Kan testi yaptır mutlakaMerhaba hayirli ramazanlar kızlar :) size bir şey danışmak istiyorum. Ben geçen ay ve bu ay bal tarcin corekotu kürü yaptım. Geçen ay sıkıntı olmadı ama bu ay adetim 15 gün geçilmesine rağmen gelmedi.İki kez test yaptım hamile de değilim. Bunu yaşayan var mı ne yapmalıyım bilmiyorum.
Gerek görmüyorum açıkçası çünkü iki kez idrar testi yaptım ikisi de negatif. Hamile olduğumu düşünmüyorum. Kist falan mı yaptı acaba bundan korkuyorumKan testi yaptır mutlaka
Birini daha az önce yaptım, birini bir hafta once. Çıkmaması imkansız yaniTestleri yapali ne kadar oldu?
Agri falan var mi kasiklarinda? Kist olsa agri yaparBirini daha az önce yaptım, birini bir hafta once. Çıkmaması imkansız yani
Emin olmakta fayda ama sen bilirisn 15 gün çok uzun bir süre böyle kürler kist de yapmaz sanmiyorumGerek görmüyorum açıkçası çünkü iki kez idrar testi yaptım ikisi de negatif. Hamile olduğumu düşünmüyorum. Kist falan mı yaptı acaba bundan korkuyorum
Evet hafif ağrı da var açıkçası.Agri falan var mi kasiklarinda? Kist olsa agri yapar
Olabilir daha önce kist yaptığını söyleyen olmuş muydu? Kas yapayım derken göz çıkardim sanırım çok pişman oldum yaBal tarçın kist yapıyor çoğu kişide acaba sizde de mi kistte neden oldu da gecikme var suan
Korkma. Sogan kuru yaparsan ise yarayabilir. Ama yine de emin olmak icin bir kan versen iyi olur.Evet hafif ağrı da var açıkçası.Korkuyorum ya. Kist yaptıysa ne olacak ve ne yapmam gerekir bilmiyorum. Su donemde hastaneye gitmek de istemiyorum,kaldi ki yaşadığım şehirde randevular tamamen dolu..
Hayır etmedim canimOvulasyonla takip ettin mi yumurtlamayı?
Evet cnm baya kist oluştuğunu söyleyen bayan oluyor .Olabilir daha önce kist yaptığını söyleyen olmuş muydu? Kas yapayım derken göz çıkardim sanırım çok pişman oldum ya
Öyle mi dersiniz ama idrar testinde çıkmayan kanda çıkmaz diye düşünüyorum öyle değil miKorkma. Sogan kuru yaparsan ise yarayabilir. Ama yine de emin olmak icin bir kan versen iyi olur.
10gun kullandım canım. Normal burda okuduğum şekilde yaptım aslındaEvet cnm baya kist oluştuğunu söyleyen bayan oluyor .
kac gün kullandın peki ?
Henuz cok yeni olabilir. Idrara kandan daha sonra geciyorÖyle mi dersiniz ama idrar testinde çıkmayan kanda çıkmaz diye düşünüyorum öyle değil mi
Hmm anladım çok sagolun. Birkaç gün daha olmazsa verebilirim, ama bu denli gecikip de yeni olabilir mi bilmiyorum. Nerdeyse diğer adetim geldi ama ben hala bekliyorum daha önce bu denli geciktigini hiç görmedimHenuz cok yeni olabilir. Idrara kandan daha sonra geciyor
canım bende kulandım onu nisan adetim gelmedi 22 gün gecikti ilaç kullandım şimdi gelmesini bekliyorum inşallah gelir.önceki ay da 9 gün gecikmem olmuştu yine ilaç kullandım 49.gün gelmişti gerçiMerhaba hayirli ramazanlar kızlar :) size bir şey danışmak istiyorum. Ben geçen ay ve bu ay bal tarcin corekotu kürü yaptım. Geçen ay sıkıntı olmadı ama bu ay adetim 15 gün gecikmesine rağmen gelmedi.İki kez test yaptım hamile de değilim. Bunu yaşayan var mı ne yapmalıyım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?