15 İsraill askeri öldürüldü

Hitlerin ruhuna yasin ha :) Böyle faşistçe bir bakış açısıyla olaya baktığınıza göre nazillerin ne tür katliamlar yaptığından haberiniz yok. Muhtemelen kitaplarla da aranız iyi değil. En azından ''Schindlers List''i izleyin.

Boykotla ilgili yazdığım her bir şeyin arkasındayım. Bu demek değil ki İsrail yandaşlığı yapıyorum ya da sizin itham ettiğiniz herhangi bir görüşü benimsiyorum falan. Boykotu saçma buluyorum evet ülke İsrail ile ticari ilişkileri kesmediği sürece saçma buluyorum. Bunun arkasındayım.

canım hitleri facebooktan paylaşımdan fala görmüştür daha fazla bilgisi olduğnu sanmıyorum :9:

Mesele sizin demeniz değil yaptığınız karşılaştırma zaten.

benimde zaten savundugum bu
kii buraya gelip israile lanet yagdıranların gezideki polislere haklılar öldürsünler vursunlar kırsınlar diye gezi eylemcilerine lanet yagdırdıklarını biliyorum
neden ? çünkü onlar erdoganın polisi onlar öldürselerde haklılar
neden ? çünkü onlar müslümanlar
mesele bu.

Kolayı fantayı boykot ederek savaşı durduracağını sanan zihniyet = İsrail askerlerinin ölümüne sevinerek savaşın biteceğini sanan zihniyet.

Bunun gibi mesela ilk karşıma çıkanı aldım ekledim
Kimse boykotla savaşın duracğını falan sanmıyor. Bakın bu da sizinn yaftanız ve horlaycı yorumunuz

Kimse sanmıyor diyorsunuz ama böyle sananlar var. Kolayla savaşın duracağını sananlar var. İsrail askerlerinin ölümüne sevinerek savaşın biteceğini sananlar da... Ben bunları gördüm, bu insanlarla konuştum, tartıştım bu meseleyi. Böyle olduklarını gördüm ki yazdım. Kaldı ki bu yaftacı ve horlayıcı sandığınız ama baya gerçekçi yorumumu siz üstünüze alınmışsınız. O sizin takdiriniz.

:41:

Ben seni anlıyorum, söylediğin şey çok yanlış ama seni buna itiyorlar çünkü neredeyse İsraili bağırlarına basacaklar.
bak gördünmü nasıl da tutamadılar kendilerini:60: israile gelince insancıllar bazıları ,hitlere gelince katil vs. gibi demeşlerle nasıl da hakatret var.hitler-israil farkı olmamasına rağmen farklı tepki ortada.yazık ya komikler....

Son düzenleme:
benimde zaten savundugum bu
kii buraya gelip israile lanet yagdıranların gezideki polislere haklılar öldürsünler vursunlar kırsınlar diye gezi eylemcilerine lanet yagdırdıklarını biliyorum
neden ? çünkü onlar erdoganın polisi onlar öldürselerde haklılar
neden ? çünkü onlar müslümanlar
mesele bu.

Kısır döngunun içine girdik farkındaysan.
Neyse ben tekrar ediyorum İsrail bir devlet değil çnükü topraklar kendilerine ait değil onlar teror topluluğu ve askerler de o topluluğa ait yani bir devletin polisiyle karşılaştırılamaz bile.

Kısır döngunun içine girdik farkındaysan.
Neyse ben tekrar ediyorum İsrail bir devlet değil çnükü topraklar kendilerine ait değil onlar teror topluluğu ve askerler de o topluluğa ait yani bir devletin polisiyle karşılaştırılamaz bile.

evet çok farklı frekanslardan konuşuyoruz biz..
herneyse :ssz:

Kimse sanmıyor diyorsunuz ama böyle sananlar var. Kolayla savaşın duracağını sananlar var. İsrail askerlerinin ölümüne sevinerek savaşın biteceğini sananlar da... Ben bunları gördüm, bu insanlarla konuştum, tartıştım bu meseleyi. Böyle olduklarını gördüm ki yazdım. Kaldı ki bu yaftacı ve horlayıcı sandığınız ama baya gerçekçi yorumumu siz üstünüze alınmışsınız. O sizin takdiriniz.

Üzerine alınmak diye bir şey yok burada. Tabiki alınıcam boykot edenlerden biriym. Siz öyle sananlarla dertte değilsiniz zaten boykota baştan başa karşısınız o yüzden öyle sanılmasının bu söylediğiniz noktada zaten önemi yok.
Ayrıca şunu da belirteyim yazı geçmişinize baktım ve ilk karşıma çıkanı ele aldım yoksa ben zaten farklı bir yorumunuzu görmüştüm.

bak gördünmü nasıl da tutamadılar kendilerini:60: israile gelince insancıllar bazıları ,hitlere gelince katil vs. gibi demeşlerle nasıl da hakatret var.hitler-israil farkı olmamasına rağmen farklı tepki ortada.yazık ya komikler....

