- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
- Konu Sahibi britneyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa diger gruba noldu ki ben de yazdim kimse bir sey dememis.Dahil oldugum cogu grup nedense kuruyor ordan burdan paylasmaya devam edecegim duzenimi.
Sabah: porcoz icecek
1 sb kefir + maydonoz, ispanak, yarim limon, 1 cy zencefil + 4 ceviz - yarim avokado yada 12 badem
bizzz ve huplettim
simdide tarcinli kahvemi iciyorum
bilmiyorum canim kimse bildirim yapmyor benim 3 aydir boyle bir gruba basliyorum ilk baya aktif sonra kuruyor. herkesin isi gucu planlari istedigi gibi gitmiyor normal tabi. simdi baktim yazmislarAa diger gruba noldu ki ben de yazdim kimse bir sey dememis.
Ben de kendime bir grup bulamadim bir.
Icecegin guzelmis haa yeni duyuyorum, internette bulamadim.
Iyiyim canim sag ol, aslinda olumsuz bir donemden geciyorum.bilmiyorum canim kimse bildirim yapmyor benim 3 aydir boyle bir gruba basliyorum ilk baya aktif sonra kuruyor. herkesin isi gucu planlari istedigi gibi gitmiyor normal tabi. simdi baktim yazmislar
Sen napiyorsun nasilsin diyetin nasil gidiyor
Bu icecegin adi porcoz cok kacirdiysan vs diger gun yada aksam ogune bunu icin diyolar.
canim ne yaptin ne durumdasin nasilsin? 10 gun pek giremedim, diuyetin nasil gidiyor?Iyiyim canim sag ol, aslinda olumsuz bir donemden geciyorum.
O yuzden de spor yapmaya halim olmuyor.
Ama diyete devam.
Fekatt bu hafta kilo vermiyorum hic.
Menulerime vucudum alisti herhalde.
Yeni bir seyler denemeliyim ya, var mi fikrin?
Valla ben online diyet gruplarindan bir verim alamiyorum.mecbur burada duzenli olarak ilerleyen bir grupta olacagim.
Selam canim.canim ne yaptin ne durumdasin nasilsin? 10 gun pek giremedim, diuyetin nasil gidiyor?
super canim almada onemli olan o, yavas yavas verirsin gene. Spor ciddi motivasyon istiyor malesef. Bende bu ara hic yapmiyorum sadece yurumeye calisiyorum.Selam canim.
bir sey vermedim pek senden sonra
62 civariyim.
Spor yapmiyorum hala, bir de cok yogun eve giremedigim donemlerim oldu, okullar da kapaninca falan derken alisveris yapamadim,bahaneler bahaneler...
Yani almadim da iste...
Zor bir donem geciriyorum, bir de acil kilo vermemi gerektirecek durumlar ortadan kalkti o yuzden kendi sagligim icin devam ediyorum.
Yeni baslik actim.
Simdi 2 gun giremeyecegim oraya da yine yogunluktan.
Sen neler yaptin,nasilsin?
Gunaydin canim.Eki Görüntüle 3268303 Gunaydin.
Uzun zamandir bildirim yapmammisim, su anlik guncel durum bu. Saglikli beslenip bolca hareket etmeye calisiyorum. Artik daha yavas gidiyor kilolar ideal kilomda oodugum icin ama maksatim 57 lere sabitleyip dengelemek bakalim.
katildigim cogu sayfa artik aktif degil ondan burada diyet beslenmemi paylasmaya devam edecegim :)
canim, uzun sure boyle oluyor bende cok sure ayni kilolardaydim, artik olmasinda ayni yerde vucut sabitlesin gene mutluyum. 3 gun sivi detoxuna ragmen -100 vermemistim gecen hafta vucutlar direniyor ister istemez ama elbet oluyor. AA gordum o grubu ama baktiginda en son pek bildirim, takip tablosu vs de gorememistim yoktu super bende size katiliyim o zamanGunaydin canim.
Ben hala 62 lerdeyim senin gibi istikrarli cikmadim
Sıkı takipli diyet grubu diye grup acmistim ben, diger gruplar aktif degil diye.
Bayram donusu biz de tam toparlanamadik ama iyi bir grup,aktif yani...
Bayramda izinliydik isteyen yazdi sadece.canim, uzun sure boyle oluyor bende cok sure ayni kilolardaydim, artik olmasinda ayni yerde vucut sabitlesin gene mutluyum. 3 gun sivi detoxuna ragmen -100 vermemistim gecen hafta vucutlar direniyor ister istemez ama elbet oluyor. AA gordum o grubu ama baktiginda en son pek bildirim, takip tablosu vs de gorememistim yoktu super bende size katiliyim o zaman
Merhabalar yağ yakma programınızı bana da gönderebilir misiniz çok dua ederimozelden gonderdim canim
Merhaba bende katılmak isterim:))Merhaba hosgeldijn tabikide senide listeye ekliyim dilersen guncel kkilonu ve hedefi bildireilirsen :)
77 kilo hedef 70.Merhaba bende katılmak isterim:))
Merhaba bende aralıklı oruç yapıyorum,4 üncü günümdeyim buğün rica etsen bende dahil olabilirmiyim size:))boy 165 kilo 77ekledimm
Merhaba tabikide, ben hala saglikli beslenmeye devam ediyorum. Hedefim e 1 kilo kaldi ama amacimda dengelemek bir yandan. Pek burayi aktif tutmuyorum ama bundan sorna bildirim yapariz. Bende yazin istahim yok diye if e gecis yaptim.64.5 ile baslamistim su an 56.7 yim artik zor gidiyor ama elbet gidiyor birbirimize destek oluruz :) hedefin nedir, spor yapabiliyormusun?Merhaba bende aralıklı oruç yapıyorum,4 üncü günümdeyim buğün rica etsen bende dahil olabilirmiyim size:))boy 165 kilo 77