15 günlük bebekle baba evine döndüm !

ya çok sevindim senin adına.. eşin peki görüşüyormu oğlu ile

Sakin kalın öncelikle
Bu işin sonu er yada geç boşanmak malesef...
Madem annenizden biliyor anneniz ailenizden biri yada her kimse onları bir güzel kepaze edin çevresindekilere...yaptıkları yanına kalmasın belki elalemden utanirlar biraz
Sonrasında bir avukatla görüşüp gecici nafaka talebinde bulunun,zira essek gibi ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda ...öyle kadını çocuğu baba evine göndermekle,annesinin yanjnda keyif catmakla olmaz bu işler...canları sıkılsın biraz,hatta bayağı...
Dava açın tazmjnat nafaka ne gerekirse artık durumları neye elveriyorsa artık..
Bakın onlarla siz yaşadınız en çok neye ofkelenirler neye canlari sıkılır siz bilirsiniz
Kana kan dişe diş bir yol izleyin..
Haketmisler

İyi olmanıza sevindim
Peki konuyu ilk açtığınızda baba evindeydiniz ya, bir saha dönmediniz mi ? Nasıl boşandınız ? Şuan oğlunuz 6 yaşında sanırım , ne zaman atandınız ? Aileniz ile mi yaşıyorsunuz

Ne mutlu sana aferin kız! O herif seni hiç haketmiyordu. Oğluşun da böyle güçlü bir annesi olduğu için çok şanslı. Hayat size hep güzel yüzünü göstersin. Çok mutlu olun.

Çok zor hayatiniz olmalı uzuldum

Böyle konularda çok seviniyorum valla

Ayyy sizin adınıza çoookkk amaaa çookkk sevindim.
Çok merak ettiğim birşeyi sorucam hep derler ya eş için, köpek gibi pişman olacak ayağına gelecek o kaybetti vs vs. Eşiniz pişman oldu mu size dönmek istedi mi? Annesinin memesinden ayrılabildi mi? Hani sürünüp pişmanlıktan gebermesini isteriz ya. Oldu mu

Konuyu topikte görünce okuyayım dedim, sonlara doğru farkettim 2017 tarihli olduğunu. Allah allah niye hortlamış derken mesajınızı gördüm ve gerçekten aşırı mutlu oldum!
Bin kere helal size. Hayatınız boyunca güzellikler bulsun sizi ve sizin gibi kız kardeşlerimizi

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum :) ama hepsi geçmişte kaldı son mesajımı okuyun lütfen

Kızlar hepinize toplu bi cevap olsun süreçten biraz bahsedeyim istedim :)
Anlaşmalı olarak boşandık, velayet bende.
Kendim için nafaka istemedim yalnızca çocuğum için nafaka alıyorum.
Boşanma sonrası öncelikle evlenip de yarıda bıraktığım okulumu bitirdim, daha sonra KPSS çalışmaya başladım oğlumu akşamları uyuttuktan sonra ve sabahları da uyanmadan önce uyanır otururdum dersin başına hiç kolay olmadı ama oğlumla güzel bi gelecek hayali kamçıladı beni hep o yüzden pes etmedim.
Bu böyle yaklaşık 5 yıl sürdü her sene çeşitli alımlara başvurup her seferinde torpil mevzusundan kazanamadım. 2022 yılı KPSS ye daha da hırslanarak girdim bu sefer olacaktı ne olursa olsun kazanmalıydım son olmalıydı yani nitekim öyle de oldu :)
KPSS den iyi bi puan alıp şuan çalıştığım bakanlığa atandım. Önce babamın destekleriyle işe gidip gelmek için bi araba aldım yarısını ben ödedim yarısını babam :) daha sonra Allah ya işte çektiğim sıkıntılar karşılığında gösterdiğim sabır tek tek meyvelerini vermeye başladı :)
Tokiden ev çıktı 1 2 ay sonra oğluşumla kendi yuvamıza geçeceğiz inşallah, oğluşum demişken kocaman bi delikanlı oldu okula başladı ablaları :) onu da iyi bi koleje yazdırdım hergün işe giderken okula bırakıyorum mutluyuz çok şükür :)
Evet oğlumun babasına gelince…
Babası evlenmedi annesiyle yaşamaya devam ediyor, çok mutsuzmuş duyduklarıma göre.
Kendisi ve annesi ben atandıktan sonra çeşitli kişilerle haber yollamaya başladılar barışmak için :) asla kabul etmedim ben pişmanlıklarını gördüm duamın kabul olduğuna şahit oldum bu bana yeter.
İşte böyle kızlar, sabrın sonundaydım selameti gördüm çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…