Aynen öyle israil için dua etcem gibi bişeyler yazsan böyle olmazdı.

canım benim herkes kendinden sorumludur hiç merak etme eken biçilir de elbet...HİTLER'İN RUHUNA YASİN OKUYACAM BU KADİR GECESİNDEW BU ARADA:)))

O kadar iğrenç bir bakış açısına sahipsiniz ki, sizinki Filistin'de ölen masum insanlara üzülmek değil. Sizinki yahudi düşmanlığı.

Savaş tüccarları sizin zihniyetinizle besleniyor.

Diyorsanız ki, benim bakış açım doğrudur, o zaman sizin yahudilere beslediğiniz düşmanlıkla eş değer olan müslüman düşmanlığını da normal göreceksiniz.

Bu birbirinin aynısı iki zihniyetin savaşında mağlup olan müslümanlardır, bunu da göreceksiniz.

Şimdi Hitler'e yasin okuyun bakalım, dua edin.

Ama yıllardır bu dualar edilir yıllardır bu lanet okunur, değişen hiç bir şey yok. İsrail daima mahveder. Neden?

Acaba neden dualarımız kabul olmuyor diye bari sorun kendinize. Hiç değilse bunu sorun!

Hitler'in zihniyetine şükretmek dualarınızın kabul edilmeme sebebi olabilir.

Daha önce defalarca dedim, tekrarlıyorum: Siz bu zihniyette olduğunuz sürece, bilimin aklın ve kalbin yolunda olmadığınız sürece aynı savaş tekrar tekrar tekrar olacak.

Her defasında da yüzlerce müslüman ölecek! İslam ülkeleri daima kaybedecek.

Çünkü akıldan bilimden ve kalpten uzak yaşayan, kin ve nefretle beslenenlerin güçlü olma şansı yoktur, sonuçta da hiç bir savaşı asla kazanamazlar.

Ağlamak insanı haklı kılmaz ve siz bu kafayla daha çoooook ağlarsınız. :51:

Son düzenleme:
KLİŞELENMİŞ LAFLAR:BİLGİSİZSN GİT ŞUNU BUNU OKU.eksiklikleri bu konuda o kadar çok ki her yazıya aynı klişeyle saldırı....

ben alimlik taslamıyorum ama bir konuda bilgisizseniz bilgilenmeniz kadar normal bir şey yok. size önerdiğim bir filmdi ayrıca. izleseniz böyle konuşmadınız.

pardon komik olan kim. ben mi..
tepkimi verdim her 2sinede ben..
linki tıklayın ve mesajımı okuyun diye linkte verdim.

Son düzenleme:
Üzülenler,üzülmeyenler..

Ben şahsen sevinenler cenahındanım daha fazla ölmelerini diliyorum..Acı çeke çeke..

Bu kimseyi ilgilendirir mi ?

hayır !

Adam üzülmüyor mesela çünkü hümanizmin dibini bulmuştur kendine göre..

Bu da şahsen beni ilgilendirmiyor

İstediğini düşünsün..

Herkes kendine göre bir fikir sahibi..

Kimse kimseye bu konuda hakaret etmesin artık banlar gelecek şimdi teker teker

O kadar iğrenç bir bakış açısına sahipsiniz ki, sizinki Filistin'de ölen masum insanlara üzülmek değil. Sizinki yahudi düşmanlığı.

Savaş tüccarları sizin zihniyetinizle besleniyor.

Diyorsanız ki, benim bakış açım doğrudur, o zaman sizin yahudilere beslediğiniz düşmanlıkla eş değer olan müslüman düşmanlığını da normal göreceksiniz.

Bu birbirinin aynısı iki zihniyetin savaşında mağlup olan müslümanlardır, bunu da göreceksiniz.

Şimdi Hitler'e yasin okuyun bakalım, dua edin.

Ama yıllardır bu dualar edilir yıllardır bu lanet okunur, değişen hiç bir şey yok. İsrail daima mahveder. Neden?

Acaba neden dualarımız kabul olmuyor diye bari sorun kendinize. Hiç değilse bunu sorun!

Hitler'in zihniyetine şükretmek dualarınızın kabul edilmeme sebebi olabilir.

Daha önce defalarca dedim, tekrarlıyorum: Siz bu zihniyette olduğunuz sürece, bilimin aklın ve kalbin yolunda olmadığınız sürece aynı savaş tekrar tekrar tekrar olacak.

Her defasında da yüzlerce müslüman ölecek! İslam ülkeleri daima kaybedecek.

Çünkü akıldan bilimden ve kalpten uzak yaşayan, kin ve nefretle beslenenlerin güçlü olma şansı yoktur, sonuçta da hiç bir savaşı asla kazanamazlar.

Ağlamak insanı haklı kılmaz ve siz bu kafayla saha çoooook ağlarsınız. :51:

Lütfen akıl, bilim demeyelim rica ediyorum. Ben bir film önerdim de bilgisizsin şunu oku bunu oku dedin bana da bilmem ney dee... dediler.

Back