15 günlük bebekle baba evine döndüm !

Ben olsam o anasina gittigin de ve o gece orda kaldiginda babamin evine dönmez o geri geldiginde onu gittigine pisman eder burnundan getirirdim.senin kaynanani arayip söylemen lazim neden oglunu eve gondermiyorsun diye.tabi isine geliyor oglu yanina geldi yalnizliktan kurtuldu ama o kucuck bebegin suçu ne ? Bu saatten sonra artik istesede dönme. Onun aile olmaya niyeti yok.

Başta olabilir böyle şeyler dedim ama siz detaya girdikçe sinir oldum adama
Özellikle elektrikler kesildiği zaman

Benim eşimde çok densizlikler yaptı erkekler böyle malesef ama bazı şeylerinde sınırı var eşiniz sınırı aşalı çok olmuş

Ailenin yanında geçinebileceksen orada kal en azından 2-3 seneye bir işe girersin kendine bakarsın

En en kötü olanakta evine geri dönüp adamı yok saymak sadece sömürmek
Yine çalışabilecek duruma gelene kadar tabi..

Allah yardımcn olsun çok zor

Hanımefendi bebeğinize Allah uzun ömür size de güç versin. Belki ben bekar olmanın rahatlığıyla sert bi ifadede bulunacağım ama siz maalesef evliliğin, yuva kurmanın ne olduğunu bilmeyen üstelik 30 yaşını geçmiş olmasına rağmen sorumluluk almanın ne olduğundan bihaber bir çocukla evlenmişsiniz.
Öncelikle bir kadın olarak güçlü olun ve iyi bir avukatla görüşün onlar sizi yönlendirsinler. Belki anlar belki gelir belki döner diyerek de beklentinizi yüksek tutmayın, dönerse ya da siz ararsanız zaten hayatınız bundan daha kötü ilerler. Sonradan o benim çocuğum ben babasıyım seni seviyorum boşanmam dese de sırf eşine mahkemenin ödeyeceksin dediği nafakayı vermemek için çocuğunu dahi aramayan babayı da gören gözümle söylüyorum. İyileşir iyileşmez hayatınızın dizginlerini elinize alın kendi hayatınızı kurun. Size değer vermeyen insanları hayatınızda tutmak zorunda değilsiniz. Rabbim size güç versin, karşınızdakiler eninde sonunda layık oldukları her şeyle karşılaşacaktır zaten.

Madem kocanla vakit geçirmeyi istiyodun yeni evliydin de çocuk yaparken bunları hiç mi düşünmedin?hiç oturmamış bi evliliğe çocuk yaparsan böyle olur kusura bakma da daha karşındaki adamı tanıyamamışsın bile, böyle yangından mal kaçırır gibi doğurursan şimdi kara kara düşünürsün.Adamdan belli ki bişey olacağı yok sana bol şans dilemekten başka kimse bişi yapamaz.

Cocugunu al annenle buyut vericem de bakalim napacaklar.

Benim kocanin aynisi ana kuzusu 3 yillik evliyim ayni ayni
Bebegim 1 yasinda
Anasi herkesden once geliyo oglumuzdan bile
Bizde hic bi hafta sonunu birlikte gecirmedik hooop anasindayiz her daim
Kaynanada her gittigimizde bana is yaptirma pesinde temizlik vs
Yoruldum..
Analarinda kabahat oglum karinin çocugunun yanina git dese sorun kalmicak
Bunlar evli ama sorumsuz bekar gibi yasayanlardan
Ben biktim
Rabbim sabir versin zaman gosterir olacaklari

Ayrıl. Gerçekten çekilmez. Aile olmayı beceremediğin biriyle neden hemen çocuk yaptın diyeceğim ama demekten yoruldum olan olmuş. Ailen sahip çıkıyorsa boşan.

