Gebeliğe Hazırlık 15 günlük gecikme!! Bal çörek otu tarçın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10gun kullandım canım. Normal burda okuduğum şekilde yaptım aslında
15 gün çok fazla ama bu kadar gecikme sadece hamileliğe yorulur ..
başka bide kist oluşmuş derler bence doktora gitsen anca çıkar

Hmm anladım çok sagolun. Birkaç gün daha olmazsa verebilirim, ama bu denli gecikip de yeni olabilir mi bilmiyorum. Nerdeyse diğer adetim geldi ama ben hala bekliyorum daha önce bu denli geciktigini hiç görmedim
Benim adetlerim gec gelirdi o yuzden gec dollenme olmustu. Ama seninki duzenliyse muhtemelen yaptığın kurle alakali bir durum

canım bende kulandım onu nisan adetim gelmedi 22 gün gecikti ilaç kullandım şimdi gelmesini bekliyorum inşallah gelir.önceki ay da 9 gün gecikmem olmuştu yine ilaç kullandım 49.gün gelmişti gerçi
Yaaa. Bunları bilsem hiç yapmazdım ya çok üzgünüm şu an

Benim adetlerim gec gelirdi o yuzden gec dollenme olmustu. Ama seninki duzenliyse muhtemelen yaptığın kurle alakali bir durum
Hayır adetlerim düzenli değil benim de. Ben de bir kez hamile kaldım ve geç döllenmeydi ama bir hafta kadar mesela en fazla gecikirdi. Bu çok uzun oldu açıkçası, kist olduğunu düşünüyorum. Ama dediğim gibi randevular tamamen dolu gidemiyorum hastaneye. Beklecegim sanırım başka şansım yok

Randevu almana gerek yok. Ozel bir hastaneye gidip direk kan verebilirsin. Beta hcg baktırmak istiyorum de. Yarim saate cikiyor zaten.

Ben kist oluştuğunu düşünüyorum. bir an önce kan ver.

Önlemini al en erken randevu bulduğun zaman git doktora. Özellerde bulursun belki. ☹
Bence öncelikle içini ferah tut. Be kızım için iki sene bekledim. Bu tarz gecikmeler zaman zaman olabiliyor. Yine de en yakın tarihe randevu al. 16 gün beklediğimi biliyorum. Sonra kendiliğinden geldi. Hava değişikliği stres herşey gecikme ye sebep olabilir. Geçmiş olsun.

İçimi Ferahlattiniz çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…