip cümle arayamam insan yazdıığından haberdar olmalı oysa.
Birinci cümlen dolaylı ifadendir .
Diğeri de onlar da toprak sattı şimdi ağlıyor tarzında bir cümleydi.

e ustasının öğrencisi elbet, camidei içki içtiler, başörtülü bacıma saldırıdlar eğitimini güzel almışsınız.

sayfa sayfa geri gidip bulamazmış. bulacaksınız. iddianızı kanıtlayacaksınız. öyle kafanıza göre yazmak yok.

söylediğimi iddia ettiğiniz cümleleri önüme koyunuz.

yoksa yalancı ve iftiracısınız demektir.

Son düzenleme:
Back