- 16 Mart 2019
- 5.738
- 14.697
- 248
15 gün çok fazla ama bu kadar gecikme sadece hamileliğe yorulur ..10gun kullandım canım. Normal burda okuduğum şekilde yaptım aslında
başka bide kist oluşmuş derler bence doktora gitsen anca çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gün çok fazla ama bu kadar gecikme sadece hamileliğe yorulur ..10gun kullandım canım. Normal burda okuduğum şekilde yaptım aslında
Benim adetlerim gec gelirdi o yuzden gec dollenme olmustu. Ama seninki duzenliyse muhtemelen yaptığın kurle alakali bir durumHmm anladım çok sagolun. Birkaç gün daha olmazsa verebilirim, ama bu denli gecikip de yeni olabilir mi bilmiyorum. Nerdeyse diğer adetim geldi ama ben hala bekliyorum daha önce bu denli geciktigini hiç görmedim![]()
Yaaa. Bunları bilsem hiç yapmazdım ya çok üzgünüm şu ancanım bende kulandım onu nisan adetim gelmedi 22 gün gecikti ilaç kullandım şimdi gelmesini bekliyorum inşallah gelir.önceki ay da 9 gün gecikmem olmuştu yine ilaç kullandım 49.gün gelmişti gerçi
Hayır adetlerim düzenli değil benim de. Ben de bir kez hamile kaldım ve geç döllenmeydi ama bir hafta kadar mesela en fazla gecikirdi. Bu çok uzun oldu açıkçası, kist olduğunu düşünüyorum. Ama dediğim gibi randevular tamamen dolu gidemiyorum hastaneye. Beklecegim sanırım başka şansım yokBenim adetlerim gec gelirdi o yuzden gec dollenme olmustu. Ama seninki duzenliyse muhtemelen yaptığın kurle alakali bir durum
Kistten şüpheleniyorum.. Ama dediğim gibi randevu bulamiyorum15 gün çok fazla ama bu kadar gecikme sadece hamileliğe yorulur ..
başka bide kist oluşmuş derler bence doktora gitsen anca çıkar
Acilde kadın doktoru yok mudur ? Bazı hastaneler kadın doğuma özel ya meselaKistten şüpheleniyorum.. Ama dediğim gibi randevu bulamiyorum
Randevu almana gerek yok. Ozel bir hastaneye gidip direk kan verebilirsin. Beta hcg baktırmak istiyorum de. Yarim saate cikiyor zaten.Hayır adetlerim düzenli değil benim de. Ben de bir kez hamile kaldım ve geç döllenmeydi ama bir hafta kadar mesela en fazla gecikirdi. Bu çok uzun oldu açıkçası, kist olduğunu düşünüyorum. Ama dediğim gibi randevular tamamen dolu gidemiyorum hastaneye. Beklecegim sanırım başka şansım yok![]()
Kan testini evet verebilirim onu vereceğim zaten ben kist için demiştim. Çok tesekkurlerRandevu almana gerek yok. Ozel bir hastaneye gidip direk kan verebilirsin. Beta hcg baktırmak istiyorum de. Yarim saate cikiyor zaten.
Olabilir bunu bir araştıracagim çok teşekkürlerAcilde kadın doktoru yok mudur ? Bazı hastaneler kadın doğuma özel ya mesela
Rica ederimOlabilir bunu bir araştıracagim çok teşekkürler
Ben de böyle düşünüyorum. Yapabileceğim bir şey var mı acabaBen kist oluştuğunu düşünüyorum.bir an önce kan ver.
Önlemini al en erken randevu bulduğun zaman git doktora. Özellerde bulursun belki. ☹Ben de böyle düşünüyorum. Yapabileceğim bir şey var mı acaba![]()
Bence öncelikle içini ferah tut. Be kızım için iki sene bekledim. Bu tarz gecikmeler zaman zaman olabiliyor. Yine de en yakın tarihe randevu al. 16 gün beklediğimi biliyorum. Sonra kendiliğinden geldi. Hava değişikliği stres herşey gecikme ye sebep olabilir. Geçmiş olsun.Önlemini al en erken randevu bulduğun zaman git doktora. Özellerde bulursun belki. ☹
İçimi Ferahlattiniz çok teşekkür ederim :)Bence öncelikle içini ferah tut. Be kızım için iki sene bekledim. Bu tarz gecikmeler zaman zaman olabiliyor. Yine de en yakın tarihe randevu al. 16 gün beklediğimi biliyorum. Sonra kendiliğinden geldi. Hava değişikliği stres herşey gecikme ye sebep olabilir. Geçmiş olsun.
Hayır malesef yok hala aynıCNım nasılsın var mı bir gelişme?
Hayır malesef yok hala aynıadet de olmadım en ufak farklı bir belirti de yok..
[/QUOTE oldu bende bu kuru kullanıyorum da
Sonuç ne oldu acaba ben de bu kuru kullanıyorum daHayır malesef yok hala aynıadet de olmadım en ufak farklı bir belirti de yok..
Tam 25 gün gecikmeden sonra adet oldum. Ve hayatımda hiç olmadığı kadar yoğun bir kanamayla :)Sonuç ne oldu acaba ben de bu kuru kullanıyorum da