Bence sen şimdilik bebeğine odaklan, evlilik konusunu düşünmemeye çalış. Zor biliyorum ama artık seni 24 saat oyalayacak bir bebeğin var.
Eşinin pişman olup hatasını anlayacağını düşünmüyorum. Oğlum git eşine bebeğine yuvana sahip çık diyecek aklı başında yakınları da olmadığı belli oluyor. Eğer dayanamayıp sen bir adım atarsan, bu herşeyi kabullendiğin anlamına gelir.
Ben olsam beklemede kalırım. Dön derse önce şartlarımı söylerim, değişmezse bebeğimi yalnız büyütebileceğimi, sonuçta kendisiyle de yalnız olduğumu söylerim.

Hadi eşiniz öküz, kayınvalideniz ne biçim insanmış, benim annem olsa abimi zorla gönderir git eve karın korkar sen ne dürüyorsun hala diye.. sonuçta kadın kadının halinden anlar, bebeğin annesi sizsiniz biri babası biri babaannesi, sizi düşünmüyorlar anladım peki ya o günahsız bebek çok üzüldüm, eğer tahsiliniz yoksa da kendinize göre bir işe girin ve bebeğinizi onlar olmadan da büyütebilirsiniz. Aileniz sahip çıkmış nasılsa, gün doğmadan neler dogar

Eşiniz 'ol'amamış! Sizden geçti tamam da hoş zaten hiç sizin olmamış. Çocuğundan nasıl geçti, insan evladını özlemez mi hiç!

Amin inşallah. ailem yanimda üzüldüğümü görüyorlar o adama dönme değişmez biz senin yanındayız sanada torumunuza da bakarız diyorlar
Bende kızım 1yaşındayken ayrıldım baba evine döndüm ve ailem arkamda oldu Allah hepsinden razı olsun babam kızımıda benide başının üzerinde tuttu ve 3yıl sonra tekrar bi yuva kurdum hamdolsun bi insan neyse odur ve degişmez anasının dizinde bırak otursun sen yoluna bak bacım anacı insanlar yuva nedir bilmez eş nedir bilmez aile nedir bilmez Allah yardımcın olsun sakın geri dönme vur tekmeyi al bebeginin nafakasını kendi ayaklarının üzerinde dur başın dik olsun biz kadınlar erkek müsbettelerine muhtacız zannediyorlar elinin kiri gibi atıyorlar bi köşeye ama asıl kaybeden onlar haberleri yok salla gitsin

Belki de ailenin yanında kalman senin için en doğrusudur bi insan eşini çocuğunu karanlıkta yalnız bırakırmı !! Üstelik bu kadın lohusa! gitmekle en doğru kararı vermişsin .....

Canım Rabbim gücünü sabrını arttırsın.Her kulun bi imtihanı vardır bazen şer gibi görünen şey en hayırlıdır.Ve emin ol Rabbime sığındıktan sonra sırtın yere gelmez.Şuan çok hassas bi dönemdesin ve eminim kendini bi çocukla ortada kalmış ne yapacağını bilmez bi halde hissediyorsun.Ama sakın öyle hissetme Allaha sığın bolca dua et doğum yapan kadın annesinden doğduğu gibi günahsız başlar hayata sen bunu fırsata çevir ve dile rabbimden ne dilersen.Sakın arkana bakma emin ol çocuğuna kendin ve ailenle daha iyi bir ortam sağlarsınız.Bu günler geçecek sen yeterki kararlı ve sağlam dur arkana bile bakma. Çünkü şuan en ilgi görmeniz gereken dönemde bunu yaşadınız ve ömrünüzün sonuna kadar bu içinizden asla çıkmayacak.Yolunuza bakın sakın taviz vermeyin geri dönmeyin.Değişmezz daha kötü olur...

Yaşınız küçük ama çok akıllı bir kadinsiniz inanılmaz saygı duydum size.
Dilerim hep iyi insanlar çıkar karşınıza bundan sonra.

güzel yorumunuz için çook teşekkür ederim

canım. çok üzüldüm okurken. Allah sabır versin. Bana sorarsan dışarıdan konuşmakta çok kolay ama bence ayrıl. her gün üzülmektense bir defa da bitir. Aile kurduğunun farkında olmayan bir adamla yürümez. Birde değişmiyorlar. emin ol. 7 sinde neyse 70 indede aynılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…