15 günlük bebekle baba evine döndüm !

Anasıyla bu kadar mutluysa anasına bu kadar düşkünse evlenmeseymiş basiretsiz herif!
Dön dese de dönme lütfen. 20 gündür sesi çıkmadıysa bundan sonrada çıkmasın

Bu konuları uzaktan okuyan erkeklere sesleniyorum .....
Ulan etekimi vereyim giyin ..Ben bile sizden 7bin kat delikanlıyım.

Millet evlat hasretiyle yanar , bunlar zahmetsiz bebek yapar ne arar ne sorar.Sizin gibi babanın 7 cezdini...

Hadi karını sevmedin, hadi ahlakını sevmedin tanıyana kadar zevk uğruna bebek oluverdi,ulan Senin Allah’ın da mı yok ki 15 günlük bir meleği merak etmiyorsun ,kokusunu özlemiyorsun ?

Eşine diyecek çok şey var ama buraya yazamıyorum .

Sanki çocuğu tek yaptın , şimdi bir yıllık bir öküz yüzünden bir ömür tek başına analık babalık yükünü alacaksın.

Allah yardımcın olsun .

Dönme geri!!! Ölsen bile dönme !!!

Senin adina cok uzuldum canim.Bebegini saglikla buyut.O adam iyi bir dersi haketmis.Sakin donme.

Bu konuları uzaktan okuyan erkeklere sesleniyorum .....
Ulan etekimi vereyim giyin ..Ben bile sizden 7bin kat delikanlıyım.

!!!

Bu nasıl bir anlatım? Etek giyenlerde ne varmış?? Delikanlı olmak demek iyi bir şey mi? Bu sitenin adı ne biliyor musun? İğrendim şu anlatımınızdan. Yazıklar olsun sizin gibi kadınlara...

Bu nasıl bir anlatım? Etek giyenlerde ne varmış?? Delikanlı olmak demek iyi bir şey mi? Bu sitenin adı ne biliyor musun? İğrendim şu anlatımınızdan. Yazıklar olsun sizin gibi kadınlara...

Höst ağır gel .
Yukarda yazdıklarından bana laf atacak zerre değer kelime bulamıyorum.
Sen ne konuştun şimdi ? Bal kabağı ???
Bende senin gibi kadınlardan iğreniyorum naapcazzz.

Anlatım olarak kadin değersiz duruyor. Anlatmak istediğiniz şey , evet anlasiliyor.Ve özündede güzel birsey icin yazılmış .

Ancak etegimi vereyim giy lan sende erkek misin ben daha delikanliyim gibi birsey sanki erkeklik cok degerlide bu yaptıklarıyla adam kadınliga bir assagiya terfi oldugu gibi gibi

severek evlenmemiş sanki bu kadar eziyet niye boşan gitsin

Benim öküz kocamda dahil olmak üzere bunun gibi adamlar evlenipte kimseyi yakmasın.
Anaları kına yaksın
Böyle adamların anaları zevk alıyo bu işten.
Öyle olmasa oğlum yanlış yapıyosun der

Sanırım küçük evlendin ve hemen hamile kaldın. Esasında eşin sana da oğluna da değer vermiyor gibi geldi bana. Her şey bi yana.. Elektrik kesildiği gece her ne olursa olsun gelmeliydi. Başını yastığa vurup yatabildiyse sizi zerre miktarı düşünmüyor ve merhamet etmiyor demektir. Allah yardımcınız olsun.

Yani bana çözülmeyecek sorunlar gibi gelmedi yqni bakın evlilikte ne onun ne sizin dediğiniz ılmalı ortabyol hiç mi berabwr oturmadınız ya hiç mi mutlu olmadınız biraz lohusalık var sizde biraz düşünün vakalım sakinleşin olur böyle şeyler

20 gun boyunca cocugunun o mis kokusundan ayri kalabilen adamdan ne baba olur ne de koca.

Böyle bir adamı evlatla ödüllendirmek en büyük hata aslında ama ne diyelim yavrucağın kısmeti varmış, ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah. Eğer aileniz arkanızdaysa çekmeyin bu adamı, yazık size de. Değer görmek sevilmek el üstünde tutulmak sizin de hakkınız değil mi? Anne aşığı (!) adamlar evlenmemeli ya, ayrı bir ev olduklarının bilincine ne hikmetse varamıyorlar çünkü!?

Merhaba kızlar :) uzuuuun süredir yoktum buralarda yeni okuyabildim yazılarınızı destekleriniz, iyi niyetli fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederim son durumumdan bahsedeyim :) boşandım, çok çok çabaladım eğitimimi tamamladım ve Türkiye şartlarında maaşı, çalışma olanakları iyi sayılabilecek bi bakanlığa atandım (çok şükür) kendime ve oğluşuma yepyeni bi hayat kurdumm

Ooo maasallah sana darisi senin gibi eziyet katında olan tüm kadınlara...peki o Babacik çocuğunu goruyor mu???

Şükürler olsun hep mutlu ol oglunla birlikte insallah

Maşallah!

Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…