Kızlar hepinize toplu bi cevap olsun süreçten biraz bahsedeyim istedim :)
Anlaşmalı olarak boşandık, velayet bende.
Kendim için nafaka istemedim yalnızca çocuğum için nafaka alıyorum.
Boşanma sonrası öncelikle evlenip de yarıda bıraktığım okulumu bitirdim, daha sonra KPSS çalışmaya başladım oğlumu akşamları uyuttuktan sonra ve sabahları da uyanmadan önce uyanır otururdum dersin başına hiç kolay olmadı ama oğlumla güzel bi gelecek hayali kamçıladı beni hep o yüzden pes etmedim.
Bu böyle yaklaşık 5 yıl sürdü her sene çeşitli alımlara başvurup her seferinde torpil mevzusundan kazanamadım. 2022 yılı KPSS ye daha da hırslanarak girdim bu sefer olacaktı ne olursa olsun kazanmalıydım son olmalıydı yani nitekim öyle de oldu :)
KPSS den iyi bi puan alıp şuan çalıştığım bakanlığa atandım. Önce babamın destekleriyle işe gidip gelmek için bi araba aldım yarısını ben ödedim yarısını babam :) daha sonra Allah ya işte çektiğim sıkıntılar karşılığında gösterdiğim sabır tek tek meyvelerini vermeye başladı :)
Tokiden ev çıktı 1 2 ay sonra oğluşumla kendi yuvamıza geçeceğiz inşallah, oğluşum demişken kocaman bi delikanlı oldu okula başladı ablaları :) onu da iyi bi koleje yazdırdım hergün işe giderken okula bırakıyorum mutluyuz çok şükür :)
Evet oğlumun babasına gelince…
Babası evlenmedi annesiyle yaşamaya devam ediyor, çok mutsuzmuş duyduklarıma göre.
Kendisi ve annesi ben atandıktan sonra çeşitli kişilerle haber yollamaya başladılar barışmak için :) asla kabul etmedim ben pişmanlıklarını gördüm duamın kabul olduğuna şahit oldum bu bana yeter.
İşte böyle kızlar, sabrın sonundaydım selameti gördüm çok şükür :)