15 günlük bebekle baba evine döndüm !

Adam olamamış erkegimsilerle evlenip koca olmasını beklemeyin. Olmuyor işte. Sakın dönme o eve bir daha. Belli ki sen de bebek de çok umurlarında değil o tarafın. Bırak ne halleri varsa görsünler. Bebeğini ona zerre değer vermeyen bir adamla büyütme zaten.

gecen senekı konu canım

Allah yardımcınız olsun canm zor... Geri dönme arasa bile... geleceğine bak mesleğin oldu mu kendi başına da bakarsın bebeğe maddi anlamda... manevi zor olur ama zamanla alisilir

Canım naptınız

Senin canın sağolsun boşver.
Cehennemin taaa dibine kadar girsin o şeref yoksunu kocanda.
Anam da anamm diye diye ne yuvalar yıkıyo bu aklı eksik erkekler ne ahlar alıyolar.
Sıkma canını gülüm hakkında hayırlısı olsun.
Dönme bir daha zira asla düzelmez o adam huzur bulamazsın.

Olan olmuş canım bundan sonra yoluna bak o da sana ettiğini bulur günün birinde

Ayni durum kardesim basina geldi bizdeki durum gelin surkli annesinin yaninda olmasini istiyordu ve busekilde bitti yani ister kiz annesi ister erkek annesi olsun elinizi genclerden cekin.iki kisi evleniyor ailleler hep mudahil oluyor

maalesef erkekler evliliği evlilik oyuncağı sanıyorlar küstüm olmadı. küstüm herkes evine. durumunuza üzüldüm inşallah bi hal yolu bulunur.

Madem o kadar memnun otursun anasının eteğinin altında anası ona bir kız bulur belki de onun gazına gelmiştir..Üzüldüm sana o küçük bebeginle

Ayni durum kardesim basina geldi bizdeki durum gelin surkli annesinin yaninda olmasini istiyordu ve busekilde bitti yani ister kiz annesi ister erkek annesi olsun elinizi genclerden cekin.iki kisi evleniyor ailleler hep mudahil oluyor
Siz yengeniz hamile kaldığında bebek başkasından diye düşünen üye değil miydiniz ??
Kusura bakmayınca hicbir kadın daha bir kaç aylık evliyken üstüne hamileyken evini bırakıp gitmez annesi için .
Sizden kaçtı da kurtuldu .

Ay eski konuymuş ne oldu acaba çokta üzüldüm ya başıma gelirse diye evhamlandım. Yazık küçücük çocukla neler gelmiş başına. Acayip evhamlanıp acayip üzüldüm.

Böyle yazıları okudukça evlilikten soğuyorum yemin ederim.
Allah yardımcınız olsun.
Konu da eskiymiş şimdi fark ettim, sonuç ne oldu ?

Amin inşallah. ailem yanimda üzüldüğümü görüyorlar o adama dönme değişmez biz senin yanındayız sanada torumunuza da bakarız diyorlar
Öyle diyorlarsa sende kafanda bi aile olamicanizi düşünüyorsan bitir çocuk havuzu huzursuz ortamda büyümüş Ha babasız hiç bişey farketmez o adamdan bişey olmaz gibi geldi bna onun ailesi varsa seninde var sen onun kölesi değilsin çekip istediği yere götürsün ailenide senide ezmeye hakkı yok

Anneme karşı çok soğuk beni onun yönettiğini düşünüyor ama öyle bisey kesinlikle yok.

Ah zavallim. Kendi annesi onu yonetiyor haberi yok. Fitneyide sokmus oglusuna..

Evlendik evleneli eşimle bas basa bi hafta sonu evimizde oturup bi kahve icmedik

Derdinin bu oldugunu anlamayan beyinsiz erkek kendisinden bosanilmayi hak kazanir. Annesini dinlesin dursun salak..valla salak bu erkekler

Eski konuymus yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…